Saç Rengi ve Saç Boyama Bioblas saç boyası kullanan var mı?

bioblas kum sarısı boyayın

canım çok güzel olmuş ben bir defasında bioblasın siyah rengini kullanmıştım saçlarım yanmıştı sende öle bir durum oldumu
Çok teşekkürler. Kullandığım en iyi boyaydı, kesinlikle zarar vermedi saçıma. Hatta palette nin mahvettiği saçlarımı bioblas düzeltti:)

Çok teşekkürler. Kullandığım en iyi boyaydı, kesinlikle zarar vermedi saçıma. Hatta palette nin mahvettiği saçlarımı bioblas düzeltti:)
bu beni düşündürdü şimdi belki çok koyu renk kullandığm için öyle olmuştur

ben bioblas koyu kestane kullanmıştım kutunun içinden küçük şişede bitkisel yağ çıktı onu da boyanın içine atıyorsun. bence güzel bir boya bide cok fazla artıyor saçlarım orta boyda cok uzun değil ama uclarına bile yetmişti

Epey zaman geçmiş üzerinden ama ben de sahra kumral aldım canım. Saçlarım bakır karamel gibi uçlara gittikçe sarıya doğru gidiyor. Turunculuğu kapatır mı? Şu anki saç rengimin üzerine boyasam da tıpkı kutunun üstündeki renk olur mu? O renk tam da benim istediğim renk : )

Uçları ilk bir hafta grimsi olur sanırım. Bir hafta sonra grilik akar.Turunculuğu da kapatır bence.koyu kısımlarda iyi tutuyor açık sarıyı biraz grileştiriyor ama bir haftaya geçiyor grilik.

Uçları ilk bir hafta grimsi olur sanırım. Bir hafta sonra grilik akar.Turunculuğu da kapatır bence.koyu kısımlarda iyi tutuyor açık sarıyı biraz grileştiriyor ama bir haftaya geçiyor grilik.

Tesekkurler cevap icin. Turunculugu kapamak icin igora 0.22 oneriyorlar. Gerek var mi sence yoksa direkt boyayim mi? Ilk deneme icin fazla grilikle riske atmayim oyleyse (gerci hafif grilik hosuma gidiyor o sebeple 7.1 tercih ettim ama : ) ) uclardaki sariliklari birakip ust kisimlari boyayabilirim. Uzun dip boya gibi : )

Denemedim ama çok fark yok sanki.

Koyulugu konusunda merak ediyorum. 8.1 yapanlar cok hos evet ama ben bal rengi gibi sarilardan cok sıkıldım artik.tam kullu grimsi bir kumral rengi istiyorum. Hatta bi sure isilti bile attirmicam saclarima :) Umarim tutar 7.1 le. icine gumus de karistirabilirim aslinda. Cok kararsizim.

İgora hiç kullanmadım. Kutu boyalar içinde külü en yoğun olan bioblas. Loreal wella palettenin iki katı küllü. Bioblas a ekstra kül için birşey karıştırma bence:)

İgora hiç kullanmadım. Kutu boyalar içinde külü en yoğun olan bioblas. Loreal wella palettenin iki katı küllü. Bioblas a ekstra kül için birşey karıştırma bence:)
:) Ben de duymamistim burdan ogrendim. Igora kül icin degil sactaki turunculugu azaltmak icin kullaniliyormus. Ama külü yogun oldugu icin turunculuk kapatilir diyorsan gerek yok : ) Buna sevindim zaten igorayi nerden bulacagimi bilmiyordum.

Koyulugu konusunda merak ediyorum. 8.1 yapanlar cok hos evet ama ben bal rengi gibi sarilardan
:) Ben de duymamistim burdan ogrendim. Igora kül icin degil sactaki turunculugu azaltmak icin kullaniliyormus. Ama külü yogun oldugu icin turunculuk kapatilir diyorsan gerek yok : ) Buna sevindim zaten igorayi nerden bulacagimi bilmiyordum.
Bence bioblas yeterli olur. Saçların omuz hizasından daha uzunsa iki kutu al, uçlarda daha az bekleme yap sarı kısımlarda. Diplerde ( koyu kısımlarda 30-40 dk ) Uçlarda (sarı kısımlarda 15-20 dk gibi) Inşallah istediğiniz sonucu alırsınız.

Tesekkur ederim :) Evet omuz hizasindan uzun. Uclari birakip diger kisimlari boyamaya verdim ilk boyama icin. Oneriler icin de tesekkurler : ) Umarim hepimiz istedigimiz renk saclara kavusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…