Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
17 haftam canım bugün:))
canım bacak arasında pipisi yok demekki yani:))
bunu daha öncede duymuştum çıkıntı yoksa kız die doktorlar sölemişti...

ya bak bende çok merak ettim gir ve bana yaz.ben sırf bu takvimde kız günüm diye bebe yapmıyorum:)))
tutmazsa sevincem :))

ya bak bende çok merak ettim gir ve bana yaz.ben sırf bu takvimde kız günüm diye bebe yapmıyorum:)))
tutmazsa sevincem :))

canım daha 3gün önce girdim ama yaa ağlicam şimdi takvim hayallerimi yıktı şuan ama ben inanıyorum kız işte..sen erkekmi istiyosun kuşum

canım inşallah kızın olur bak iki kere dua etcem.:)))
ya benim kızım var bide oğlum olsa istiyorum kısmet.....inşallah oğlum olur seninde kızın

bak gördünmü takvimlede uyumlu oldum:))
hayır rastgele degill.takvimde bu günlerde yaparsanız bebek erkek olur diye yazıyordu.başka günler denemeyin kız gününüz diyolardı.yanii boşa denemedikk..evet yumurtam geç çatlamışş.ama 15.günden sonra olunca kızamı yatkın diyosunnn..ben bi arkadaşımında günlerini aldım dün..onunda iki kızı varr..ben kk yı demedim.şimdi herşeyimi bilmesin diye.ama bende bi takvim var bi bakayım dedim.oda başlayacak erkek çılışmalarına .özelden yazsam bakarmısınn..
şimdi mimozamm.benin ilk kız tutuyomu onu yazmamışsın.
bide ikinci bebek erkek günleri bildigim kadarıyla ama benimki kız olmuy dimi((
işte kısmet rabbim...

yahu sürekli yeni bişiy çıkıyor bu arada işlerim çok yoğun tam bir liste oluşturup netleştiricem kafamda ama kasım aralık diye düşünüyorum artık bioritm zamanlaması da yapmaya karar verdim, o eksik kalmasın...kafamdaki listeyi tam olarak yazarım burayada..özelden gönderme dışında:)[/QUOTE]cnm tsk ler valla yaz bende aralık ocak gıbı dusunuyom ıns tutururuz yaaa

17 haftam canım bugün:))
canım bacak arasında pipisi yok demekki yani:))
bunu daha öncede duymuştum çıkıntı yoksa kız die doktorlar sölemişti...
ewet cnm 3 kız anası olarak aynen öle drler hep öle dıyolar bacak arası bos ve cıkıntı yoksa kız dıyolar ıns ıstedıgın olur cnm

cnm tsk ler valla yaz bende aralık ocak gıbı dusunuyom ıns tutururuz yaaa

ewet cnm 3 kız anası olarak aynen öle drler hep öle dıyolar bacak arası bos ve cıkıntı yoksa kız dıyolar ıns ıstedıgın olur cnm[/QUOTE]

................................

ewet cnm 3 kız anası olarak aynen öle drler hep öle dıyolar bacak arası bos ve cıkıntı yoksa kız dıyolar ıns ıstedıgın olur cnm[/QUOTE]

tşkler canım

tşkleerrrr cnmm ya ben 2012 de düşünüydum 30 yaşındayım 2 sene sonra düşünüyordum 2013 de olursa 34 yaşında bebeğim olcak ama bütün ihtimaller o tarihe kadar kız yanibilmiyorumkismile

helencim sana baktımm
ilk kızında 28 agustosa kadar kız günündesin.
muhtemelen sizin ilişki adet sonrası olmuştur adetin 14.gününe kadar kız günündesin
28 agustostan sonrada kıza meyilli günlerindesin
yani bu kızında tutmuş görünüyor

ikinci kızında 3 mayısta erkege meyilli,5 mayısta erkek günündesin.muhtemelen sen 3 mayısta hamile kaldın kısmen buda tutmuş.cünkü meyilli gün demek %50 %50 demek gibi bişi.

evet helencim elarada yazmış.ilk kızında muhtemelen kız gününe kalmışsın malum yum günlerin hep kızda...ama ikinci çocuğun konusunda çok şaşırdım.sana verilen takvime göre 3 mayıs için uygun yazmışlarsa ozaman bu iki takvim farklı diycem ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…