ben daha önceden elara yada yazmistim bügün onunkinide okudum bioritim sonucunu yani oda seninkinin tam tersi kiza yatkinsin dedi bakalim hanginizinki dogru cikacak anlamadim
CANIM saırım ilikşi tarihi de önemliymiş valla bebiş istediğimiziçin hemen hemen hergünoyüdn net bir tai veremiyeceğim
CANIM saırım ilikşi tarihi de önemliymiş valla bebiş istediğimiziçin hemen hemen hergünoyüdn net bir tai veremiyeceğim
eşinin doğum tarihini ve bulunduğun ülkeyi ve şehride yazmalısınmatematik banada bakarmisin erkek bebek istiremmm
06 06 89 dogum tarihim 2011 eylul ekim kasim aralik gibi dusunuyorum neye yatkin bakarsan sevinirimm son satimida vereyim 19 kasim :)))
banada bakabilir misin.. 14 kasım ve 18 kasım da ilişki oldu...doğum tarihim 18.09.1981...sat 2 kasım..
ya bide benimkine baksaniz diyorum hani, bekliyom burda kac gündür :)):84:
12. ve 17 ekim tarihlerinin ikisindede sen kıza yatkınsın,eşin tam kız günlerinde...sonuç:kız bebiş..
12. ve 17 ekim tarihlerinin ikisindede sen kıza yatkınsın,eşin tam kız günlerinde...sonuç:kız bebiş..
ilişki tarihini yazarsan bakiimm cnm
matematıkcım anlamadığım şey neden ülke şehır bıorıtımde bu kadar önemlı ne fark edecek merak ettim
gerçekten birsürü olasılık var...12-13 ekim kız,14-17 erkek olabilir...17-22kız...bir sürü olasılık var...tahmin etmesi zor.gününü bilsenkolaydıCevap yok mu?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?