Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
matematik banada bakarmisin erkek bebek istiremmm
06 06 89 dogum tarihim 2011 eylul ekim kasim aralik gibi dusunuyorum neye yatkin bakarsan sevinirimm son satimida vereyim 19 kasim :)))

Son düzenleme:
12. ve 17 ekim tarihlerinin ikisindede sen kıza yatkınsın,eşin tam kız günlerinde...sonuç:kız bebiş..

canim sanirim ben yanlis günleri verdim, cok özür. Benim deneme tarihler 11. gün ve 16. gün olmasi lazimdi, yani iliski günü 16.ekim ve 21.ekim yanlis yazmisim kusura bakmaya ya...

matematıkcım anlamadığım şey neden ülke şehır bıorıtımde bu kadar önemlı ne fark edecek merak ettim

matematıkcım anlamadığım şey neden ülke şehır bıorıtımde bu kadar önemlı ne fark edecek merak ettim

cnm bio ritim ayın halleri(+- ionlar)ve gezenlerin vucudumuz üzerindeki çekim kuvveti ile ilgili....e her yerde de ayın konumları farklı...bulunduğun yer bundan önemli..

bu arada özelimden msj atan ve cvp bekleyen arkadaşlar...çok uzun msj atamıyorum.laptop beni çarpıyo nedensemetal yerlerine dokunmaya korkuyom valla...en yakın zamandacvplıycam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…