canım eşim erkek istiyor ama hangisi hayırlısıysa..şubat ve mart ayları için bakabilirsen çok sevinirim..
ben 03.07.1989
eşim 23.11.1988
teşekkürler..
7-14 şubat arası
2-13 mart arası
28 mart 5 nisan
mrb arkadaşlar .mimoza benim içinde bakarsan çok sevinirim
benim doğum tarihi 27 ekim 1981
eşimin dogum tarihi 21 ocak 1979
oğluma 18 mayıs 2008 de hamile kaldım(son adet tarihime göre söylüyorum)
allah nasip ederse kızzz bebek istiyorumm 2011 haziran gibi ama kız için hangi aylar uygunsa onada razıyım teşkler
canım sen oğluma 18 mayısta hamile kaldım demişsin.son satınmı 18 mayıs ilişki gününmü.eğer son satın sa 1 haziran diye verilen tarih yumurtlama günlerinin son günü olarak gözüküyor vede erkek günlerine denk geliyor zaten.teşekkürler mimoza oğluma 1 haziranda hamile kalmış görünüyorum hesaplayıcılarda ama senin söylediğin tarihlere göre yine tutmuyoryinede saol canım çok çok teşekkürler
canım tam gün lazım ekim ayında birçok ihtimal varbende bende istiyorumnoluurr banada yardımcı olun ...
eşim 01.03.1981 doğumlu
ben 04.05.1985 doğumluyum
son en son ekim 2010 da hamile kaldım.
bitane oğlum var ve ben olacak olan çocuğumun cinsiyetini çok merak ediyorum banada yardımcı olurmusunuz
16 20 ocak arasımerhaba mimoza rica etsem bana da bakarmısın
ben 24.04.1980 eşim 17.10.1978
2006 yılında doğum yaptım
erkek için ocak şubat mart aylarında nasipse bu aylara bakabilirmizin çok sağol
bio ritim ezelcimMimoza kııızzz sen hangi takvimlere bakıyorsun birde sen baksana bana
aralık ayı ocak ayı erkek tarihlerine benim doğum tarihim 31.08.1986 eşimin 18.08.1986
canım bio ritim günlerinede bakmak isterim.d.tarihin ve ilişki günün belliyse yazarmısınbir kızım wardı 10aylık
onda çin tuttu rus tutmadı
şimdi 16haftalık hamileyim oğlum olacakmış
çin tutmaadı, rus tuttu..
yani bu takwimler tamamen tesadüf.. en iyi örneği ben iki çocuğumda biri tuttu biri tutmadı..
yok canım bu günler değişmezmiş.sabit yani.18 mayıs son satımdı ve dediğin gibi tam yumurtlama günü hamile kalmışım ben 27 si ile 1 i arası ilişkim olmuştu eşimle planlı olduğu için hatırladımtühhh yaaa bilseydim o zama n böle bi topik olduğunu kadınlar kulübü gibi ayarlardım.ilk hamileliğimde birde bişey sorucam canım bioritim için düzenli bir regl dönemi mi olması gerekiyo ilk hamileliğimde 28 günde birdi çok düzenliydi şimdiyse bazen 29 bazen 31 günde regl oluyorum yani kız bebiş için verdiğin 2011 temmuz 6 12 de bi değişiklik yaratırmı bu...
sağol canım.mimoza iyileştınmı maşallah benım sat:1 ekım eşimin dt:10 12 1891 benım dt:08 09 1984 tahmını hamıle kaldıgım gun 23 ekım nete gore yalnız ben bılmıyorum maalesef tahmınde edemıyorum içimde kız hissi var ama belkide cok istedıgımden dır
canım tam gün lazım ekim ayında birçok ihtimal var
son satımı bilmiyorum ama benim haftalık+günüme göre netten hesapladığım kadarıyla 18 ekim gözüküyo.senden rica etsem hem 24 ekim olarak hemde 18 ekim olarak bakabilirmisin.24 ekimdede muhtemel doğum tarihim tutuyo.karışıkmı oldu bilmiyorum ama sana zahmet olmazsa çok merak ediyorum.
eşim 3 mart 1981
ben 30 temmuz 1985
kasımın 4 ünde ikizlerime hamile olduğumu öğrendim :) çift yumurta ikizi...
Bende hamileyim banada bakarmısınız rica etsem rus takvimi, bioritm ne varsa...
Ben:30 Nisan 1983
Eşim:5 Şubat 1980
SAT:22 Kasım
İlişki günlerim:4-7-9 Aralık
25 ekim kız günün.ama ikiz vede tüp bebek bence bu du rumda bu tür şeylere bakmamak lazım.doğal akışında olmadı çünkü...canım tüp bebek benim ekimin 20sinde yumurta toplandı ekimin 25 inde transferim yapıldı
bana da vakarsan sevinirim
benim 15 11 1978
eşim 21 12 1976
kızıma 2001 de hamile kalmıştım satım 5 ekimdi şimdi ki 31 agustos ama benimki tüp bebek 19 eylülde trnsfer oldu şimdiden teşekkür ederim
canım tam gün lazım ekim ayında birçok ihtimal var
son satımı bilmiyorum ama benim haftalık+günüme göre netten hesapladığım kadarıyla 18 ekim gözüküyo.senden rica etsem hem 24 ekim olarak hemde 18 ekim olarak bakabilirmisin.24 ekimdede muhtemel doğum tarihim tutuyo.karışıkmı oldu bilmiyorum ama sana zahmet olmazsa çok merak ediyorum.
18 ekim erkeğe yatkınbende bende istiyorumnoluurr banada yardımcı olun ...
eşim 01.03.1981 doğumlu
ben 04.05.1985 doğumluyum
son en son ekim 2010 da hamile kaldım.
bitane oğlum var ve ben olacak olan çocuğumun cinsiyetini çok merak ediyorum banada yardımcı olurmusunuz
24 ekim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?