Asi regli geciktiriyor Evet ama ureme sistemine zarar vermiyor aksine hamile kalan cok baya doktor sayfalarînda goruyorum ikinci dozunu ol umarim hamile kalirsinSelam kızlarAşı olmayı düşünmüyordum şu zamana kadar ama ailem çok ısrar etti. Lütfen aşını ol, hamile kalırsan zaten 1 kere covid geçirdin. Hamilelikte daha zor olur, yasaklar başlar bir yere gidemezsin vs vs diye. Aşı olmak istemiyordum çünkü yan etkileri belki üreme sistemini etkiler diye.
Neyse eşimle karar verdik, ilk doz biontech aşımı 14 Eylül'de oldum. Ve korktuğum başıma geldi. Beklenen adet tarihim 24 Eylül'dü. Şuan tarih 3 Ekim ve 9 gün gecikmem var. Gebelik testlerimde negatif çıkmıştı 2 gün öncesine kadar. Şuan çok endişeliyim, ne zaman regl olacağım diye kara kara düşünüyorum. Doktor kontrolünde femara kullanıp yumurtlama takibi yapıyorduk. Tedavim de aksadı. Neredeyse 2.doz aşı zamanım geldi ama ben hâlâ regl olmadım.Çok üzgünüm.
Stresten gibi duruyor canım seninki ayrıca aşı olsa nda bişe olmaz gebeysende yeniysende korkma yani aşı olduktan sonra gebe kalan çok aşı oldum 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim diyen çok hiç bişey olmaz ama gecikmen stresten yoksa 9 gün gecikmeye gebelik testinde muhakkak çıkardıSelam kızlarAşı olmayı düşünmüyordum şu zamana kadar ama ailem çok ısrar etti. Lütfen aşını ol, hamile kalırsan zaten 1 kere covid geçirdin. Hamilelikte daha zor olur, yasaklar başlar bir yere gidemezsin vs vs diye. Aşı olmak istemiyordum çünkü yan etkileri belki üreme sistemini etkiler diye.
Neyse eşimle karar verdik, ilk doz biontech aşımı 14 Eylül'de oldum. Ve korktuğum başıma geldi. Beklenen adet tarihim 24 Eylül'dü. Şuan tarih 3 Ekim ve 9 gün gecikmem var. Gebelik testlerimde negatif çıkmıştı 2 gün öncesine kadar. Şuan çok endişeliyim, ne zaman regl olacağım diye kara kara düşünüyorum. Doktor kontrolünde femara kullanıp yumurtlama takibi yapıyorduk. Tedavim de aksadı. Neredeyse 2.doz aşı zamanım geldi ama ben hâlâ regl olmadım.Çok üzgünüm. Doktorua mesaj attım, duphaston ilaç kullan dedi. Pazartesi gününü bekliyorum ki gidip yazdırayım. İlk defa regl sökücü ilaç kullanacağım. Bebiş isterken hiç bu kadar zor bir süreç yaşayacağımı bilmiyordum, Ekim ayı 10.denememiz olacak tabi regl olursam
Evet canım, hamile kalan da çok aşıdan sonra ama nerde bende o şans. Millet pozitif yarar görür, ben negatif zararAsi regli geciktiriyor Evet ama ureme sistemine zarar vermiyor aksine hamile kalan cok baya doktor sayfalarînda goruyorum ikinci dozunu ol umarim hamile kalirsin
Hiç bu kadar gecikmemiştiStresten gibi duruyor canım seninki ayrıca aşı olsa nda bişe olmaz gebeysende yeniysende korkma yani aşı olduktan sonra gebe kalan çok aşı oldum 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim diyen çok hiç bişey olmaz ama gecikmen stresten yoksa 9 gün gecikmeye gebelik testinde muhakkak çıkardı
Hic boyle dusunme elbet birsey tetiklemistir belki sana da bebek olarak doner bende cok bekliyorum bugun ikinci dozumu oldum eger cok stres yapiyorsan ordan da olmayabilirEvet canım, hamile kalan da çok aşıdan sonra ama nerde bende o şans. Millet pozitif yarar görür, ben negatif zarar
5 Ekim -21 Ekim ikinci doz aşı sürem. Sanırım son güne kadar bekleyip öyle olacağım. İnşallah ikinciyi olana kadar regl olurumHic boyle dusunme elbet birsey tetiklemistir belki sana da bebek olarak doner bende cok bekliyorum bugun ikinci dozumu oldum eger cok stres yapiyorsan ordan da olmayabilir
Bence stresten canımHiç bu kadar gecikmemiştistres mi, aşı mı yoksa başka bir sorun mu var bilemedim
Söylentilere takılı kalarak zaten belki üremeye zararı olur diye düşünüp olmak istememiştim yoksa bu konuda net şekilde bir bilimsel verim veya araştırmam yok. Hani ne düşünürsen başına gelir derler ya, benim öyle oldu sanırım.Aşı geciktiriyor ama ureme sistemine zarar vermiyor. 16 17 sene cocugu olmayan kadinlarin çocuğu oluyor.
