Saç Uzatma Yöntemleri Biotin ile Sa uzat

bu arada arkadaşım eczacı.ona da sordum sadece keratin içeren dokuları besler dedi.yani diğer yerlerdeki kılları azdırmazmış.

aman çok ii o zaman.bişi daha sorayım.zinco c ile kullanılabilir mi bu ilaçlar nasıl olacak bilmiyorum ben asla ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim:((

bugün 10. günüm ancak saçımı kendi rengine boyadığımdan henüz bir şey anlamış değilim. bir kaç hafta geçmesini bekleyeceğim. gerçi benim derdim uzamasından çok güçlenmesi çünkü epey açılmalar oluştu, kedi kuyruğu gibi kaldı halbuki hiç böyle değildi. sarımsak(dövülmüş), zeytinyağı, badem yağı,çörekotu yağı, çamterebentin vb yağların da bulunduğu karışım saç çıkartmada etkili oldu. tavsiye ederim. bir de folic plus kullanıyorum. umarım 4-5 ayda toparlanırım.

Arkadaşlar ben medobiotini 1 senedir kullanıyorum. Solgar'ın biotinini denemedim, onu da kardeşim kullanıyor. İkimizde aynı etkileri görüyoruz. Şişmanlatmayı bırakın kesinlikle zayıflatıyor. İnanılmaz iştah kapatıyor. Ben ilk kullanmaya başladığımda 3 kilo verdim. Sonra bazı günler kaçırdım, kutum bitti 2-3 hafta almayı unuttum. O zaman tekrar kilo aldım. Şu anda düzenli kullanıyorum ama aynı saatte almak önemli sanki. Cildim,tırnaklarım süper ama saç için çok birşey diyemiyorum. Saçım hiç uzamazdı ilk defa azıcık uzamış. Tabii benim saçımda kaynak var. Ondan da etkisi minimum oluyor olabilir. Kesinlikle kıllandırmıyor. Ben 2 tane 5mg alıyorum. Fazla mı bilmiyorum ama baya memnunum. Tek tavsiyem düzenli alın, her gün aynı saatte. Ben 5 gibi aldığımda çok daha fazla iştahım kapanıyordu, şimdi daha erken alıyorum etkisi azalmış gibi geliyor ama psikolojik olabilir. Kesinlikle alın kullanın, zararı yok. En azından bana olmadı.
buyrunnnnnnnnn

Hellokittyy paylaşımların için sağol canım.benim de bugün 4.günüm.ben her gece sahurda alıyorum.uzamayla ilgili bi etki göremedim henüz.bakalım ilerleyen günler ne gösterecek....

vallah arkadaslar ben hep ögle saat 2 de aliyordum simdik ise sahur da evet istah kesiyor

cildim süper sacta bi fayda göremedim daha =)

yaa bende 1hfta 10gundur kullanıorum ve her sbh 10da fılan alıorum ama ne cıldımde ne tırnagımda nede sacımda bı etkısı olmadıı :( aksıne yuzum ala bula gıbı oldu renk renk acıklı koyulu :S

yaa bende 1hfta 10gundur kullanıorum ve her sbh 10da fılan alıorum ama ne cıldımde ne tırnagımda nede sacımda bı etkısı olmadıı :( aksıne yuzum ala bula gıbı oldu renk renk acıklı koyulu :S

Ya çok üzüldüm ve ilk defa duydum böyle bi etki. İçine sinmediyse istersen bırak cnm. :(

Ben kullanmayı bıraktım tekrar başlıcam. Foto koyucaktım ama çok hızlı uzadığı için boyamak zorunda kalmıştım ve koyamamıştım foto makinesi arkadaşla tatilde olduğu için. Ama ölçtüm 2.2 cm falan uzamıştı sanırım 1 ayda.

Ve evet 15+ gün kullanımında ve ikindi saatlerinde alınca iştah kesiyor. Ben tavsiye ederim o açıdan zaten biotin kan şekerini dengelemede işe yarıyormuş bir yerde okudum :)

bu bir ilaç değil vitamindir. her b vitaminin görevi farklıdır.
ayrıca doğal yollardan almaya kalkarsan kilolarca yemen gerekir.
biotin 5 mg dan fazla alındığında kan şekeri düzenlemesine yardımcı olur ve bu bir nevi zayıflamaya yardımcıdır
ben kullandığımdan beri 1 kilo verdim.

biraz araştırdım biotin eksikliğinde iştahsızlık görülüyor ama biotinle zayıflama programları yapılıyor.eksikliği iştah kapatıyorsa biotin verilip hastalar nasıl zayıflatılmaya çalışılıyor :| ben de saçlarımın hızlı uzamasını istiyorum elimde de GNC hsn formula vitamin var benim rastgele aldığım vitaminlerden biri bunu okyunca gidip içindekilere baktım biotin var 2500mcg kullanmayı düşünüyorum ama ben zayıfım şuan kilo almaya çalışıyorum kilo verdirmesi benim için iyi olmaz deneyip bu nedenle kilo veren oldu mu?

