Çocuk Hastalıkları Biogaia damla kullanan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bluecrazy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
200
6
Gitmiş oldugum bir poliklinikte doktorumuz gaz sancısı-kolik için biogaia damla verdi, günde bir sefer 5 damla kullanmamızı söyledi. Kullanmaya başladım 2 hafta oldu ama bir faydasını gördügümü söyleyemem.aranızda kullanan var mı?
 
Mucizevi bi ilaç olduğu söylemişlerdi ama biz öyle mucize falan göremedik ne yazıkki.. Hem de düzenli kullanmamıza rağmen.. 3. aya kadar çaresiz çektik o koliği..
 
Benim oğlumdada faydasını gördük çok memnun kaldım günde 6 damla uyumadan hemen önce veriyorum doktorumuz öyle demişti daha erken verdiğimde oldu birkaç kez ama ozaman etkisi olmuyormuş gibi uyumadan önce deneyin birde
 
Amerika'dan mylicon mu getirmedik, sap mı almadık ahh...nurse harveys colinox...neler neler ama sonunda oldu...
Çok araştırıp çaresini bulamadığımız, bir sürü ilaç kullandığımız ve araştırmalarımız neticesinde kolik zannettiğimiz bebek hastalığı nedeniyle Şükrü Cido'dan randevu aldık.
Okmeydanı Türkiye Gazetesi Hastanesi'nde 2 aylık bebeğimizi muayene etti. Sırada en az 10 kişi olmasına rağmen bize müthiş bir zaman ayırdı ve oğlumuzla adeta iletişim kurdu. Biz bir şey anlatman kendisi enteresan bir şekilde oğlumuzun sıkıntısı çözdü. Hem de rahatsızlığımız çok ender rastlanan kolik benzeri bir bağırsak ve sindirim problemiymiş. Aylardır netten araştırmalar yapmama rağmen, yurt dışından bile ilaç temin etmemize rağmen denediğim ve çare olmayan tüm kolik(gaz) ilaçlarından farklı, götürdüğüm iki eczacının bile adını okuyamadığı ve haberdar olmadığı muhteşem bir ilaç tavsiye etti bize.
Kendisine minnettarız.
Tüm hayatımda 2 adet sağlık karnesi tükettim. Böyle tatlı dilli, hastası ile ilgilenmekten zevk alan, güleryüzlü, değer listesinin en üstünde insanların yer aldığı bir doktor çıkmadı karşıma.
Eşim bile gözlerine inanamadı. Çok aradıktan sonra artık doktorumuzu bulduk...
Biogaia DAMLA prebiyotik içeren tek ilaçmış ve dolayısıyla 2 aylık bebeğimizin sindirimimi düzeldi. Ama kolik ve gaz ile alakalı kullanılabilir mi bilmiyorum tabi....
 
Merhabalar,
Bize de doktorumuz kabızlık problemi için vermişti. Fakat 4 aylık bebeğim şimdi tam 2 haftadır isalle mücadeele ediyor. Dr. kullanmaya devam edin dedi ancak kabızlık problemini çözen bu ilacın isalde daha da artıracağını düşünüyorum. İsal için bu damlayo yada bififol adlı damlayı kullanan arkadaşlar varsa yardımlarınızı rica ediyorum.
 
benimde kızımda gaz problemi ve kabızlık sorunu vardı. doktorumuz biogaia almamızı önerdi. 2. şişemizdeyiz. günde 5 damla suyuna katıp veriyorum. gerçektende iyi geldi minik kızıma.ben memnun kaldım...
 
ya bende yeni aldım açıkcası daha 3.günümüz ama çok kusan bi oğlum var ve kusarken bi taraftan ilacı da çıkarıyor mu anlamadım:Shenüz bi fayadasını gördüğümü söyleyeemm oğlum hala çok acı çekerek ıkınıyo:KK43:
 
benim kızımda 3,5 aylık bugün gittiğim dr .önerdi kakasını yapsada sürekli ıkınıo.bu ilaç bağırsaklarını kuvvetlendirirmiş henüz başlamadık umarım iyi gelir
 
bize de özelbi hastanede gittiğimiz doktorumuz bu ilacı tavsiye etti.minik kızım neredeyse 4 aylık olacak kakasını yapıyor ancak ıkınıyor,,gaz şikayetimiz var yani.kullandıktan hemen sonra ishal oldu.ve bugün bütün gün ağladı karın ağrısı mı var acaba?kullanmaya devam etsem mi
 
Mucizevi bi ilaç olduğu söylemişlerdi ama biz öyle mucize falan göremedik ne yazıkki.. Hem de düzenli kullanmamıza rağmen.. 3. aya kadar çaresiz çektik o koliği..
merhaba frambuaz konunun üstünden geçmiş senin çocuğun da büyümüş kocaman olmuştur ama bu bio gaia damlasını kullanmaya devam ettiniz mi siz de de ishal sorunu felan oldu mu acaba??
 
