Hanımefendi doktor falanmisiniz makaleniz var mi bu konuda bu kadar kesin ifade kullanıyorsunuz? Dunya yansa aşıdan diyeceksiniz abartmayin. Pıhtıli gelmesi gayet normal rahim duvarı dökülüyor bu
Hiç düzensizlik yaşamadım aşı olana kadar . Benim de ilk defa aşıdan sonra 8 gün geciktiKaç ay boyunca düzensizlik yaşadınız acaba. Umarım etkisi uzun süreli değildir. Benimde 14 gün gecikti aşı sonrası.
Birincisi doktor değilim. Ikincisi makale degil konu açtım. Üçüncüsü de dünya yansa aşıdan dicek kadar cahil değilim bana cevap veren kadınların çoğu aynı konudan müzdarip. Ve rahim duvarı kendini her ay adet döneminde gebelik yoksa döker zaten bunları bilmek için hemşire ya da doktor olmak gerekmiyor . Her ay rahim duvarı döküldüğünde pıhtılaşma olması NORMAL DE-ĞIL! BU DA 4. Hemşire değilim ama senden fazla bilgiliyim sanırım bi tekrar oku araştır sen . Pihtili kanama kist ya da kimyasal gebeliğe işaret eder . Ya da kanda pıhtılaşma yapan kimyasal ilaç alınırsa bu durum yaşanır sevgili hemşire hanım.Hanımefendi doktor falanmisiniz makaleniz var mi bu konuda bu kadar kesin ifade kullanıyorsunuz? Dunya yansa aşıdan diyeceksiniz abartmayin. Pıhtıli gelmesi gayet normal rahim duvarı dökülüyor sonucta
10 senedir regl oluyorum her seferinde pıhtılı gelirBirincisi doktor değilim. Ikincisi makale degil konu açtım. Üçüncüsü de dünya yansa aşıdan dicek kadar cahil değilim bana cevap veren kadınların çoğu aynı konudan müzdarip. Ve rahim duvarı kendini her ay adet döneminde gebelik yoksa döker zaten bunları bilmek için hemşire ya da doktor olmak gerekmiyor . Her ay rahim duvarı döküldüğünde pıhtılaşma olması NORMAL DE-ĞIL! BU DA 4. Hemşire değilim ama senden fazla bilgiliyim sanırım bi tekrar oku araştır sen . Pihtili kanama kist ya da kimyasal gebeliğe işaret eder . Ya da kanda pıhtılaşma yapan kimyasal ilaç alınırsa bu durum yaşanır sevgili hemşire hanım.
Bence sen bana burda yorum atacağına hemen bi doktora git de kist tedavisine falan başla. Pihtili kanamaya normal diyen sözde hemşire ile polemiğe giremem sana o diplomayı veren adamı sorgulamak lazım seni değil . Türkiye senin gibi sağlıkçılara dolu olduğu sürece biz burda daha çooooook yazarız sorunlarımızı. Allah hepinize akıl versin diplomadan önce.10 senedir regl oluyorum her seferinde pıhtılı geliraynen aşırı bilgilisiniz masallah allah zeval vermesin hshsvshs. Aşı regl duzeninizi degilde beyninizi anlama kabiliyetinizi etkilemis zira okudugunuzu anlamamissiniz gecmis olsun
Akli once kendin icin iste bence senin haddin degil sağlıkçılari sorgulamak. Terbiyesizsin.Bence sen bana burda yorum atacağına hemen bi doktora git de kist tedavisine falan başla. Pihtili kanamaya normal diyen sözde hemşire ile polemiğe giremem sana o diplomayı veren adamı sorgulamak lazım seni değil . Türkiye senin gibi sağlıkçılara dolu olduğu sürece biz burda daha çooooook yazarız sorunlarımızı. Allah hepinize akıl versin diplomadan önce.
Benimde aynı o şekilde . 3 gün gecikmeli oldumEğer pihtili şekilde olursa adet kanaman lütfen bana yaz canım. O aşı yüzünden mahvoldu tüm düzenim.
Bende hayatımda ilk defa gecikmeli regl oldum,hemde tam 20 gun
Merhabalar adetimde ara dönemde şu an bende de oluyor pıhtılı kanama az bişey ama yine de moral bozucu, hiç ara kanamam olmazdı benim ben de aşıya bağladım. Sizin ara kanamanız kaç gün sürdü? Benim 4 gündür devam ediyorBende adet dönemi dışında kanama oldu, hem de pıhtılıydı. Doğum kontrol hapına ara verdiğim döneme denk geldiği için emin değilim ama aşı kaynaklı olabilir.
Antibiyotik kullanınca bile adet düzenimiz etkilenebiliyor. Gayet normal yani.
5 gün sürdü ama doğum kontrol hapına ara verdiğim döneme denk geldiği için emin değilim :/Merhabalar adetimde ara dönemde şu an bende de oluyor pıhtılı kanama az bişey ama yine de moral bozucu, hiç ara kanamam olmazdı benim ben de aşıya bağladım. Sizin ara kanamanız kaç gün sürdü? Benim 4 gündür devam ediyor
Aynen ben de 8 gün gecikti ve normalde açık sıvı olmasına rağmen baya pıhtılı oldum bu ay :/aşıdan mıdır acabaBiontech Aşısıdan sonra her ay düzenli olan adet dönemim gecikmeye başladı ve kanama ile beraber ciğer kesiği şeklinde pıhtı geldi sürekli. Bunu yaşayan varsa aranızda tecrübelerinizi paylaşır mısınız .
Evet aşıdan artık buna emin oldum canım geçmiş olsun . Ikinci dozu vurulmayı asla düşünmüyorumAynen ben de 8 gün gecikti ve normalde açık sıvı olmasına rağmen baya pıhtılı oldum bu ay :/aşıdan mıdır acaba
sizin nasıl oldu? Oldunuz mu kaç gün sonra oldunuz. Ben de 7. günümdeyin şu andatam 9 gün oldu bu gün gecikmem, doktora gittim, test falan verdim, gebelik yok, ama ilk defa yaşıyorum bunu, ben de aşıdan şüpheleniyorum, adet söktürücü verdi doktor ona başlayacağım.....
Ben şuan gecikme yaşıyorum ve bir tane bile belirtim yok olacağıma dair 4. Günümdeyim hala olmadım.aşıyı olalı 6 gün oldu yüksek ihtimalle o geciktiriyorBiontech Aşısıdan sonra her ay düzenli olan adet dönemim gecikmeye başladı ve kanama ile beraber ciğer kesiği şeklinde pıhtı geldi sürekli. Bunu yaşayan varsa aranızda tecrübelerinizi paylaşır mısınız .
üşütmenin böyle sonuç yaratacağını sanmıyorum; benim ki de 14 gün gecikti bugun itibarı ile. DR a gideceğim. En doğrusu bu gözüküyor.aşının üzerine regl oldum 2 gün geçmemişti ve hiç bir sorun yaşamadım. üşütmüş olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?