Biontech Aşısından sonra adet kanamalarinda pihti ve gecikme yaşayanlar

Hanımefendi doktor falanmisiniz makaleniz var mi bu konuda bu kadar kesin ifade kullanıyorsunuz? Dunya yansa aşıdan diyeceksiniz abartmayin. Pıhtıli gelmesi gayet normal rahim duvarı dökülüyor sonucta
Birincisi doktor değilim. Ikincisi makale degil konu açtım. Üçüncüsü de dünya yansa aşıdan dicek kadar cahil değilim bana cevap veren kadınların çoğu aynı konudan müzdarip. Ve rahim duvarı kendini her ay adet döneminde gebelik yoksa döker zaten bunları bilmek için hemşire ya da doktor olmak gerekmiyor . Her ay rahim duvarı döküldüğünde pıhtılaşma olması NORMAL DE-ĞIL! BU DA 4. Hemşire değilim ama senden fazla bilgiliyim sanırım bi tekrar oku araştır sen . Pihtili kanama kist ya da kimyasal gebeliğe işaret eder . Ya da kanda pıhtılaşma yapan kimyasal ilaç alınırsa bu durum yaşanır sevgili hemşire hanım.

10 senedir regl oluyorum her seferinde pıhtılı gelir aynen aşırı bilgilisiniz masallah allah zeval vermesin hshsvshs. Aşı regl duzeninizi degilde beyninizi anlama kabiliyetinizi etkilemis zira okudugunuzu anlamamissiniz gecmis olsun

Bence sen bana burda yorum atacağına hemen bi doktora git de kist tedavisine falan başla. Pihtili kanamaya normal diyen sözde hemşire ile polemiğe giremem sana o diplomayı veren adamı sorgulamak lazım seni değil . Türkiye senin gibi sağlıkçılara dolu olduğu sürece biz burda daha çooooook yazarız sorunlarımızı. Allah hepinize akıl versin diplomadan önce.

Adet kanamasınin pihtili olması için ille de bı hastaligin,yan etkinin,ilacın ya da aşının olmasına gerek yok ki.Son derece sağlıklı insanlarda da pihtili olabilir.Gebelikten önce arada bende de olurdu hiç hasta miyim acaba diye düşünmek aklıma gelmedi.Ayrica herşeyin asiya bağlanması bana da saçma gelmeye basladi.Gecenlerde bı doktor Twitter'da yazmıştı "arkadaşlar kolunuza su bile zerkedilse iğne yeri acıyıp şişebilir artık abartmasaniz mi"e haklı wala.

Akli once kendin icin iste bence senin haddin degil sağlıkçılari sorgulamak. Terbiyesizsin.

Merhabalar adetimde ara dönemde şu an bende de oluyor pıhtılı kanama az bişey ama yine de moral bozucu, hiç ara kanamam olmazdı benim ben de aşıya bağladım. Sizin ara kanamanız kaç gün sürdü? Benim 4 gündür devam ediyor

5 gün sürdü ama doğum kontrol hapına ara verdiğim döneme denk geldiği için emin değilim :/

Aynen ben de 8 gün gecikti ve normalde açık sıvı olmasına rağmen baya pıhtılı oldum bu ay :/aşıdan mıdır acaba

Erken olan ve ayda 2 kez olan oldu mu acaba… Benim de çok düzenlidir normalde hem erken oldum hem de 16. günde 1 hafta tekrar oldum insanın sinirini bozuyor

tam 9 gün oldu bu gün gecikmem, doktora gittim, test falan verdim, gebelik yok, ama ilk defa yaşıyorum bunu, ben de aşıdan şüpheleniyorum, adet söktürücü verdi doktor ona başlayacağım.....
sizin nasıl oldu? Oldunuz mu kaç gün sonra oldunuz. Ben de 7. günümdeyin şu anda

Ben şuan gecikme yaşıyorum ve bir tane bile belirtim yok olacağıma dair 4. Günümdeyim hala olmadım.aşıyı olalı 6 gün oldu yüksek ihtimalle o geciktiriyor

Ben gebelik için ovulasyon takibi yaptım. Yumurtalamadan sonra aşı oldum ve yumurtlama hesabına göre de beklenen günde oldu. Aşı belki yumurta gelişim sürecini etkiliyordur. Akıntınızı takip ederek anlayabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…