Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

iyi geceler canim :)

Bir oturusta 152 kez okunursa yatsidan sonra her turlu istek olur

Kuzummmmm iyi geceler

Fallara verene kadar mis gibi lazere gitmistim. Parasizliktam erteledim hep simdi bakinca klinikte yaptiracak kadar para gitmis

Kizlar philips lumea kullanan var mi aramizda ?

O makinayı ben de merak ediyorum. Canım ben lazere 2 yıldır gidiyorum. Müthiş rahatlık. Ben paket program almıştım ve kredi kartına taksit yapmışlardı. Çok tutmamıştı. Ama sen şu an çalışmıyormuşsun sanırım. Bekle işe girince gidersin. Ağdadan çok daha temiz alıyor ve uzun süre çıkmıyor. Ben bi sonraki seansa hep 4-5 ay sonra gidiyorum. Yaz başında yaptırmıştım Mayıs başında... Sonbahara kadar pürüzsüzdü.

Hatta çok güzel bir merkez kesinlikle öneririm. Kartalda asestik Merkezin adı. Pendikte de şubesi var. Ben yakın olduğu için bana pendiktekine gidiyorum. Banada sağolsun forumdan bir arkadaş önermişti.
Asestetik Kartal şubesine kardeşim de gidiyordu memnundu o da. Ben Estetikmed'e gidiyorum. Burası da iyi.

_Makaron_ cook merak ediyorum yeni saclarini ben

Yine olmadı. Önce oryalle açacağım. Sonra kahveye boyayacağım sonra da sarı ile ombre yapacağım dedi. Ben gittiğimde adamın elinde kına saçı vardı. Kızın birinin kına gecesi varmış onun saçlarını yapıyordu. İşim 7'de biter seninkine başlarız dedi. 3 kat boya yapacaktı Allah bilir saat kaçta biter diye haftaiçi yapmaktan vazgeçtim. Pazar gününe saat verdi o saatte kesin yapacağım dedi. Of ne saçmış... Neyse madem çarşıya çıktım az dolaşayım dedim. Kredi kartına dayadım yine Bot aldım, Bir tane çok koyu kırmızı stiletto, aynı renk el çantası, saat, likit ruj, pantolon, bluz, Gliss'in parlaklık veren mavi renk ambalajlı şampuan ve saç kremi çıkmış denemek için onları da aldım. Eve yollandım sonra da... Fal ve sigarayı bıraktım diye bu defa da alışverişe dayadım kendimi. Benim bi ortam yok Tipik ikizler burcu.

Ben de okuyayım artık sık sık. Çok teşekkür ederim.

Kızlar telefonum araçların altında kaldı malum, param parça oldu. Yeni telefon aldım internetten, Haftaya anca elime alırım. Ondan iş yerinde girebiliyorum internete ve yazamıyorum mesai saati dışında.

Asestetik Kartal şubesine kardeşim de gidiyordu memnundu o da. Ben Estetikmed'e gidiyorum. Burası da iyi.
Estetikmed nerde canım? Valla ben de çok memnunum asestikten benim için en önemlisi hijyen. Çok temiz bir yer. Kullandıkları makinada çok kaliteli. Kadın anlata anlata bitirememişti.

Kızlar telefonum araçların altında kaldı malum, param parça oldu. Yeni telefon aldım internetten, Haftaya anca elime alırım. Ondan iş yerinde girebiliyorum internete ve yazamıyorum mesai saati dışında.
Ya ben de telefonumu çaldırdım. Off üzerine düşmedim hiç. Telefon ne alsam diye düşünüyorum. Aklımda iphone6s var. Ama çok pahalı yaaa. Taksitleri ödeyebilir miyim diye ddüşünüyorum. Bayıldım 6s ' e. Sanırım 6s alacağım. Zaten aklımda marka olarak iphone var. Almışken son modelini alıyım. Siz ne dersiniz kızlar?

Taksitlerini ödeyebilirsen 6s plus on numara derim. Ama ben devamlı kırıyorum. Hep başına bi iş geliyor. Ben de şimdilik kullanayım işimi görsün diye Casper sipariş ettim. Arkadaşım kullanıyor çok memnun. Whatsappa gireyim, mesaj yazayım yeter. Seneye iphone 7 çıkar onu alırım artık :=)

Estetikmed nerde canım? Valla ben de çok memnunum asestikten benim için en önemlisi hijyen. Çok temiz bir yer. Kullandıkları makinada çok kaliteli. Kadın anlata anlata bitirememişti.

Evet kardeşim de öyle dedi ama o kadar yolu gidip gelmek istemedim ondan gitmedim senin oraya. Estetikmed'in bir çok şubesi var canım. Rusya'da bile var. Ben Gebze şubesindeyim evime çok yakın.

Doğru diyorsun canım. Seneye nasılsa iphone7 çıkar. Sınırı yok. Bakalım neyde karar vereceğim. İphone6s ya da 6splus ikisinin arasında seçim yapmam gerek. :)

Doğru diyorsun canım. Seneye nasılsa iphone7 çıkar. Sınırı yok. Bakalım neyde karar vereceğim. İphone6s ya da 6splus ikisinin arasında seçim yapmam gerek. :)

plussss :) Aman aman fiyat farkı yok arada. O kadar parayı vereceksen kalanı da ver gitsin Arkadaşlarda çok var plus. Özeniyorummm :)))) Baya güzel telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…