Canım bende kullanıyorum bu ılacı cevap verıym dedım ıns gorursun.
Oncelıkle ılaclar kısıden kısıye farklılık gosterır her bebekte aynı sonucu vermeyebılır.mesela ben ogluma ılacı verdıgım gıbı rahatlıyor ve ıshal tarzı bı sorunla da karsılasmadık.gaz problemınız varsa kullanın derım kullanmadan ne tur etkı yaptıgını goremezsınız ama kullanan arkadasım cok hepsı de faydasını gordu ıns sende gorursun
 
Ben de bu ilaci kullaniyorum, laktazm ile birlikte bunu günde bir defa 5 damla, laktazimi ise 6 saatte bir 4 damla seklinde.. Eskisinden iyi olduğunu söyleyebilirim çocuğumun, sürekli ikinmasi azaldi ama 3 günde bir kaka yapiyor o konuyu nasil aşıcaz bilemiyorum. Bir de bebelac ar kullanıyoruz keçi mamasi ya da milupalar da işe yaramadi.
 
Merhabalar benim de iki buçuk aylık bir oglum var. Yaklasik 3 hafta önce degisik bir kaka yapmisti. Bir suru peynir kesigi gibi iri beyaz taneler bagirsagi andiran seffaf beyaz parmak parmak mukuslar vs.. gaitada gizli kan ve gaita kültürü normal cikti ama doktorumuz sezeryan yuzunden sindirim problemi olabilecegi suphesiyle bio gaia damla verdi. Simdi kullanıyoruz ve cok daha rahat kaka yapiyoruz. Zaten kullanmadan once kaka problemimiz yoktu gaz sıkıntımız vardi kakada da gazla bir çıktığı icin gazi cikmayinca kakasi da cikmiyordu. Simdi iki sorum var . Birincisi : bebisi benim tarif ettigim gibi kaka yapan var mi? Ikincisi: bebislerin kakasi zaten sivi ishal olup olmadığını nasıl anlariz?
 
Bizimde uc gunde bir sancili sabahladigimiz geceler oluyor pirtlasada rahatlamiyor hiç acaba dr a gitmeden alıp kullansak olur mu ki?
 
Bizimde uc gunde bir sancili sabahladigimiz geceler oluyor pirtlasada rahatlamiyor hiç acaba dr a gitmeden alıp kullansak olur mu ki?
Biogoia bir ilaç değildir prebiyotik cesididir bagırsak florasının düzeltilmesinde kullanılır cokra yararlıdır yani doktora danışmadanda kullanabilirsiniz
 
Aylardır netten araştırmalar yapmama rağmen, yurt dışından bile ilaç temin etmemize rağmen denediğim ve çare olmayan tüm kolik(gaz) ilaçlarından farklı, götürdüğüm iki eczacının bile adını okuyamadığı ve haberdar olmadığı muhteşem bir ilaç tavsiye etti bize.

Merhabalar, yorumunuzu yaapali 6 sene olmus ; ancak cok caresisiz. 28 hafta premature dogan oglum su an duzeltilmis yasiyla 7 aylik; ancak gaz problemlerimiz bir turlu duzelmedi. Gaz problemi yuzunden beslenmesi de cok zor oluyor. Kilosu cok dusuk. Sukru bey den randevubalacagiz; ancak onerdigi ilacin adini yazabilir misiniz?
 
Merhabalar, yorumunuzu yaapali 6 sene olmus ; ancak cok caresisiz. 28 hafta premature dogan oglum su an duzeltilmis yasiyla 7 aylik; ancak gaz problemlerimiz bir turlu duzelmedi. Gaz problemi yuzunden beslenmesi de cok zor oluyor. Kilosu cok dusuk. Sukru bey den randevubalacagiz; ancak onerdigi ilacin adini yazabilir misiniz?
biogai canım bende kullandım mucıze dıe bılırım ılk damlatada gordum ben faydasını cok gecmıs olsun suan 19 hftalık ıkız hamıleyım ve alacaklarımın basında yer alıyo biogai sdece 40 veya 45lıra dıe bılıyom sene 2011de almıstım dusunun ozmn elden almıstık bız sımdı ne kdr bılemıyom
 
X