Saç Uzatma Yöntemleri Biotin ile Sa uzat

Benimde bugün 8 inci günüm.Bakalım 6 ay kullanmak isitiyorum.Sonuç 3 aydan sonra çıkıyormuş.Birde sinamaki kürü yapıyorum.Bakalım nasıl sonuç alacağız

Bende hem medobiotin kullanıyorum hemde sinameki kürü yapıyorum.Medobiotinin kullanmaya başlayalı 9. günüm.Bakalım inşallah sonuç alırız

17 gündür her sabah aç karnına almaya devam ediyorumüç ay kullanacağım şimdilik pe bir değişiklik yok ama sinamekili kürü bende geçen sene yapmıştım faydası var ona bende başlayacağım

$Resim 028.webp

bende deneyeceğim

Bende medobiotin kullanıyorum.Ve saçlarım röfleli olmasına rağmen ilk defa bu kadar bakımlı ve güzel oldu

canım ya çok güzel saçların ne kadardır kullanıyosun ben 1000mg kullanıyorum solgarın sen ne kadardır kullanıyosun peki uzama oldumu hiç
Benim saçlarım röfleli bu nedenle baya yıpranıyordu.Ancak medobiotın ve sinameki kürü kullanıyorum.Çok bakımlı oldu üstelikte acayip hızlı uzuyor ayda 3 4 cm civarında diyebilirim

kızlar bn 1ay kadar günde 1 tane biotin solgar içtim galiba fazla geldi saçımda yaglanmalar oldu vücudumdaki tüm kıllar kalınlaştı bıyıklarım bacaklarım kaşlarımdaki tüyler saçlarım baya kalınlaştı çokta çabuk uzadı saçım şimdi tekrar başlamak istiyorum ama 2günde bi tane falanmı içsem napsam bilmiyorum :(

kızlar bn 1ay kadar günde 1 tane biotin solgar içtim galiba fazla geldi saçımda yaglanmalar oldu vücudumdaki tüm kıllar kalınlaştı bıyıklarım bacaklarım kaşlarımdaki tüyler saçlarım baya kalınlaştı çokta çabuk uzadı saçım şimdi tekrar başlamak istiyorum ama 2günde bi tane falanmı içsem napsam bilmiyorum :(

kaç miligram içtin canım ben bin miligram içiyorum 1 ayda ne kadar uzama oldu

bir ayda ne kadar uzadı mesela

Ben 25 gündür biotin kullanıyorum.Bunun yanında bakım kürleri yapıyorum.Biotinden mi bakım kürlerinden mi anlamadım birden hızla saçlarım uzadı ve acayip bakımlı oldu.Resimlerimi ekledim arkadaşlar.Bakalım biraz daha geçsin yine eklerim farkı sizde görürsünüz

Biotin kesinlikle uzun dönem kullanılmalı ancak o zaman işe yarar. Kilo aldırmaz,kıl tüy artışı ben de yapmadı. Aksine iştahı kapatır ve şekeri dengeler diye biliyorum.

Bunun dışında ben biotin ile saç uzattım. Çok hızlı sonuç veriyor

Annemlere söyledim alsınlar bugün diye medobiotin 5mg yanına da folik asit.
Ayrıca saçıma bakım yapıyorum dıştan onlar sayesinde ayda 2 cm uzadığı kesin.
Benim derdim tırnaklarımla baş parmağım ve işaret parmağım kırılmadan duramıyor diğerleri uzuyor güzel güzel.
Pazar nöbetçi eczane bulursalar alırlar bana da yarar inşallah.
Bilgilendiririm buradan. Herkese iyi günler :31:

Kizlar merhaba
Uzun suredir kimse yazmamis nasil gidiyor biotin?? Kullanmaya devam edenler varmi?? Ben daha yeni kesfediyorm bugun siparis verdim solgar. Yarin alcam umarim yan etki yapmaz

benim elime bu gün ulaştı solgar 5000mg.kahvaltı yaptıktan sonra içemeyeceğim için öğleden sonra başlamayı düşünüyorum.bu arada saçlarım çok çok çok kısa yaklaşık 8cm =) yandığı için kestirmiştim.buradaki arkadaşları bilgilendirmek için gelişmeleri itinayla yazmaya çalışacağım.

Kızlar Lifetime Haremax ın içerisinde silika ve at kuyruğu falan da var. Ayrıca biotin 2000 mikrogram. Tek kötü yanı kokusu ama formülü çok güzel.

ARkadaşlar biotin saç dökülmesini hafifletme ve kalınlaştırma olarak evet fayda sağlıyor ama öyle aman aman bi faydası yok ne yazıkki yalnız bir iki aydan sonra vücudunuzdaki kıllarda inanılmaz bir artış uzama ya da koyulaşma yaşıyorsunuz bizzat denedim gördüm sakın sakın bulaşmayın derim kaş yapayım derken göz çıkarmtayın başka şeyler bulun

zaten vitaminleri bir hafta kullandım..bakımı da bir defa uygulayabildim..kaldı öyle..hayatımda ekşın hiç eksik olmadığı için her şey altüst oldu :( bakıma devam etmek istiyorum.vitaminleri de daha az sıklıkla kullanmayı planlıyorum tekrardan.bakalım :/

kızlar bende başladım bu hapa 3.günüm bugün artı şampuanınıda aldım inşallah işe yarar burdaki bütün kürleri denedim hiçbirisi fayda etmedi aksine saç derimi kuruttu umarım hepimiz olumlu sonuç alırız bu ilaçdan kurt kadın gibi gezeriz ortalıkda

Back
X