Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
banada bakarmısınız
eşimin 03/01/1982
benim 26/05/1985
ben bebek istiyorum kasım aralık ocak yada hangi ay hamilelik görünüyor çok merak ettim

cuma günü test yapçam, hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama hesaplarsan sevinirim

benim : 26.11.1983
eşimin: 16.02.1980

2010 ekim ayında hamile kalmışım gibi düşünerek hesaplar mısın?

banada bakarmısınız
eşimin 03/01/1982
benim 26/05/1985
ben bebek istiyorum kasım aralık ocak yada hangi ay hamilelik görünüyor çok merak ettim

canım biz yum günü hesaplamıyoruz.cinsiyet tayini yapmaya çalışıyoruz.sen yum günlerim önemli değil yeterki hamile kalıyım diyorsan adetin 10.ve 20.günleri arası gün aşırı dene.....

cuma günü test yapçam, hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama hesaplarsan sevinirim

benim : 26.11.1983
eşimin: 16.02.1980

2010 ekim ayında hamile kalmışım gibi düşünerek hesaplar mısın?

seninde ilişkli tarihlerin önemli...ama ekim ayı tahminlerin,i yazıyım
2 10 ekim kız
16 23 ekim erkek
27 ekim 5 kasım kız

2 10 ekim kız
16 23 ekim erkek
27 ekim 5 kasım kız

13-17 arasında ilişki oldu. bu durumda erkek gibi gözüküyo bioritme göre.
peki çin takvimine de bakar mısın?

Son düzenleme:
bana da bakarmısınız çok sevinirim

eşimin d.t:14/10/1982
benim d.t:02/04/1987

sat:14/03/2010

2 10 ekim kız
16 23 ekim erkek
27 ekim 5 kasım kız

rusa görede erkek
çine görede erkek..

canım, ctesi yaptırdığım kan testinde beta hcg değerim 16,45 çıktı.
hamileyim ama değer bayağı düşük. katlanması gerekiyo. çarşamba günü testi yineliycem.
haber vermek istedim sana

canımm benim bebişin cinsiyeti belli oldu 2.kızım yoldaa okadar erkek bekledik ama olmadı:))

canımm benim bebişin cinsiyeti belli oldu 2.kızım yoldaa okadar erkek bekledik ama olmadı:))

canım senin tarihlerine bir daha baktm.adetlerin düzenlimi ve kaç güde oluyorsun oda önemli.senin günün tam belli değildi 13.güne kadar erkek 14.gün nötr ve sonra kıza geçiyor.geç yumurtlama varmıydı...
hayırlısı olsun.tabiki tutacak diye birşey yok.allahın taktiri herşey.hayırlı olsun bebeğin.sağlıklı olsunda önemli olan bu

Mimozacım
benim doğum tarihim : 01.11.1982
Eşimin doğum tarihi : 28.11.1981
Hamile kaldığım ay ağustos ama tam tarih yok sadece 2010 Ağustos ayı..Sat ım lazım olursa da SAT :12.07.2010
Cinsiyetimiz henüz belli değil bakarsan sevinirim :)

mimoza nasılsın canım çok uzun zamandır girmiyorum ama haber vereyim dedim hamileyim ben :)

mutluelif hayırlı uğurlu olsun.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.ilk deneme ayında geldi galiba.Ne güzel çok bekletmedi seni.Neler yaptın canım?Galiba bazı şeyleri sende deneyecektin.

3 üde yanlış çıktı. bioritim, çin, rus KIZ diordu. Oğlum olucak

mutlucum çok sevindim.maşallah sana ilk denemede bingo...
benim bu ayda tutmadı gibime geliyor bugün yarın olurum heralde

09-08-1983 ben
25-03-1986 eşim

01-08-2010 Son adet tarihim

7 ağustos. 13- 14-15-16-17 tarihleri arasında ovulasyon günlerimdi.:kedi:

canım sana yine baktım.adetin biter bitmez bi ilişkin olmuş yani 7.gün birde 13.günden sonra...tahminim 13.gün hamile kaldın adetlerin düzenliyse tam yum günü 13ü olabilir.15inden sonra tablon değişiyor...
hayırlı olsun oğluşun...herşey kısmet tabiki......

yumurtlama düzenin nasıl ne zaman yumurtladın bunları bilemem.ama ağustos ayınde değil temmuzda hamile kalmış olmalısın.
reginin 7. ve 17.günleri arası erkek
ağustosun 1inden 10 11e kadarda kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…