Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yaa offf yanlış yazmışım eşimin doğum tarihini :))

doğrusu şu

benim = 31.12.1984
eşim=12.03.1983
sat =22 haziran
son ilişki=29-30-1 haziran

ya valla beynim durdu kızlar bugün çok yorgunum kusura bakmayın son ilişki ayını haziran yapmışım o temmuz olacak diğer sempatiksalakcinni :kedi:

mimoza siteye pek giriş yapamamamın nedenini buldum virüs var error veriyo...
YÖNETİCİLERRRRR DUYUN ACİL YARDIM TEKRAR BAKIMAMI ALACAKSINIZ BİLMEM AMA SİTEDE VİRÜS VAR...

evet bu sitede virus var...sayfalar açılmıyor.ve bazen java sohbete falan bağlanıyor...donuyor......
yardım yönetim...bilgisayarıma zarar vercek biran önce önlemmmmmmmmm

selam kızlar...bugün üç kişiye baktım üçüde tutmadı...tam erkek gününde hamile kalmış üçüde ama kızları oldu...tutan tutmayan bi istatistik çıkarmak lazım ..biraz daha batıran olsa ve sonucu belli olacak olanlar yazarsa kaç kişi tuttu kaçı tutmadı yazıcam...şimdilik tutanlar önde

Selam kizlar, ben araniza yeni katildim yurtdisindan yaziyorum, banada bakarmisiz. Esim: 16/3 1976 ve ben: 24/9-1978 ve gebe gebe kaldigim tarih 23/3-2010. ama son adet tarihim 12/3-2010. Simdiden tskler
dilemcim sen tam erkek günlerinde hamile kalmışsın...ama saenin galiba kızın olacaktı değilmi..
eğer tutmadıysa bugün 4 kişi oldun tutmayan...
rus takvimine göre kız

işin ilginç tarafı kocanda tam erkek günlerindeymiş.yani denk getirmeye çalışsan gelmez...ama drun eminmi kız olduğundan....

işin ilginç tarafı kocanda tam erkek günlerindeymiş.yani denk getirmeye çalışsan gelmez...ama drun eminmi kız olduğundan....

Cok sagol canim baktigin icin, bizim burda da hastanede ebeler bakiyorlar, ve son olarak da hastanede doktor bakti kiz dedi. Emin olmasalar demezler herhalde bilmiyorumki ama icimden hic kiz gibi gelmiyor. Yumurta gununde tek iliskile gebe kaldim ve yorumcu.com da bakmadigim degil o gun iliski gunu erkekmi kizmi diye. Insallah yanilir ebeler doktor tekrar tesekkur edrrim canim

benim doğum tarihim: 19.03.1984
eşimnn doğum tarihi:15.08.1978

hamile kaldığım tarih : 13.05.2008

mimoza rica etsem bana da bakarmısın ? ama ne oldugunu henuz bende bilmiyorum :))

benım d.tarıhım 20.10.1982
eşimin d.tarihi 03.08.1980

hamile kaldıgım tarih ya 23.08.2010 ya da 25.08.2010
sat ımda 12 agustos..

rus ve çine gore sanıyorum kız dı mı ?? bir de digerine gore bakarsan cok sevinirim.. sımdıden tesekkurler :))

aynen bende o kervandayım benımde hepsınde kız cıkıyordum ama erkek oldu ustelık kız gununde ılışkı olmus :)) yanııııııı dıyecegım sudurkı hıcbırı kesın degıl yookkk artık ınanmıyorum:)

23 ve 25inde erkeğe yatkınmışsın.ama 23ünde olduysa ilk ilişki büyük ihtimal ondan olmuştur 23ünde tuttuysa kız 25inde tuttuysa erkek olabilir diyorum yorum yapıyorum yani kesinlik yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…