Saç Uzatma Yöntemleri Biotin ile Sa uzat

bende 19.dayım ama kilo probleleim olmadı zaten biotinin kilo yapma yani iştah açma yan etkisi yoktur supradyn ve demir ilaçlarının öyle yan etkileri olur oda herkeste olmaz..öpüyorum cnm..

sentor diye bi saç bakım yağı aldım ekstra biotinli yazıyordu üzerinde ilk kullandığımda tırnağımdaki ojeleri sildi nasıl bi etkisi var anlayamadım saça bi zararı olurmu kulanan var mı?

sentor diye bi saç bakım yağı aldım ekstra biotinli yazıyordu üzerinde ilk kullandığımda tırnağımdaki ojeleri sildi nasıl bi etkisi var anlayamadım saça bi zararı olurmu kulanan var mı?

ilk defa duyuyorum. saç uzatma amaçlı mı kullanıyorsun?

evet saç uzatmak için aktardan aldım firmaya sordum biotinden olur oje kalitesinden kaynaklanmış da olabilir felan dediler ama içim pek rahatlamdı

evet saç uzatmak için aktardan aldım firmaya sordum biotinden olur oje kalitesinden kaynaklanmış da olabilir felan dediler ama içim pek rahatlamdı

farklı bir oje ile tekrar dene bence. acaba içindeki yağlardan birinde oje çözücü özellik mi var? bilemedim şimdi.

bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum farklı sitelerde tüylenmede artış olduğunu söyleyenler olmuş saçım üç ayd ancak 2 cm uzuyor sinir oluyorum..

arkadaşlar bu konu hakkında bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum.bende medobiotin kullanmaya karar verdim 5 mg olanından saç uzatmak için,peki medobiotin 5 mg ve zinko çinko ve vitamin c15 mg diye çinko tabletini birlikte kullansam sorun olur mu yoksa tek başına medobiotinmi kullanayım.birde ilacı kullanan arkadaşlar sonuçları yazarsa bilgimiz olmuş olur.2 sini bir arada kullansam agırmı gelir arkadaşlar??

Bende burda okudum ve gittim cokca medobiotin ve zinco aldim.. 1 yil yetti aldiklarim ama hic normalin disinda uzama olmadi bende. sonradan arastirdim ve deneyimimden sonra inandim. biotin ve zinco eksikligi varsa vücutta bunu tamamliyormus.. ve eger bunlar eksikse sac yavas uzuyormus ve dökülüyormus. kullanincada bu eksik tamamlandigi icin biraz hizlaniyormus.. ama vücutta bunlar eksik degilse saci daha hizli uzatmiyormus...

bu saate kadar biotin araştırması yaptım herkes saç tan başka da heryerde kıllanma yapıyor diye şikayetçi,lazer epilasyon yaptıryorum arkadaşlar riske almaya değmez vazgeçtim o yüzden akşam ne güzel umutlanmıştım saç uzasın diye ama herkeste kıllanma yapmış saçtan başka yerlerde de,

illaki uzamayi desteklemek istiyorsaniz Priorin'i deneyin.. onun icerigi dogal, tüglenme ya da kilo yapmiyor kesinlikle...

benim saçlarım inanılmaz ağır uzuyor o sebeble bende biotin aldımbi senedir saçım bi karış uzamadı belki etkisi olur ya.çinko hapıda almayı düşünüyorum inşallah işe yarar uzun saç hayal oldu bana:(

ben bugün itibari ile hem biotin hemde priorin e başladım.inşallah kısa zamanda istedigim sonuca ulaşırım.

Back
X