Son düzenleme:
biraz araştırdım biotin eksikliğinde iştahsızlık görülüyor ama biotinle zayıflama programları yapılıyor.eksikliği iştah kapatıyorsa biotin verilip hastalar nasıl zayıflatılmaya çalışılıyor :| ben de saçlarımın hızlı uzamasını istiyorum elimde de GNC hsn formula vitamin var benim rastgele aldığım vitaminlerden biri bunu okyunca gidip içindekilere baktım biotin var 2500mcg kullanmayı düşünüyorum ama ben zayıfım şuan kilo almaya çalışıyorum kilo verdirmesi benim için iyi olmaz deneyip bu nedenle kilo veren oldu mu?

sabahları 5 mg alırsan sorun olmaz. 5 mg üstüne çıkmamaya çalış ve sabahları al. 2500 saç uzatmada etkili olacağını sanmam anca dökülmesini yavaşlatır.

abim onu saç çıkarsın diye kullanıyordu saçlarını bilmiyorum ama bence gayet gür zaten kirpikleri nasıl oldu inanamazsınız farketmedik ama bu ilaçtan oldu başka bir şey kullanmıyor yedikleri hep aynı ayni belli bi programın dışına çıkmaz zaten gerçekten harika bi vitamin bu biotinden bahsetmeniz çok iyi olmuş teşekkürlersositososito
ben de başlicam galiba kullanamaya, peki sizde çok uzama mı yaptı yoksa çoğalttı mı saçlarınızı ?ben çoğaltmasını istemiyorum 4 5 ay önce öyle bi problemim vardı şimdi kalmadı baya da çoğaldı eskisi gibi sık gür .sizde çok bi sıklaşma oldu mu verite?

cildim ala bula oldu diyen arkadaşı da anlamadım hiç böyle bi yan etkisi söylenmemiş,başka bişeyden kaynaklandığını düşünüyorum.

olabılır mevsımsel bı ala bulalık da olmus olabılır o da medo ıle aynı zaman dılımıne denk gelınce ona sebep bulmus olabılırım bılemıorum hala kullanıorum ama eskısı gıbı bı ala bulalık yok suan.

sen nasıl gurlestrdın saclarını?

ben bioblasın şampuanını kullanıyordum forumlardan araştırıp içine çam terabentini çok az badem yağı hint yağı bide yılan yağı koydum sanırım asıl etki çam terabentininden geldi ve yılan yağından geldi saçlarımı sıklaştıran onlardı şampuanında etkisi var tabi badem yağı ve hint yağı sadece besliyor parlaklık veriyor tellerinin kalınlaştırıyor benim saçlarım eskiden çok gürdü ,dalgalı benim saçlarım, ama sonra saçlarımı boyattım yandı upuzun gür saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım mahvoldu döküldü cansızlaştı şimdi kendini baya topladı allaha şükür ama hala kısa omuzlarımdan biraz aşağı iniyor gnc vitamini kullanmaya başladım günde 2tane içiyorum ama iştahı kapatıyor sanırım yani bi iştahsızlık var iki gündür bu iyi olmadı bırakmak da istemiyorum saçlarımı uzatmam gerekiyor:uhm:

bana medobiotini doktor tavsiye etmişti kullanmıştım ama sonra içme düzeni bozdum biraz aklıma geldikçe içtim bitincede eşim solgar almış o bitincede başka almadım ama ii oldu bu sayfayı okuduğum biotin kullanmaya devam edeyim bende bu arada kullandığım sırada kilo almadımda vermedimde :) tüylerimdede artış olmadı yan bi yan etkisini görmedim :)

yanı yedıkten sonra ıc.

yedikten sonra içiyorum bütün gün hiç acıkmıyorum çok enterasan b12de kullanıyorum ama tık yok yani kilo vermek isteyen varsa ideal ama yemek yemek için acıkmayı beklemiyorum kullanmaya devam:kedi:

ee kızlar nasılsınız? Biotine devam mı? Ben 1 ay bırakmıştım malum öğrenciyiz, :P Aldım geçen hafta kullanıyorum. Hiç kestirmezsem ve boyatmazsam 3 senede saçlarım dizlerime iner hesaplarıma göre. ıştahımı da yoluna koydu diyetteyim 1 kilo vermişim 1 haftada :)

Back
X