Biontech Aşısından sonra adet kanamalarinda pihti ve gecikme yaşayanlar

Pamuk0010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
55
4
1
35
Biontech Aşısıdan sonra her ay düzenli olan adet dönemim gecikmeye başladı ve kanama ile beraber ciğer kesiği şeklinde pıhtı geldi sürekli. Bunu yaşayan varsa aranızda tecrübelerinizi paylaşır mısınız .

Bende geçen ay aynı aşıdan oldum. Bu ay 2 günüm geçti. karnım davul gibi şişti. aşının etkisi olabilirmi acaba diye düşünürken, konunuzu gördüm. Acaba gerçekten ilgisi varmıdır. bilemiyorum:)

aşının üzerine regl oldum 2 gün geçmemişti ve hiç bir sorun yaşamadım. üşütmüş olabilirsin.

tam 9 gün oldu bu gün gecikmem, doktora gittim, test falan verdim, gebelik yok, ama ilk defa yaşıyorum bunu, ben de aşıdan şüpheleniyorum, adet söktürücü verdi doktor ona başlayacağım.....
Eğer pihtili şekilde olursa adet kanaman lütfen bana yaz canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar benim de 5 gun geçti asidan oldugunu düşünüyorum. olacak gibiyim ama olmuyorum kafayi yedirtir insana.
Şu mesajına beğenmedim ifadesi bırakan HEMSIRECIK arkadaş aşının içeriğini incelemiş galiba!! Türkiyede hiç bir profesor doktor bile bilmezken kendisi sağlık lisesini bitirip tanı koyamaya başlamış galiba ne yazık...

Bende adet dönemi dışında kanama oldu, hem de pıhtılıydı. Doğum kontrol hapına ara verdiğim döneme denk geldiği için emin değilim ama aşı kaynaklı olabilir.

Antibiyotik kullanınca bile adet düzenimiz etkilenebiliyor. Gayet normal yani.

En azindan sağlık sektorundeyim not. Üniversite mezunuyum

Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın lütfen. Nasıl Türkiye’de hiçbir doktor aşının içeriğini bilmiyor? Böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Doktorlar alerjik bünyesi olan hastalarına, aşıların içeriğini dikkate alarak hangi aşıyı yaptırıp yaptırmaması gerektiğini söylüyor.

Kaldı ki ufak bir araştırma yaparsanız siz de aşının içeriğine pekala ulaşabilirsiniz. Devlet sırrı değil.

Kaç ay boyunca düzensizlik yaşadınız acaba. Umarım etkisi uzun süreli değildir. Benimde 14 gün gecikti aşı sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…