Merhaba hepinize, bioblas markasının çıkardığı saç boyalarından 8.1 kum sarısı rengini çok beğendim markette ve satın aldım. İşin garibi şu ki eve gelip araştırdığımda internet üzerinden bu boya ve ürün hakkında çok az bilgiye ulaşabildim. Aranızda kullanan var mı acaba? Nasıl bir boyadır?
Merhaba hepinize, bioblas markasının çıkardığı saç boyalarından 8.1 kum sarısı rengini çok beğendim markette ve satın aldım. İşin garibi şu ki eve gelip araştırdığımda internet üzerinden bu boya ve ürün hakkında çok az bilgiye ulaşabildim. Aranızda kullanan var mı acaba? Nasıl bir boyadır?
Kum sarısını aldım bende. Bildiğimiz açık küllü kumral, 2 haftadır bekliyor öyle evde boyayacak kimseyi bulamadımBu akşam ya da yarın akşam boyayacağım kısmetse, merak ediyorum renk nasıl tutacak.
Saclarin ne renk ? Bide dogal rengimi boyadiktan sonra bana yazarmisin canim benim suan bioblas sahra kumral bide kum sarisina mi boyasam doye dusundum :) cok hos renkleri ben bioblastan cok memnun kaldim gercekten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saçlarım koyu kahve, ama doğal rengim. Bakalım doğal renkte açık renkler bile tutuyor ama boyayınca göreceğiz. Sahra kumral benimde hoşuma gitti ama kum sarısı ancak biraz açar saçımı ana rengi koyu olduğu için. boyatacak kimse bulamıyorum eşime yaptırmak istemiyorumaslında saçlarım kısa kendim boyayacağım herhalde en sonunda, sonucu paylaşırım.
Kendinde gayet guzel boyayabilirsin bence gayet kolay sadece birazcik hizli olman lazım ki her yer esit tutsun bide heryere surdugunden emin olman lazim ama sac islandiginda hissediyorsun zaten
Dün akşam boyadım. Gelelim sonuca; bildiğin kahverengi oldu hemde, en sıcağından :) kül namına hiç ton yok. Ben beğenmedim boyayı, saçlarım yumuşak şuan bir sertlik olmadı ama o da boyama sonrası bakım maskesinin etkisi sanırım. Beyazlarda olduğu gibi duruyor nerdeyse. Kendi saç rengim koyu tamam ama koleston küllü kumral ile boyadığımda çok daha güzel tutmuştu. En azından bir kumrallık olur sanmıştım, olmadı :44: neyse ki kahve yakışıyor, en sonunda kına yapacağım sanırım :44:
Aaaa cok sasirdim. Belki kendi sacin koyu diye olmustur ya. Uzuldum gercekten keske diledigin sac rengine ulasabilseydin. Acaba guzel yediremedindemi beyazlarin kapanmadi hic olmadi beyazlarin kapanirdi yani. Kum sarisina boyamostin dimi
evet canım kum sarısı, ama bildiğimiz açık küllü kumral değil mi bu? Koleston ile doğal saçıma yapmıştım tutmuştu aynı rengi. Kuzenim boyadı iyice sürmüştür herhalde tecrubelidir o. Neyse kısmet değilmiş :)) zaten renk açık olsaydı kaşlarımı kafama takardım bu kezSen karar verdin mi boyayacak mısın ? boyarsan sonucu bildir
kızlar bu saç küllü sarı dıye baktım cokda hosuma gıttı ama nasıl bı tonu anlayamadm nasıl yapıcam tonu lutfen yardımCanim ben sacimi daha yeni boyadim sahra kumrala altta acicida oldugu icin gitgide akiyor biraz zaman gecsin duruma gore bakacagim. :)
kızlar bu saç küllü sarı dıye baktım cokda hosuma gıttı ama nasıl bı tonu anlayamadm nasıl yapıcam tonu lutfen yardımEki Görüntüle 1089426 Eki Görüntüle 1089427 Eki Görüntüle 1089428 Eki Görüntüle 1089429 Eki Görüntüle 1089429
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?