- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
ya bak bende çok merak ettim gir ve bana yaz.ben sırf bu takvimde kız günüm diye bebe yapmıyorum:)))
tutmazsa sevincem :))
helenx canım sen kızına hamile kaldığın zaman bio ritim günlerin 3 mayıs erkeğe yatkın 7 mayısta erkek gününmüş...sana verilen takvimde 3 mayıs için uygunmu yazmışlardı....
yoksa ölemi denk geldi...
birde 17.gün yumurtam çatladı yazmışsın ya bu olay çok önemli bi nokta yum.geç çatlayıp hamiş kalan ve kızı olan çok kişi duydum.... inan 5-6 kişi oldu..hepsinin ilişki günü 15.günden sonra çatlayan yumurta ve ilişki günü çatlama ve sonrası hepsininde çok ilginç bir nokta dikkat çekerim yaneeeee
ewet cnm 3 kız anası olarak aynen öle drler hep öle dıyolar bacak arası bos ve cıkıntı yoksa kız dıyolar ıns ıstedıgın olur cnm17 haftam canım bugün:))
canım bacak arasında pipisi yok demekki yani:))
bunu daha öncede duymuştum çıkıntı yoksa kız die doktorlar sölemişti...
cnm tsk ler valla yaz bende aralık ocak gıbı dusunuyom ıns tutururuz yaaayahu sürekli yeni bişiy çıkıyor bu arada işlerim çok yoğun tam bir liste oluşturup netleştiricem kafamda ama kasım aralık diye düşünüyorum artık bioritm zamanlaması da yapmaya karar verdim, o eksik kalmasın...kafamdaki listeyi tam olarak yazarım burayada..özelden gönderme dışında:)
rusa göre kız:)
bio ritmine görede kız.ilişki tarihin ilk kız gününmüş...
kızın daha küçük hemen bebek yapıcakmısınki...yapacağın zaman bio ritmine bakarım...
rusa görede 2010 haziranda yenilendin 2013e kadar kız...
2013 10.aydan sonra 2016ya kadar erkek...
ewet cnm 3 kız anası olarak aynen öle drler hep öle dıyolar bacak arası bos ve cıkıntı yoksa kız dıyolar ıns ıstedıgın olur cnm
tşkler canım
canım daha 3gün önce girdim ama yaa ağlicam şimdi takvim hayallerimi yıktı şuan ama ben inanıyorum kız işte..sen erkekmi istiyosun kuşum
ama erkek günlerin bunlar tercih yazmamışsın
nasıl yani anlayamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?