Bioblas kum sarısı sonucu için fotom[Eki Görüntüle 1392362 ]Önceki saç rengim iki ton falan açık sarıydı; bundan önce palette 10.1 ile boyuyordum.
Çok teşekkürler.Dipleri 20-25 dk uçlarıda 10-15 dk beklettim.Benimde röfle vardı onun üstüne palette 10.1 yapmıştım, platine dönmeye başlamıştı.İlk boyadığında biraz gri gelebilir, 5-6 yıkama sonrası daha güzel oluyor.Benim foto ilk boyadığımdaki hali,şu an daha hoş oldu.İnşallah Sizinde istediğiniz gibi olur.Gayet hoş bi ton olmuş.Güle güle kullan.Ben de pazartesi ya da salı boyıycam.Saçlarıma röfle yaptırmıştım.diplerim geldi gittim yine aynı kuaföre dip boyası yaptırmaya ama hoş olmadı.Sevemedim.O yüzden bioblas kum sarısı düşünüyorum ben de.sadece o diplerimin kötü görünümünü almasını istiyorum ve alttaki sarı tonuna güvenerek kötü olmayacağını düşünüyorum.Kaç dakika beklettin de acaba bu ton oldu?
Saçı yıpratmıyor bu boya, iki hafta sonra boyanabilir bencede.İnşallah istediğiniz gibi olmuştur.Bana ilk boyadığımda uçlarım biraz gri gelmişti ama şu an grilik kalmadı.Duj jeli iyi fikirmiş:)Daha evvel küllü renk deneyimi yaşayıp ilk 2 yıkamada duş jeli kullanarak başarılı sonuç elde etmişliğim var.İlk foto olmasına rağmen güzel duruyor gerçekten.Bakalım ben de pazartesi boyayamadım, şimdi boyadım bekliyorum.Ama kapamadı gibi sarılarımı tam.2 Hafta sonra tekrar uygularım diye düşünüyorum.Aminn inşallah. Sonucu paylaşıcam.
Saçı yıpratmıyor bu boya, iki hafta sonra boyanabilir bencede.İnşallah istediğiniz gibi olmuştur.Bana ilk boyadığımda uçlarım biraz gri gelmişti ama şu an grilik kalmadı.Duj jeli iyi fikirmiş:)
Güzel olmuş, o grilik bir hafta sonra kayboluyor ve çok harika bir renk oluyor.Fotoda griliği belli değil zaten.Güle güle kullanın.Bir hafta Duj jeli ile bu iş tamamdır:)Ay kurutunca daha bi belirgin oldu griliği.Tshirtüme yakın hatta.Güzel tarafı cidden söylediğin gibi saçlarım yıpranmamış.Zaten içinden minicik bi yağ şişesi çıkması hoşuma gitmişti.İpek gibiler şuan.
Son durum nedir merak ettim? İstediğiniz tona geldi mi yıkayınca?Çok teşekkürler.Ben sende duruşunu beğendiğimden cesaret ettim açıkçası.Bugün dünden daha güzel duruyor çünkü yine yıkadım duş jeliyle sabah. Böyle kutudaki rengi yakaladım sanki.Dediğin gibi bi haftada oturur gibi sanki renk yerine.Gerek kalmıcak sanırım 2.kez boyamaya.Güle güle kullanalım ikimiz de.
Son durum nedir merak ettim? İstediğiniz tona geldi mi yıkayınca?
Benim dipler geldi ama boya akınca daha güzel olduğu için boyamayı erteliyorum. boya aldım ama biraz daha bekleyeceğim sanırım. Ben bu rengi çok sevdim.Selamlar.Şimdi çok tatlı bi küllü sarı oldu.Soruyolar hatta "Saçlarının rengi ne? Ne dedin de yaptırdın bunu kuaföre?" diye.Demiştim ya ben bi kez daha boyıcam diye, Hobi kozmetikten almıştım, erkekti sahibi, alırken o da yardımcı olmuştu."Bence böyle çok yakışmış, boyamayın ama siz bilirsiniz yine de.Eşim daha yeni ombre yaptırdı, sizde de ombre gibi durmuş röfleler." dedi.Baktım ben de yıkandıkça çok güzel oluyor. Hatta 1 tık dibim de geldi ama göze batmıyor.Senin nasıl şuan boyayalıdan beridir?Sen de memnun musun şuan sonuçtan benim gibi ?
biz çok beğendik darısı başınıza:) yalnız ilk boyayınca bir hafta kadar hafif bir grilik oluyor, yıkadıkça akıyor ve çok hoş oluyor.Kızlar bende saçlarıma röfle yaptırdım..dip boyamı bioblas kum sarısı 8.1 ile yapmayı düşünüyorum. Nedeni ise diplerimi sarı tonda istemiyorum açık küllü kumral gibi dursun istiyorum. Nasıl olur sizce?
Ben sadece dip boyucam canım tüm saçımı boyamıcam yinede grilik oluşur mu?biz çok beğendik darısı başınıza:) yalnız ilk boyayınca bir hafta kadar hafif bir grilik oluyor, yıkadıkça akıyor ve çok hoş oluyor.
röfle gibi açık olan kısımda hafif bir grilik oluyor ama bir haftada akıyor. sanırım oraelle açılan kısımlarda grilik yapıyor. çok belli olmuyor, boyayınca gözüne takılırsa panikleme diye yazdım:)Ben sadece dip boyucam canım tüm saçımı boyamıcam yinede grilik oluşur mu?
anladım canım tamam paniklemem:)röfle gibi açık olan kısımda hafif bir grilik oluyor ama bir haftada akıyor. sanırım oraelle açılan kısımlarda grilik yapıyor. çok belli olmuyor, boyayınca gözüne takılırsa panikleme diye yazdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?