- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 46
Arkadaşlar merhaba öncelikle....biestron u eminim doktorunuz yumurtada problem gördüğü için verdi.çünki bana bu yüzden verdi.1.5 aydır kullanıyorum.adetlerimde herhangi bir değişiklik yok süre veye miktar olarak.ayrıca inofolic combi qenzim10 kullanıyorum.benden sizlere küçük bi tavsiye sigara içiyorsanız bırakın o baş ağrılarının omuz sırt ağrılarınızın boğazınızda yerli yersiz şişmesinin tek sebebi SİGARA.neticede bu kadar rahatsızlık sonucu vücudunuza ağrı kesici ve antibiyotik alıyorsunuz ilaçlarda yumurtasını kalitesizleştiriyor.
yani SİGARA=AĞRI yada ENFEKSİYON=ANTİBİYOTİK,AĞRI KESİCİ =HASARLI DNA KALİTESİZ YUMURTA
Bunları nerden mi biliyorum????Mayıs ayında yaptırdığım başarısız tüp bebek denememden...11 mayıstan bu yana içmiyorum sigara.hayatımda büyük bi boşluk yok emin olun.içenler bebek istiyorsanız bırakın.okuduğunuz için teşekkürler...sevgiler
yani SİGARA=AĞRI yada ENFEKSİYON=ANTİBİYOTİK,AĞRI KESİCİ =HASARLI DNA KALİTESİZ YUMURTA
Bunları nerden mi biliyorum????Mayıs ayında yaptırdığım başarısız tüp bebek denememden...11 mayıstan bu yana içmiyorum sigara.hayatımda büyük bi boşluk yok emin olun.içenler bebek istiyorsanız bırakın.okuduğunuz için teşekkürler...sevgiler