Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Toplamda son bir ayda kac fal baktirdiniz

• 10

OY: 4 44,4%
  • Daha fazla

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9

VivianLeigh

Yurtdisinda
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
4.367
4.503
198
Fallar yuzunden paramiz,moralimiz,zamanimiz gitti.En onemlisi kendimizden gitti artik diyorum ki eski binnaz ablacilar olarak kendi isteklerimiz zevklerimiz ve sevdiklerimizden konusalim ;))

Her gün bir film günlerime geri döndüm VivianLeigh VivianLeigh dün aylarca film arşivimde duran ama hiç izlemeye niyet etmediğim Bulut Atlasını izledim tavsiye ederim beni baya bir etkiledi :KK51: kafam rahat yakında tonlarca para verdiğim falları bile gözümü kırpmadan silebilirim o derece görmek istemiyorum hafta sonu aylarca düzeni olmayan odamı topladım, hobilerime döndüm valla falsız bin kat daha güzel ve artık kalbim daha fazla ağrımıyor.

Eveet...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 239
Umarım ben de kesin olarak bırakabilmişimdir bu defa.Fiyatların bu kadar yüksek olması zaten akıl alır gibi değil.Ekonomik olarak çıkmaza girince ancak anladım.Kendini aptal gibi hissediyorsun çünkü özellikle insanların duygusal hayatlarındaki sıkıntıları+merak duygularını kullanarak para kazanan- ki çok yüksek paralar bir uygulama bu

bu kez başaramadım yine 2 defa fal baktırdım hep aynı konular,aynı şeyler kurtulmak istiyorum kurtulur muyum acep?

selam arkadaslar . valla en son binnazda mart ayinda baktirdim. tam bi bagimlilik olmustu fal bende. toplom ne kadar para doktugumu duysaniz kucuk dilinizi yutarsiniz :( asagi yukari 10.000 € . ben yurd t disinda oldugumdam burada daha pahali oluo. suan baktimda en pahali olan uorumcular 59,99 € olmus uctulqr valla. ah birde orada olan yorumculara ne kadar kalio yurt disi yurt ici fiyatindan oluo yani tr de 100 tl ise misal burda 60€ , 60× 7 yap etti size 420 tl ama yorumcular 100 tl nin 30% alio geriside yonetime kalio

selam arkadaslar . valla en son binnazda mart ayinda baktirdim. tam bi bagimlilik olmustu fal bende. toplom ne kadar para doktugumu duysaniz kucuk dilinizi yutarsiniz :KK43: asagi yukari 10.000 € . ben yurd t disinda oldugumdam burada daha pahali oluo. suan baktimda en pahali olan uorumcular 59,99 € olmus uctulqr valla. ah birde orada olan yorumculara ne kadar kalio yurt disi yurt ici fiyatindan oluo yani tr de 100 tl ise misal burda 60€ , 60× 7 yap etti size 420 tl ama yorumcular 100 tl nin 30% alio geriside yonetime kalio
Benim de o meblağın yarısı kadarı gitti desem yeridir.
Rakamlar anormal yüksek.Aslında vardır bunda bir hayır belki de falı bırakma zamanı gelmiş diyorum kendime.Bilemiyorum

Sadece binnazı değil faldan temelli yüz çeviririm inşallah.Falın kendisi hastalık/bataklık

Back
X