Asidan sonra bir sey olsa bana olurdu.Söylentilere takılı kalarak zaten belki üremeye zararı olur diye düşünüp olmak istememiştim yoksa bu konuda net şekilde bir bilimsel verim veya araştırmam yok. Hani ne düşünürsen başına gelir derler ya, benim öyle oldu sanırım.
Olursun sikma canini insallah eger reglin duzenliyse bekle degilse masaj veya kekik suyuydu sanirim bir arastirip yap istersen ama tekrar test yap5 Ekim -21 Ekim ikinci doz aşı sürem. Sanırım son güne kadar bekleyip öyle olacağım. İnşallah ikinciyi olana kadar regl olurum
Geçmiş olsun canım. Ben de artık endişelenmeye başladım, pazartesi günü doktora gidebilirsem zaten çıkar sebebi.Asidan sonra bir sey olsa bana olurdu.
Agir bir ilac kullanıyorum.
Kullandigim ilacla birlikte basit agri kesicileri kullanmam bile yasak.
Bunyem çok zayiftir, hemen hasta olurum.
Etrafta herkes felaket senaryosu anlatıyor.
Ben 1 tane sorun yasayan kimse gormedim.
Ben de geciktim sonra erken oldum falan ama sebebi baska. Muayene olacağım tekrardan.
Insallah bebektirGeçmiş olsun canım. Ben de artık endişelenmeye başladım, pazartesi günü doktora gidebilirsem zaten çıkar sebebi.
Canım özellikle biontech olduktan sonra gebe kalan çok kişi var belki öyle bir durumdur. Perinatolog Mehmet Fatih karslı açıklıyordu geçen denk geldim de. Bir bak istersen.Selam kızlarAşı olmayı düşünmüyordum şu zamana kadar ama ailem çok ısrar etti. Lütfen aşını ol, hamile kalırsan zaten 1 kere covid geçirdin. Hamilelikte daha zor olur, yasaklar başlar bir yere gidemezsin vs vs diye. Aşı olmak istemiyordum çünkü yan etkileri belki üreme sistemini etkiler diye.
Neyse eşimle karar verdik, ilk doz biontech aşımı 14 Eylül'de oldum. Ve korktuğum başıma geldi. Beklenen adet tarihim 24 Eylül'dü. Şuan tarih 3 Ekim ve 9 gün gecikmem var. Gebelik testlerimde negatif çıkmıştı 2 gün öncesine kadar. Şuan çok endişeliyim, ne zaman regl olacağım diye kara kara düşünüyorum. Doktor kontrolünde femara kullanıp yumurtlama takibi yapıyorduk. Tedavim de aksadı. Neredeyse 2.doz aşı zamanım geldi ama ben hâlâ regl olmadım.Çok üzgünüm. Doktorua mesaj attım, duphaston ilaç kullan dedi. Pazartesi gününü bekliyorum ki gidip yazdırayım. İlk defa regl sökücü ilaç kullanacağım. Bebiş isterken hiç bu kadar zor bir süreç yaşayacağımı bilmiyordum, Ekim ayı 10.denememiz olacak tabi regl olursam
Aynen bende takip ediyorum o kadar cokkiCanım özellikle biontech olduktan sonra gebe kalan çok kişi var belki öyle bir durumdur. Perinatolog Mehmet Fatih karslı açıklıyordu geçen denk geldim de. Bir bak istersen.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Teşekkür ederim canımCanım özellikle biontech olduktan sonra gebe kalan çok kişi var belki öyle bir durumdur. Perinatolog Mehmet Fatih karslı açıklıyordu geçen denk geldim de. Bir bak istersen.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Duphaston bende kullaniyorum onu ihmal etme sadece söktürücü degil eger gebeysen düşükde önlüyor duphaston kombinasyonlu bir ilac bende esimle bugun biontech vurdurdum akliniza kötü bsy getirmeyin bizde cocuk istiyoruz diye yaptirdik cünkü hastalik pis bir hastalik gercekten ve asidan sonra cok cokkkk kisi hamile kalmis umarim bizede faydasi olurSelam kızlarAşı olmayı düşünmüyordum şu zamana kadar ama ailem çok ısrar etti. Lütfen aşını ol, hamile kalırsan zaten 1 kere covid geçirdin. Hamilelikte daha zor olur, yasaklar başlar bir yere gidemezsin vs vs diye. Aşı olmak istemiyordum çünkü yan etkileri belki üreme sistemini etkiler diye.
Gecikmenin 10.gününde adet oldum canımDuphaston bende kullaniyorum onu ihmal etme sadece söktürücü degil eger gebeysen düşükde önlüyor duphaston kombinasyonlu bir ilac bende esimle bugun biontech vurdurdum akliniza kötü bsy getirmeyin bizde cocuk istiyoruz diye yaptirdik cünkü hastalik pis bir hastalik gercekten ve asidan sonra cok cokkkk kisi hamile kalmis umarim bizede faydasi olurmerak ettm haber varmi acaba test yaptnizmi?
Ilacdan sonrami oldun canim? Duphastona ben gecen ay basladim bir ayda 2 kutu bitir dedi doktor ben 1 senedir adet olmuyordum tarlusal ile söktürdü simdi bidahaki adetimi bekliyorum bebek icinGecikmenin 10.gününde adet oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?