Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mimozacım benim baktıklarımda tuttu geneldee
ama ikimiz farklı bakıyoruz.benim yorumlamam daha cok tuttu ben sana diyim:))))
tarihlerini özelden atsana bide sana bakayım

helenx canım sen kızına hamile kaldığın zaman bio ritim günlerin 3 mayıs erkeğe yatkın 7 mayısta erkek gününmüş...sana verilen takvimde 3 mayıs için uygunmu yazmışlardı....
yoksa ölemi denk geldi...
birde 17.gün yumurtam çatladı yazmışsın ya bu olay çok önemli bi nokta yum.geç çatlayıp hamiş kalan ve kızı olan çok kişi duydum.... inan 5-6 kişi oldu..hepsinin ilişki günü 15.günden sonra çatlayan yumurta ve ilişki günü çatlama ve sonrası hepsininde çok ilginç bir nokta dikkat çekerim yaneeeee

elaracım sen nasıl yorumluyorsunki...yani ortada net bi tablo varsa yorumlanacak ne kalıyor açıklarmısın canım....
hani nötr yada meyilli olsa neyse yorum yap.ama benim tam kız günlerinin ortasımafoldumben

elaracım sen nasıl yorumluyorsunki...yani ortada net bi tablo varsa yorumlanacak ne kalıyor açıklarmısın canım....
hani nötr yada meyilli olsa neyse yorum yap.ama benim tam kız günlerinin ortasımafoldumben

cnm dedigin gibi tam kız yada erkek günleri aynı yorumlanırr
meyilli günleri farklı yorumluyoruzz.bi kac kişiye baktım size göre kıza meyilli yada erkege meyilli dediginizin tam tersi yorumladım ben tuttu baya

evet elaracım boş verdim ben valla...
bakalım kısmetimde ne var.benimki meyiili değil kabak gibi kız:)))

yani o yorumu sonradan bende değiştirdim.kız günlerinden çıkmaya yakını erkeğe yorumlarsın yada erkeke günlerinde uzaklaşmaya göre yorum yaparsın...bizim yanlışımız eşe bakınca karışıyor diye düşündümki eşin faktörü bence yokkkk...
sen nasıl yorumluyorsun yani neye göre....

acill canım ben biliyorum cinsiyeti gerçi ama tereddütlerim var yinede bana bakarmısın
ben 23.11.1990
eşim 05.02.1985
son adet tarihim26 mayıs...hamile nezaman kaldığımı hatırlamıyorum ama haziran ayı içerisinde olmalı adetim 1 hafta süsrdü hadi canım bkliyrm

kız canım tutmadı bu takvim yani doktorum yanılmıyosa tabi:))
erkekmi çıktı

neden tereddüt ettinki dr net birşey söylemedimi.
ikiside kuvvetli erkek...

canım net bişi söledi tabi eminmisin dedim eminim dedi yani...
bacak arası boş dedi bana da gösterdi tabi ben anlamadım ama o emindi

bacak arası boş diye kız denilirmi canım...
kuşunu göstermedimi kız diye:)
kaç aylıksın..
yani bu takvime göre adetinin 16.gününe kadar ilk haftayı çıkarsak erkek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…