Saç Uzatma Yöntemleri Biotin ile Sa uzat

hayır canım ilk defa duyuyorum iştah açtığını
bende olmadı hiç öyle bişey genelde kollarda falan
kıllanma yapıyo yan etki olarak yanaklarda falan ama
ştah açtığını duymadım hiç

merhabalar, ben de bir dönem gnc'nin biotinli şampuanını kullanmıştım. saç uzatma konusunda bi şey diyemem dikkat etmedim, fakat dökülmeye çok iyi geldiği kesin. ama çok yakın bi kız arkadaşım da kullandı, onda feci kepeklenme yapmıştı bana verdi:çok üzgünüm:

ben dün biotin almak için eczaneye gittim medobiotinden bahsettiler o 2 katı pahalıydı neredeyse etkisi nedir ne değildir bilemedim bide tüylenme muhabbetinden yana tırsıyordum zaten almadım..

hayir canim ben yaklasik 3 aydir medobiotin kullaniyorum ama hic vücudumda tüglenme olmadi (olan ve aldigimiz killar daha hizli uzamaya basladi) :kedi:

hayir canim ben yaklasik 3 aydir medobiotin kullaniyorum ama hic vücudumda tüglenme olmadi (olan ve aldigimiz killar daha hizli uzamaya basladi) :kedi:

aynen.olmayan yerde kıl çıkmadı ancak olan yerlerdeki kıllar hücuma geçti :1shok: hayatımda hiç bu kadar çok ağdaya gittiğimi hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3

kızler peki saçınızda ki etkisi nasıl? ne kadar zamanda ne kadar uzadı?

dediğim gibi benim saçlarım normal insandan daha yavaş uzar.buna rağmen erkek gibi tepede kestirdiğim saçlarım 1 yılda küt oldular..bilmiyorum sana ne kadar fikir verir..ama dipten gelenler kalın ve parlak..zaten bilimsel olarak da kanıtlanmış..hem zararı da olmadığı söyleniyo yani fazlasını vücut atıyormuş..yakınlarında eczacı varsa güvendiğin danışabilirsin bence..ama uzatmak içn mutlaka 5000 lik şartmış edindiğim bilgilere göre..

ben de tırnaklarım için 4 gündür medobiotin içiyorum. saçları uzattığını duymak beni mutlu etti çünkü bayılırım uzun saça.

yalnız buraya yorum yapan arkadaşlar sonuçlar hakkında bilgi vebilir mi?

benim de 1 hafta oldu.

cumartesi de saçlarımı boyattım zaten artık daha çok belli olur.

ama tırnaklarımda olumlu etki hissediyorum.

zaten özellikle tırnaklarım için kullanıyorum

hadi bakalım:61:

saçlarımda ciddi anlamda dökülme var kafayı yemek üzerreyim.solgar biotin aldım 5 mg lı bakalım bide triderm şampuan.delirmemek elde deil önüne geçemiyorum dökülmenin.çok korkuyorum hepsi gidecek diye.:25:

saçlarımda ciddi anlamda dökülme var kafayı yemek üzerreyim.solgar biotin aldım 5 mg lı bakalım bide triderm şampuan.delirmemek elde deil önüne geçemiyorum dökülmenin.çok korkuyorum hepsi gidecek diye.:25:

ilknur doktora gitmediysen hemen koşarak git kan değerlerine bakılsın
neden döküldüğü anlaşılsın önce ona göre bi tedavi uygulansın belki kansızlık
demir eksikliği vs. den dolayı dökülüyodur sorun ne onu bul önce.

ilknur doktora gitmediysen hemen koşarak git kan değerlerine bakılsın
neden döküldüğü anlaşılsın önce ona göre bi tedavi uygulansın belki kansızlık
demir eksikliği vs. den dolayı dökülüyodur sorun ne onu bul önce.

hepsine baktırdım hiç bişi yok kan degerleri gizli şeker tiroid çinko guatr.aklına gelecek herşey ama sonuç herşey normal.kafayı yemek üzereyim.gerçekteen çok üzülüyorum.napcam ben ya.:14:

bende saç uzatmak için bir hafta önce 5 mg biotin içmeye başladım.ayrıca yaklaşık 15 gündür çinko tableti kullanıyorum 50 mg. bir de bir buçuk aydır bemiks c içiyorum.inşallah hepimiz yaptıklarımızın faydasını görürüz.aslında benim saçlarım bayağı uzun zaten belime geliyor ama ben iyice abarttığım için biraz daha uzamasını istiyorum bir de saçlarımı gece yatarken örüyorum birbirine karışmasın diye bu yüzden dalgalı oluyor ve olduğundan kısa görünüyor bu sebeple biraz daha uzasın istiyorum.bu arada size çok hızlı bir şekilde saç uzatan gürleştiren ve saçı parlatan bir ürün söyleyeceğim ben daha önce altı ay kullandım çok memnun kaldım ama pahalı olduğu için şu an kullanamıyorum başka yöntemler deniyorum alacak gücüm olsa yine onu alırım ilacın adı priorin kapsül altı ay boyunca günde iki tane içtim saçlarım çok dökülmüştü gürleşsin diye kullandım hem gürleştirdi hem de hızlı uzattı ben 120 kapsüllük kutudan kullanıyordum şu an galiba 105 lira fiyatı bu ilacı herkese tavsiye ediyorum mucize gibi birşey içinde zararlı bir şey de yok saça yararlı vitaminler var bu arada ilerleyen zamanlarda şu an kullandıklarımım uzatıp uzatmadığını da yazacağım:12:

haziran22 bende kullanıyorum priorin o kadar memnunum ki
saçı o kadar güzel parlatıyo ve toparlıyoki benimde bu 3. kutum 3 gün oldu
başlayalı ben 110 liraya aldım bende dökülme sorunu için aldım hemen kesti gerçekten fiyatının biraz pahalı olması dışında bi olumsuzluğu yok kanımca:))

ilknur sende deneyebilirsin priorini umarım kısa zamanda durur saç
dökülmen berbat bi durum bende yaşadım biliyorum ben biotin ve priorini
dönüşümlü olarak kullandım işe yaradı çok şükür.

Son düzenleme:
haziran22 bende kullanıyorum priorin o kadar memnunum ki
saçı o kadar güzel parlatıyo ve toparlıyoki benimde bu 3. kutum 3 gün oldu
başlayalı ben 110 liraya aldım bende dökülme sorunu için aldım hemen kesti gerçekten fiyatının biraz pahalı olması dışında bi olumsuzluğu yok kanımca:))

ilknur sende deneyebilirsin priorini umarım kısa zamanda durur saç
dökülmen berbat bi durum bende yaşadım biliyorum ben biotin ve priorini
dönüşümlü olarak kullandım işe yaradı çok şükür.

bide onu alalım bakalım gerçekten çok can sıkıcı bişi ya kafamda saç kalmadı bide insanların aaa saçına ne oldu soruları yokmu delirmemek elde deil en kısa zamanda alayım bari.çaresizlik çok kötü bişi ya.bide saçlarında gürleşme oldumu yani dökülen yerlerden saçlar çıktımı.

Back
X