- 5 Kasım 2012
- 344
- 30
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar daha başlayalı çok olmadı ama jilet gibi kesildi dökülmem tabi yanında demir hapıda kullanıyorum 200tel fln dökülürdü banyoda saçlarım en fazla 1o tel şimdi oda en fazla asla bırakmıycam bu hapı bide gürleştirse dünyalar benim olur şampuanında almıştım ama onun pek bi işe yaradığını söyleyemem
canım benim de saçlarım çok dökülüyor biyotine başlamayı düşünyorum hangi biotini ve günde kaç mg aldığını yazarmsn lütfen...
tatlım meddobiotin alıyorum günde 1tane 5mg
teşekkürler cnm benım aldığım solgar ve 5 mglık . günaşırı almayı düşünüyorum sen ne kadardır kullanıyosun 5 mg kullanmaya korkuyorm açıkçası tüylenme yaptığı söyleniyor sende böyle bi sorun oldu mu ve ne kadardır kullanıyosun?
tatlım 15ağustosda başladım kullanmaya tüylenme fln yapmadı bende bünyeden bünyeye değişiyo heralde hergün bitane içiyorum ama tüylenme yapsada hiç umrumda olmaz yinede bırakmam hapı saçlarım daha önemli
Bende solgar biotin ve çinko kullanıyorum bi haftadır.umarım etkisini görürüm
canım nasıl gidiyor etkisini gördün mü ben biotine başlıycam eğer sen de yararlı olursa çinko da alabilirim...
Ben Çinkoyu daha önce de kullandım.Dökülmeyi azalttı en çokta yeni saç çıkardı.iki üç aydan sonra etkisini görüyorsun ama
hangi markayı kullandın cnm günde bir kere mi kullandın tüylenme filan yaptı mı
2009da baslamis bu yazi bende bugun aldim basladim etkisi varmi gercekten bu saclar walla basa bela![]()
maalesef ben bir etki göremedim... ama görenler varsa ya da siz görürseniz mutlaka paylaşın birbirimize destek olalım
yaa simdide dogum kontrol hapını okudum ama nekadar dıgru bılemedım hapları kullanıyorum daha cok yeni ama bu dogum kontrol hapını sampuna katmayı dusunuyorum baya etkılıymıs ıns bende yararını gorurum:)
Evettt kullandim saclarima hacim verdi fakat ben saclarimi egerek yikadigim halde tuylenmeyi fazlalastirdi oyuzden yarisini kullanip birakmak zorunda kaldimcnm bnm arkadaşımda şampuan katmıştı memnun kaldığını söylemişti sende de işe yararsa söyle lütfen...