bioblas kum sarısı boyayınbende bal köpügü rengine boyadım ama saçım siyahın tonu gibi oldu zaten orjinal saçım siyah.hayal kırıklığı oldu benim için.başka renge boyuycam acaba ne zaman tekrar boyasam yardımcı olurmusunuz.buğday ten renğine sahibim.koyu sarımsı bir renk yakışırmı bioblasın hangi rengini tavsiye edersiniz?
teşekkürler istediğim sonucu alırım inşallah:)))))))bioblas kum sarısı boyayın
canım çok güzel olmuş ben bir defasında bioblasın siyah rengini kullanmıştım saçlarım yanmıştı sende öle bir durum oldumuBioblas kum sarısı sonucu için fotom[Eki Görüntüle 1392362 ]Önceki saç rengim iki ton falan açık sarıydı; bundan önce palette 10.1 ile boyuyordum.
Çok teşekkürler. Kullandığım en iyi boyaydı, kesinlikle zarar vermedi saçıma. Hatta palette nin mahvettiği saçlarımı bioblas düzeltti:)canım çok güzel olmuş ben bir defasında bioblasın siyah rengini kullanmıştım saçlarım yanmıştı sende öle bir durum oldumu
bu beni düşündürdü şimdi belki çok koyu renk kullandığm için öyle olmuşturÇok teşekkürler. Kullandığım en iyi boyaydı, kesinlikle zarar vermedi saçıma. Hatta palette nin mahvettiği saçlarımı bioblas düzeltti:)
aksine açık renk yakar yakarsa..bu beni düşündürdü şimdi belki çok koyu renk kullandığm için öyle olmuştur
Canlarim ben aldim boyadim saclarimi bioblas sahra kumrala. Bana birazcik koyu geldi ama tum arkadaslarim ve annem falan kutunun ustundeki renkle birebir ayni oldu dediler. Zaten bana gorede bir kac ton koyu gelmisti. saçlarımı n altinda renk acici oldugu icin bir iki haftada birazcik akma oldu ve simdi cok guzel. Bir cok marka kullandim valla bence en iyisi bioblas ti. Kutunun ustundeki renge bu kadar yakin bi renk gormedim. Sadece tek sorun boya bana az geliyor iki kutu almama ragmen. Ama icindeki yag guzel bakim yapiyor yanmis saclarimi yumusatti bide aldigim yerden bana hediye olarak bioblas sprey krem hediye ettiler onuda kullanıyorum mutlaka onunda etkisi vardır. Ama bidaki boyamamda kum sarisi alicam bakim yagini ve kutunun icindeki sac kreminide boyanin icine eklicem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kumral üstüne sarı röfle vardı, onun üstüne palette 10.1 boyadım bir kaç kere sonrada bioblas ı boyadım.Kum sarisini hahgi zemine uyguladiniz PINARNEHIR ?
Kumral üstüne sarı röfle vardı, onun üstüne palette 10.1 boyadım bir kaç kere sonrada bioblas ı boyadım.
Uçları ilk bir hafta grimsi olur sanırım. Bir hafta sonra grilik akar.Turunculuğu da kapatır bence.koyu kısımlarda iyi tutuyor açık sarıyı biraz grileştiriyor ama bir haftaya geçiyor grilik.Epey zaman geçmiş üzerinden ama ben de sahra kumral aldım canım. Saçlarım bakır karamel gibi uçlara gittikçe sarıya doğru gidiyor. Turunculuğu kapatır mı? Şu anki saç rengimin üzerine boyasam da tıpkı kutunun üstündeki renk olur mu? O renk tam da benim istediğim renk : )
Denemedim ama çok fark yok sanki.7.1 sahra kumral hic denedin mi?
Uçları ilk bir hafta grimsi olur sanırım. Bir hafta sonra grilik akar.Turunculuğu da kapatır bence.koyu kısımlarda iyi tutuyor açık sarıyı biraz grileştiriyor ama bir haftaya geçiyor grilik.
Denemedim ama çok fark yok sanki.
İgora hiç kullanmadım. Kutu boyalar içinde külü en yoğun olan bioblas. Loreal wella palettenin iki katı küllü. Bioblas a ekstra kül için birşey karıştırma bence:)Tesekkurler cevap icin. Turunculugu kapamak icin igora 0.22 oneriyorlar. Gerek var mi sence yoksa direkt boyayim mi? Ilk deneme icin fazla grilikle riske atmayim oyleyse (gerci hafif grilik hosuma gidiyor o sebeple 7.1 tercih ettim ama : ) ) uclardaki sariliklari birakip ust kisimlari boyayabilirim. Uzun dip boya gibi : )
:) Ben de duymamistim burdan ogrendim. Igora kül icin degil sactaki turunculugu azaltmak icin kullaniliyormus. Ama külü yogun oldugu icin turunculuk kapatilir diyorsan gerek yok : ) Buna sevindim zaten igorayi nerden bulacagimi bilmiyordum.İgora hiç kullanmadım. Kutu boyalar içinde külü en yoğun olan bioblas. Loreal wella palettenin iki katı küllü. Bioblas a ekstra kül için birşey karıştırma bence:)
Koyulugu konusunda merak ediyorum. 8.1 yapanlar cok hos evet ama ben bal rengi gibi sarilardan
Bence bioblas yeterli olur. Saçların omuz hizasından daha uzunsa iki kutu al, uçlarda daha az bekleme yap sarı kısımlarda. Diplerde ( koyu kısımlarda 30-40 dk ) Uçlarda (sarı kısımlarda 15-20 dk gibi) Inşallah istediğiniz sonucu alırsınız.:) Ben de duymamistim burdan ogrendim. Igora kül icin degil sactaki turunculugu azaltmak icin kullaniliyormus. Ama külü yogun oldugu icin turunculuk kapatilir diyorsan gerek yok : ) Buna sevindim zaten igorayi nerden bulacagimi bilmiyordum.
Tesekkur ederim :) Evet omuz hizasindan uzun. Uclari birakip diger kisimlari boyamaya verdim ilk boyama icin. Oneriler icin de tesekkurler : ) Umarim hepimiz istedigimiz renk saclara kavusuruz.Bence bioblas yeterli olur. Saçların omuz hizasından daha uzunsa iki kutu al, uçlarda daha az bekleme yap sarı kısımlarda. Diplerde ( koyu kısımlarda 30-40 dk ) Uçlarda (sarı kısımlarda 15-20 dk gibi) Inşallah istediğiniz sonucu alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?