Biosteron Kullanan Var mı?

mesliza

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
30
4
286
Antalya
merhabalar hanımlar!!!ben yeniyim,benide aranıza alsanız çok sevinirım.doktor bana Bıosteron 10mg.DHEA yazdı,ben hemen almadım araştırmak istedim ,acaba aranızda kullanıp ta yararını gören varmı,tavsiye edermisiniz?ne olur yardım etseniz çok çok sevinirim!!!!!!!!şimdiden hepinize çok tşk.

merhaba benim 24 mayısta ilk tüp bebek tedavim için transferim yapıldı 2 embriyo yüklendi biri 5 diğeri 7 hücreliydi fakat 11.gün 04.06.2010 tarihinde yaptığım gebelik testi negatif çıktı dr.u aradığımda bana yumurtaların çok zayıftı dedi ve biosteron 25 mg 3 ay boyunca ünde 3 kez kullanmamı söyledi gittim ilacı aldım fakat hala kullanmadım kullananlar bu ilacın neye yaradığını biliyormu yardımcı olurmusunuz

Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Yumurta kalitesini arttırıyormuş. Haziranda kısmet ise 3. tüp bebek denemem olacak.

Valla kızlar benım de yumurtlamam az oldugu ıcın dr bana klomen 50mglık ve dhea 25lık verdı valla neye yaradını bılmıyom allah sonumuzu hayırlı etsın arkadaslar..

Arkadaşlar, ben 2 aydır biosteron dhea kullanıyorum, günde 3 kez, 3. tüp bebek denemem olacak, ilk ikisinde hep 5 yumurtam oldu ikitanesi döllendi ve transfer edildi, bakalım bu üçüncü denemem inşallah hayırlı bir şekilde mutlu sona kavuşur, tüm isteyenler gibi...bol şanslar.

doktorum Bülent Tıraş. bir başarısız tüp bebek denemem oldu. doktor bana biosteron dhea 25 (günde 2), eşime proxeed plus verdi.ayrıca kan pıhtılaşma problemim çıktığı için günde 1 tane coraspin ve 1tane folbiol al dedi. biosteronun faydasını gören var mı?

biesterondan sanırım..mide bulantısı yaptı nedense bende...

Selam bacılar bugün bende adetim 2. Gün doktura gittim tüp bebek kliniğine başvurdum . Ve konseyde karar verirldiği gibi bana da biosteran 25mg 60 tablet ilaçı yazdılar bu ilaçı 3 ay boyunca ve sabah öğlen akşam tok karnına içeceğimi söyediler. Ancak ilaç bittiğinde tabiki tekrar alacakmışız ve eksiksiz içecekmişiz. Bu ilaç yumurta rezerve içinmiş. Kalitesini arttırmak ve çoğaltmak için miş bir sonraki adetimde usg girecekmişim kontrul için ve tüp bebeğe 15 gün kala bir ilaç daha verecekmiş bana etlik zübeyde hanım büyük kadın doğum evinde kadın doğum 26 (tüp bebek) bölümünde dr: Berfu demir izah etti.

Doktur bu ilaçı tavsiye ettiyse mutlaka içmemezlik yapmayın. Tüp bebeğe başvuran için diyorum. Zaten doktursuz ilaç vermez bide ilaçın fiyatı 87 tl etlik zübeyde eczanesi

allah olmayanlara ve uğraşanalara nasip ettin...
Amiiiin

bende 3 aydır kullanıyorum bu ılac yumurta kalıtesını ve sayısını arttırmak ıcın....bu ay sonu baslıycaz tedavıye...

Slm canım ben biosteron 25 mg 60 tablet kullanıyorum 3 ay boyunca günde 3 defa bu gün 4. Günüm. Sen de biosteron kullanınca bir yorgunluk halsizlik baş dönmesi yada vs gibi bir his oldumu. Canım ya bide kontrula gideceğin günler belirili mi? <3

Merhaba kızlar
Ben mayısta laparoskopi oldum.Kocaman iki çikolata kistim vardı.Hem kistler hem de cerrahi müdahale rezervlerimi çok düşürmüş.
Amh 0.01(Ameliyattan sonra doktorum(prof.dr. Murat Sönmezer) biosteron 25 mg verdi.Sabah aç karna 3 tane al dedi.2 kutu içtim 3 yumurtam oluştu.Biri rahmin yukarısında olduğu için alınamadı.2 kaliteli yumurta elde edildi ve ikisi de döllendi.Eylülde oldu ilk denemem ve malesef negatif sonuçlandı.
Biosteronu bırakmıştım negatif olunca.Bıraktığım için vicdan yapıyordum.bugun yine 2 kutu aldım.yarın sabah başlıcam.Yararı oldu mu bilmiyorum ama yine de devam edeceğim.Ayrıca sabah aç karna alan bir ben miyim 3ünü de????

bende biestron kullandım 3 ay kadar sonra ilk tüp denemem olumsuz oldu yumurta bile toplanamadı transverde olmadı malesef yumurta rezervim çok düşük amh 0.5 çıkmıştı. sonra bi profa muayene oldum biestron yumurta falan arttırmaz kullanma dedi bende bıraktım kullanmayı çokta pahalı bi ilaç ya

canım biosteron yumurta rezervini asla arttırmaz ama kalitesini arttırdığını biliyorum.Bu yüzden tekrar başladım.Benim doktorum da prof ama henüz kendi aralarında bile hemfikir olamıyorlar bu ilaçla ilgili:)kimi işe yarar kimi yaramaz diyor.Yeniden başladım inşallah bende işe yarar:)))

İSTANBULDAMISINIZ GİTTİĞİNİZ PROF KİM ACABA

İyi günler daha önceki tüp bebek denemelerinizde de Biosteron kullanmismiydinuz doktor banada kullan dedide 1 paket günde 3 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…