Biontech Aşısından sonra adet kanamalarinda pihti ve gecikme yaşayanlar

Kesinlikle aşıdan ve lütfen kanaman başladığında pihtili olup olmadığını takip et ben resmen çocuk düşürür gibi oldum
Aşırı pıhıtı oluyor endişe etmeyin ben 2 gün erken olmuştum regl arkadaşım da 1 hafta erken ve felaket kanama ile pıhıtı oluyor endişe etmeyin hakkınızda hayırlısı olur umarım .

Bende aynı durumdayım 1 ay içerisinde 2 aşıyı da oldum adetim çok gecikti adet sökücü de kullandım bitti ve hala adet olmadım neden kaynaklı olabilir ki başka

Merhaba, bende iki doz biontech oldum. Birinci dozda bişi olmadı ancak ikinci dozu olduğum da adetim 3 gün önce oldu. İlk 3 gün kan tam gelemedi. 4. Gün normal gelmeye başladı ama dediğiniz gibi kan pıhtısı gibi geldi ve yoğun kanama oldu. Adetim biteli 1 hafta oldu şimdide yeniden kanamam var. Tekrardan regl oldum yani. Bu endişe verici bir şey hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Eğer kanamam geçmezse bir jinekoloğa görüneceğim. Bu duruma benzer olay yaşayan var mı merak ediyorum. Aşı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Umarım düzelir.

Merhabalar sizdeki son durum nedir ? Normalde her ay 2 gün erken gelirim gelen ay 4 gün erken geldim bu ay 5 eylülde olmam gerekiyordu resmen sökülmüyor lekeler var peçeteye geliyor ve her türlü karın agrısı ama bir türlü olamadım 2.doz 13 temmuZdu

Ben de 3. Doz biontech aşı oldum, aşıdan 16 gün sonra normal tarihinde regl oldum ilk 3 gün kanamam normaldi fakat 4. Gün musluktan su boşalırcasına ve pıhtılı kanamam oldu be hala devam ediyor. Biontech ile ilgili olabileceğini düşünmedim taaa ki bu forumu okuyana kadar. Normalde pıhtılı kanamam ilk 2 gün olur ve sonra pıhtı gelmezdi ama şuan büyük pıhtılı kanama doktoruma sordum, kist, miyom ve hatta düşük bile olabilceni söyledi. Kanama bitse de bitmese de bir doktora gözükmekte fayda var... direk aşıdandır diyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…