Valla kızlar benım de yumurtlamam az oldugu ıcın dr bana klomen 50mglık ve dhea 25lık verdı valla neye yaradını bılmıyom allah sonumuzu hayırlı etsın arkadaslar..
Merhaba kızlar
Ben mayısta laparoskopi oldum.Kocaman iki çikolata kistim vardı.Hem kistler hem de cerrahi müdahale rezervlerimi çok düşürmüş.
Amh 0.01(Ameliyattan sonra doktorum(prof.dr. Murat Sönmezer) biosteron 25 mg verdi.Sabah aç karna 3 tane al dedi.2 kutu içtim 3 yumurtam oluştu.Biri rahmin yukarısında olduğu için alınamadı.2 kaliteli yumurta elde edildi ve ikisi de döllendi.Eylülde oldu ilk denemem ve malesef negatif sonuçlandı .
Biosteronu bırakmıştım negatif olunca.Bıraktığım için vicdan yapıyordum.bugun yine 2 kutu aldım.yarın sabah başlıcam.Yararı oldu mu bilmiyorum ama yine de devam edeceğim.Ayrıca sabah aç karna alan bir ben miyim 3ünü de????
bende biestron kullandım 3 ay kadar sonra ilk tüp denemem olumsuz oldu yumurta bile toplanamadı transverde olmadı malesef yumurta rezervim çok düşük amh 0.5 çıkmıştı. sonra bi profa muayene oldum biestron yumurta falan arttırmaz kullanma dedi bende bıraktım kullanmayı çokta pahalı bi ilaç ya
İSTANBULDAMISINIZ GİTTİĞİNİZ PROF KİM ACABAcanım biosteron yumurta rezervini asla arttırmaz ama kalitesini arttırdığını biliyorum.Bu yüzden tekrar başladım.Benim doktorum da prof ama henüz kendi aralarında bile hemfikir olamıyorlar bu ilaçla ilgili:)kimi işe yarar kimi yaramaz diyor.Yeniden başladım inşallah bende işe yarar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?