Saç Rengi ve Saç Boyama Bioblas saç boyası kullanan var mı?

Mimi_

Bloğuma davetlisiniz..:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
135
1
296
İzmir
Merhaba hepinize, bioblas markasının çıkardığı saç boyalarından 8.1 kum sarısı rengini çok beğendim markette ve satın aldım. İşin garibi şu ki eve gelip araştırdığımda internet üzerinden bu boya ve ürün hakkında çok az bilgiye ulaşabildim. Aranızda kullanan var mı acaba? Nasıl bir boyadır?

Maksadım renk açması değil zaten, kutunun üstündeki renge yakın mı çıkıyor onu öğrenmek istiyorum. Yoksa bir iki ton açık veya koyu olması fark etmez. Boya hakkında yeterli bilgiye ulaşamadım sadece.

ben açık sarı bakır saçlarımı koyultmak adına bioblas 6.0 rengini kullandım. Saçlarım işlemden çok yıpranmış ve aşırı dökülüyordu. Renk birebir aynı tuttu ve saçıma benim normalde boya tutmuyordu artık ve rengini öyle güzel verdi ki anlatamam. İçinden ufak bir tüp yağ çıkıyor onu boyaya karıştırıyorsun saç yumuşacık oluyor saçımda gayet iyi durumda ben öneriyorum.

Sen de benim gibi bakır sevdasından vazgeçtin desene :) Resmini koyma şansın var mı? Bak bu benim bakırdan kurtulmak için Loreal Recital preference 7.1 kullandıktan sonraki hali;
Hala bakır yansımalar var ama ilk boyama için gayet iyi kapattı o bakır tonunu.. Zaten küllü renkler uygulamak lazım. Sen resmini koyabilirmisin? Merak ettim..

bende önce kumral,kumsarısını denedim.rengin oturması birkaç haftayı buluyor ama renkler doğal duruyo.ben memnun kaldım.

merhaba,
benim saçlarım siyah ve çok dökülüyor,bir sürü marka denedim en son bioblas ı watsons da gördüm ve aldım, gayet iyi beyaz kapattı ve çok akma olmadı, içindeki minik bakım yağı da hoşuma gitti,

Canim ne kadardi markette fiyati bende sahra kumrala boyayip uclarina kum sarısıyla yansima yaptiricam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarim ben aldim boyadim saclarimi bioblas sahra kumrala. Bana birazcik koyu geldi ama tum arkadaslarim ve annem falan kutunun ustundeki renkle birebir ayni oldu dediler. Zaten bana gorede bir kac ton koyu gelmisti. saçlarımı n altinda renk acici oldugu icin bir iki haftada birazcik akma oldu ve simdi cok guzel. Bir cok marka kullandim valla bence en iyisi bioblas ti. Kutunun ustundeki renge bu kadar yakin bi renk gormedim. Sadece tek sorun boya bana az geliyor iki kutu almama ragmen. Ama icindeki yag guzel bakim yapiyor yanmis saclarimi yumusatti bide aldigim yerden bana hediye olarak bioblas sprey krem hediye ettiler onuda kullanıyorum mutlaka onunda etkisi vardır. Ama bidaki boyamamda kum sarisi alicam bakim yagini ve kutunun icindeki sac kreminide boyanin icine eklicem.

Kum sarısını aldım bende. Bildiğimiz açık küllü kumral, 2 haftadır bekliyor öyle evde boyayacak kimseyi bulamadım Bu akşam ya da yarın akşam boyayacağım kısmetse, merak ediyorum renk nasıl tutacak.

Saclarin ne renk ? Bide dogal rengimi boyadiktan sonra bana yazarmisin canim benim suan bioblas sahra kumral bide kum sarisina mi boyasam doye dusundum :) cok hos renkleri ben bioblastan cok memnun kaldim gercekten.

Saçlarım koyu kahve, ama doğal rengim. Bakalım doğal renkte açık renkler bile tutuyor ama boyayınca göreceğiz. Sahra kumral benimde hoşuma gitti ama kum sarısı ancak biraz açar saçımı ana rengi koyu olduğu için. boyatacak kimse bulamıyorum eşime yaptırmak istemiyorum aslında saçlarım kısa kendim boyayacağım herhalde en sonunda, sonucu paylaşırım.

Kendinde gayet guzel boyayabilirsin bence gayet kolay sadece birazcik hizli olman lazım ki her yer esit tutsun bide heryere surdugunden emin olman lazim ama sac islandiginda hissediyorsun zaten

Dün akşam boyadım. Gelelim sonuca; bildiğin kahverengi oldu hemde, en sıcağından :) kül namına hiç ton yok. Ben beğenmedim boyayı, saçlarım yumuşak şuan bir sertlik olmadı ama o da boyama sonrası bakım maskesinin etkisi sanırım. Beyazlarda olduğu gibi duruyor nerdeyse. Kendi saç rengim koyu tamam ama koleston küllü kumral ile boyadığımda çok daha güzel tutmuştu. En azından bir kumrallık olur sanmıştım, olmadı :44: neyse ki kahve yakışıyor, en sonunda kına yapacağım sanırım :44:

Aaaa cok sasirdim. Belki kendi sacin koyu diye olmustur ya. Uzuldum gercekten keske diledigin sac rengine ulasabilseydin. Acaba guzel yediremedindemi beyazlarin kapanmadi hic olmadi beyazlarin kapanirdi yani. Kum sarisina boyamostin dimi

evet canım kum sarısı, ama bildiğimiz açık küllü kumral değil mi bu? Koleston ile doğal saçıma yapmıştım tutmuştu aynı rengi. Kuzenim boyadı iyice sürmüştür herhalde tecrubelidir o. Neyse kısmet değilmiş :)) zaten renk açık olsaydı kaşlarımı kafama takardım bu kez Sen karar verdin mi boyayacak mısın ? boyarsan sonucu bildir

Canim ben sacimi daha yeni boyadim sahra kumrala altta acicida oldugu icin gitgide akiyor biraz zaman gecsin duruma gore bakacagim. :)

Canim ben sacimi daha yeni boyadim sahra kumrala altta acicida oldugu icin gitgide akiyor biraz zaman gecsin duruma gore bakacagim. :)

kızlar bu saç küllü sarı dıye baktım cokda hosuma gıttı ama nasıl bı tonu anlayamadm nasıl yapıcam tonu lutfen yardım

Merhaba yeni gordum mesajinizi evet kullu sari ama baya bir acik. Sac renginiz nedir. Ben sizin yerinizde olsam kim ne derse desin ben kullu tonlari tutturmak icin cok ugrastim gercekten kullu yapan bioblas. Boyayi aldigim yer uzakta bir kere usendim gittim marketten koleston alip dip boyami yaptım pisman oldum tamam acik kumral oluyor ama kullu kumral olmuyor turuncumsu oluyor yani. Yakin zamanda gidip bioblastan alicam yine. Sizin suanki sac renginiz ne bilmiyorum ama ben bioblas 7.1 kullanıyorum 8.1 e de donebilirim. Size tavsiyem eger cok koyu bir sac renginiz yoksa kullu platinle kullu sariyi karistirdiginizda bu rengi elde edebilirsiniz diye dusunuyorum yinede sac renginizi soylerseniz daha saglikli bir fikir verebilirim.

Merhaba babada yardımcı olur musunuz benim saç renrengim bu istediğim saç rengide bu acaba hangi ton kullanırsam bu rengi elde edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…