- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
ztn yorgundudaıs var yarın bende yatar muahhhh kızceler hepınize _Makaron_ Grey_ bermuda VivianLeigh Baldankabak @NEFSSEMS
ben bu duayı hep okurum kızlar sizinlede paylaşıyım Allah rahatlık versin hepimize
Eki Görüntüle 1707341
fotografı aldıgım yerdede bu açıklama vardı opuyorum hepinizi ..
İnşirah Suresi Kur'an'ın 94. suresidir. Mekke'de indirilmiştir. 8 ayetten oluşmaktadır. İnşirah Suresi, İslam inancına göre insanın sıkıntıların giderilmesini ve kalbinin ferahlamasını sağlar.
Bir oturusta 152 kez okunursa yatsidan sonra her turlu istek olurztn yorgundudaıs var yarın bende yatar muahhhh kızceler hepınize _Makaron_ Grey_ bermuda VivianLeigh Baldankabak @NEFSSEMS
ben bu duayı hep okurum kızlar sizinlede paylaşıyım Allah rahatlık versin hepimize
Eki Görüntüle 1707341
İnşirah Suresi Kur'an'ın 94. suresidir. Mekke'de indirilmiştir. 8 ayetten oluşmaktadır. İnşirah Suresi, İslam inancına göre insanın sıkıntıların giderilmesini ve kalbinin ferahlamasını sağlar.
Kizz gece gece napiosuniyi geceler canim :)
Kizz gece gece napiosun)
Kuzummmmm iyi gecelerztn yorgundudaıs var yarın bende yatar muahhhh kızceler hepınize _Makaron_ Grey_ bermuda VivianLeigh Baldankabak @NEFSSEMS
Eki Görüntüle 1707341
Elimde telefon muzik dinliyorum sac bakiyorum dua okuyorum1 saattir yatakta elde telefon oraya buraya bakiyorumSen napiyosuun keyifler nasil :)
Fallara verene kadar mis gibi lazere gitmistim. Parasizliktam erteledim hep simdi bakinca klinikte yaptiracak kadar para gitmis
Kizlar philips lumea kullanan var mi aramizda ?
Asestetik Kartal şubesine kardeşim de gidiyordu memnundu o da. Ben Estetikmed'e gidiyorum. Burası da iyi.Hatta çok güzel bir merkez kesinlikle öneririm. Kartalda asestik Merkezin adı. Pendikte de şubesi var. Ben yakın olduğu için bana pendiktekine gidiyorum. Banada sağolsun forumdan bir arkadaş önermişti.
_Makaron_ cook merak ediyorum yeni saclarini ben
ztn yorgundudaıs var yarın bende yatar muahhhh kızceler hepınize _Makaron_ Grey_ bermuda VivianLeigh Baldankabak @NEFSSEMS
Eki Görüntüle 1707341
Estetikmed nerde canım? Valla ben de çok memnunum asestikten benim için en önemlisi hijyen. Çok temiz bir yer. Kullandıkları makinada çok kaliteli. Kadın anlata anlata bitirememişti.Asestetik Kartal şubesine kardeşim de gidiyordu memnundu o da. Ben Estetikmed'e gidiyorum. Burası da iyi.
Ya ben de telefonumu çaldırdım. Off üzerine düşmedim hiç. Telefon ne alsam diye düşünüyorum. Aklımda iphone6s var. Ama çok pahalı yaaa. Taksitleri ödeyebilir miyim diye ddüşünüyorum. Bayıldım 6s ' e. Sanırım 6s alacağım. Zaten aklımda marka olarak iphone var. Almışken son modelini alıyım. Siz ne dersiniz kızlar?Kızlar telefonum araçların altında kaldı malum, param parça oldu. Yeni telefon aldım internetten, Haftaya anca elime alırım. Ondan iş yerinde girebiliyorum internete ve yazamıyorum mesai saati dışında.
Taksitlerini ödeyebilirsen 6s plus on numara derim. Ama ben devamlı kırıyorum. Hep başına bi iş geliyor. Ben de şimdilik kullanayım işimi görsün diye Casper sipariş ettim. Arkadaşım kullanıyor çok memnun. Whatsappa gireyim, mesaj yazayım yeter. Seneye iphone 7 çıkar onu alırım artık :=)Ya ben de telefonumu çaldırdım. Off üzerine düşmedim hiç. Telefon ne alsam diye düşünüyorum. Aklımda iphone6s var. Ama çok pahalı yaaa. Taksitleri ödeyebilir miyim diye ddüşünüyorum. Bayıldım 6s ' e. Sanırım 6s alacağım. Zaten aklımda marka olarak iphone var. Almışken son modelini alıyım. Siz ne dersiniz kızlar?
Estetikmed nerde canım? Valla ben de çok memnunum asestikten benim için en önemlisi hijyen. Çok temiz bir yer. Kullandıkları makinada çok kaliteli. Kadın anlata anlata bitirememişti.
Doğru diyorsun canım. Seneye nasılsa iphone7 çıkar. Sınırı yok. Bakalım neyde karar vereceğim. İphone6s ya da 6splus ikisinin arasında seçim yapmam gerek. :)Taksitlerini ödeyebilirsen 6s plus on numara derim. Ama ben devamlı kırıyorum. Hep başına bi iş geliyor. Ben de şimdilik kullanayım işimi görsün diye Casper sipariş ettim. Arkadaşım kullanıyor çok memnun. Whatsappa gireyim, mesaj yazayım yeter. Seneye iphone 7 çıkar onu alırım artık :=)
Doğru diyorsun canım. Seneye nasılsa iphone7 çıkar. Sınırı yok. Bakalım neyde karar vereceğim. İphone6s ya da 6splus ikisinin arasında seçim yapmam gerek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?