canım tam anlasakta kendimiz bakabilsek keşke
1. sayfada gayet açık anlattım...ama anlayamadığın yer varsa söyle yardımcı olayım..
gerçekten birsürü olasılık var...12-13 ekim kız,14-17 erkek olabilir...17-22kız...bir sürü olasılık var...tahmin etmesi zor.gününü bilsenkolaydı
merhaba... ben yeni katıldım aranıza.. bilgilerimi versem vanada bakabilirmisiniz... 09.06.1982 benim doğum tarihim... 21.02.1979 eşimin doğum tarihi... yer türkiye... 1 ocak 2011 gün.. şimdiden teşekkürler..
bi zahmet bakabilirmisin kız olma olasığı nezamlarda var ?
süperanne son adet tarihin ne zamandı yumurtlama tarihine göre bakalım 1 şubaata 11 şubata kadar kız günlerin
son adet tarihini ve kaç günde bir adwet olduğunu yazarsan daha iyi bakarım
23 aralık adetimin ilk günü 30 aralık bitiş ortalama 22 gün adet tarihlerimin arası.bu ay 19 ocak ilk günü yaklaşık 20 22 gün arası değişiyor.
merhaba... ben yeni katıldım aranıza.. bilgilerimi versem vanada bakabilirmisiniz... 09.06.1982 benim doğum tarihim... 21.02.1979 eşimin doğum tarihi... yer türkiye... 1 ocak 2011 gün.. şimdiden teşekkürler..
SAT 9 aralık...ben normalde 30 günde bir adet görüyorum... ama bu ay geç döllenme oldu... yani yumurtlama gününden bir gün önce ilişki oldu... tekrar teşekkürler...
canım 1 ocak olduğuna eminim... ve 2 ocakta yumurtama günümdü.. bu bilgiler kesin... 1 oğlum var ve kızım olmasını çok isterim.. teşekkürler...
son adet tarihimde 25 ekim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?