Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Başıma bişey gelmeyecekse bi itirafta bulunacağım. 1 hafta sonra ilk kez fal attım demin Tutamadım kendimi ((

plussss :) Aman aman fiyat farkı yok arada. O kadar parayı vereceksen kalanı da ver gitsin Arkadaşlarda çok var plus. Özeniyorummm :)))) Baya güzel telefon.
Ay beni de özendirdin şimdi kız =).. Önerin için teşekkürler bitanemmm. Plusada bakacağım. Aklımda

5s var bende cok memnunum

Ay beni de özendirdin şimdi kız =).. Önerin için teşekkürler bitanemmm. Plusada bakacağım. Aklımda
Ben iaderelik ucuzundan aldım tırt birşey ama sen bi tane alayım güzeli olsun diyorsan ben plus diyorum. Ben teşekkür ederim ne demek :)

Kime değil kimlere 2 kişiye attım of. Biri nurbanu diğeri de falaleme yeni gelmiş Ferruh diye biri ona. gitti yine 42 tl ((
Aahh benazir bari online fal atmasaydın.. çıkmıyor kuzum hiçbiri çıkmıyor. üç senedir baktırdım doğru dürüst hiçbirinin dediği çıkmadı. En güvendiklerim yiğit didem di onlarda patladı ççıkmadı hiçbiri

Didem sadece kardeşimin hamileliğini 2 ay önceden bildi. Gerisi ben de bilene rastlamadım. Yüzyüze baktırıp şakır şakır isim verenlerin bile geleceği bildiğini sanmıyorum. Ama işte ne bileyim boş bulundum attım. An olarak ne düşündüğünü merak ettim, bilmiyorum

Bosver fali simdi ne aldin sen telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…