Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm banada bakarmısın ben yapamadım benim doğum tarihim 28.01.1989 eşimin ise 19.07.1986 yasadığımız yer türkiye-istanbul kız bebeğimin olmasını çok istiyorum tabi sağlıklı olması önemli ama oğlum var bide kızım olur insallah

merhaba... ben yeni katıldım aranıza.. bilgilerimi versem vanada bakabilirmisiniz... 09.06.1982 benim doğum tarihim... 21.02.1979 eşimin doğum tarihi... yer türkiye... 1 ocak 2011 gün.. şimdiden teşekkürler..

merhaba... ben yeni katıldım aranıza.. bilgilerimi versem vanada bakabilirmisiniz... 09.06.1982 benim doğum tarihim... 21.02.1979 eşimin doğum tarihi... yer türkiye... 1 ocak 2011 gün.. şimdiden teşekkürler..

canım kız ihtimali yüksek görünüyor ama yumurtlama günlerinde önemli son adet tarihin neydi birde normalde kaç günde bir adet görüyorsun onlarıda yazarsn kesin birşeyler yazarız

SAT 9 aralık...ben normalde 30 günde bir adet görüyorum... ama bu ay geç döllenme oldu... yani yumurtlama gününden bir gün önce ilişki oldu... tekrar teşekkürler...

Son düzenleme:
süperanne son adet tarihin ne zamandı yumurtlama tarihine göre bakalım 1 şubaata 11 şubata kadar kız günlerin
son adet tarihini ve kaç günde bir adwet olduğunu yazarsan daha iyi bakarım

23 aralık adetimin ilk günü 30 aralık bitiş ortalama 22 gün adet tarihlerimin arası.bu ay 19 ocak ilk günü yaklaşık 20 22 gün arası değişiyor.

23 aralık adetimin ilk günü 30 aralık bitiş ortalama 22 gün adet tarihlerimin arası.bu ay 19 ocak ilk günü yaklaşık 20 22 gün arası değişiyor.

canım adetinin ilk gününden diğer adetinin ilk gününe adet aralığı deniyor yani öyle hesapla ona göre 27 - 28 gün oluyor tahmini yumurtlama tarihin 28 - 29 - 30 - 31 yumurtanda tahmini 1 şubnatta çatlayacak
sen klızmı istiyorsun erkek mi

eğer kız istiyorsan 31 ocakta ve 1 şubatta ilişki olabilir ama üst üste ilişki olmalı
erkek istiyorsan eğer tahmini olarak yumurtanın çatladığı günler bioritmde kıza denk geliyor

Son düzenleme:
28 29 gün adet tarihlerim 2 oğlum var Rabbim hayırlı ömürler versin ama gönlümden kız geçiyor hayırlısıysa tabii sağol canım buna göre bu ayın sonunda şansım var.

SAT 9 aralık...ben normalde 30 günde bir adet görüyorum... ama bu ay geç döllenme oldu... yani yumurtlama gününden bir gün önce ilişki oldu... tekrar teşekkürler...

canım senin gerçekten yumurtalaman geç olmuş o ay 1 ocaktan başka hiç ilişki yokmuydu büyük ihtimalle kız ama yyumurtlama tarihlerin kesin belli olmadığı için emin olamıyorum bide kız çizginle erkek çizgin o tarihlerde çok paralel
zaten Allahın dediği olur çok sıkma kendini 2 ay sonra kesin belli olacak
bu arada eşin erkek gününde yani % 50 - 50 ihtimal var

canım 1 ocak olduğuna eminim... ve 2 ocakta yumurtama günümdü.. bu bilgiler kesin... 1 oğlum var ve kızım olmasını çok isterim.. teşekkürler...

canım 1 ocak olduğuna eminim... ve 2 ocakta yumurtama günümdü.. bu bilgiler kesin... 1 oğlum var ve kızım olmasını çok isterim.. teşekkürler...

utkum acaba 2 ocakta yumurtan mı çatladı yoksa yumurtamı oluştu eğer yeni yumurta oluştu ve daha sonra çatladıysa kız olma ihtimali yüksek

Ayy hiç birşey anlamadım ben ya. 13+1 günlüğüz. 7 haftalık usgresminde sağda duruyor. Kese fasulye şeklinde.
Tutunma kanaması 21 kasım.

Benim doğum tarihim: 23.01.1987
Eşimin: 09.11.1981

Bu durumda ne geliyor acaba :)

28 günde bir oluyor. Tam bilemiyorum ama ayın Kasım'ın 10'una kadar 2-3 kez olmuştur sanırım. Sonra eşim gitti çünkü. Bir hafta hiç olmadı sonra yine oldu tabi hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…