Saç Uzatma Yöntemleri Biotin ile Sa uzat

sevgili verite ben de senin sayende başladım medobiotine, yanında da folic plus kullanıyorum. iştahım evet 16-17 gün sonra daha düzene girdi gerçi ben hep 2-3 saatte bir şeyler yerim yoksa gözlerim kararıyor, elden ayaktan düşüyorum:kedi:
tırnaklarım hızlı uzuyor saçlarımda da uzama daha hızlı ama ölçemiyorum kendi rengine boyadığımdan. şimdilik memnunum yani.

Son düzenleme:
yorumları okudum saç uzatmak için çeşt çeşt yağlardn sürüyordm kafama ama o da sık yağlandrmaktan başka bişi ypmıyordu bayramdan sonra alıcm mebobiatin den bende =))) inş. faydasını görürm upuzn saçlarm olsn istiyorm :icecream:

ben kullanıorum 1ay olucak neredeyse tık yok dıebılırm sac acısından ama ayak tırnaklarım hızlı uzamaya basladı öncelerı ayda 1.5ayda 1 keserdım yanı anca o kdr uzardı sımdı 15-10gunde 1 kesıorum

ben kullanıorum 1ay olucak neredeyse tık yok dıebılırm sac acısından ama ayak tırnaklarım hızlı uzamaya basladı öncelerı ayda 1.5ayda 1 keserdım yanı anca o kdr uzardı sımdı 15-10gunde 1 kesıorum

İşe yaramadığı için üzgünüm :( Bu arada ben gnc nin saç için multivitamininden aldım umarım o da hızlı uzatır benim saçımı biotinle birlikte.

kızlar bu medabiotine 30 lira werene kadar ssk bağkur cart curt yazmazlar mı. war m öyle yazdırıp alanınız?????
kestane kebap acele cevap :D

bi kutu bitirdim kesinlikle uzatıyor
ayrıca tırnaklarım çok kırılırdı çok güzel oldular
gerekli bütçeyi ayırıyım yine alıcam naniknanik
veriteye de çok teşekkürler bu arada opuyorumnanaktan

İşe yaramadığı için üzgünüm :( Bu arada ben gnc nin saç için multivitamininden aldım umarım o da hızlı uzatır benim saçımı biotinle birlikte.
gnc nin hangi multivitamini alıyosun..saçlarım yüzünden şu an öyle bir psikolojideyim ki ne kullanıcağımı şaşırdım

ya biotin kullananlar buraya yorumlarını yazsa
bir işe yaramıyor diyen oldu
tüylenme yapıyor diyen oldu
karar veremiyorum kafamçokkarıştı
buraya yorumları yazarsanız benimle beraber birçok kişi cevap almış olur herhalde..

bende ise yaradi
ya arkadasim biotin sadece vitamin ya allah askina vitaminden hic zarar göreni gördügün oldumu tamam belki bazi insanlarda sac uzamasi yapmadi ama zarar görmessin dene derim faydasini görmessen birakirsin ben gördüm ve saclarim uzun olsa bile ömür boyu kullanmak istiyorum cildi de temizliyor güzellestiriyor sacida besliyor tirnaklarida güzellestiriyor yani bence dene

bende ise yaradi
ya arkadasim biotin sadece vitamin ya allah askina vitaminden hic zarar göreni gördügün oldumu tamam belki bazi insanlarda sac uzamasi yapmadi ama zarar görmessin dene derim faydasini görmessen birakirsin ben gördüm ve saclarim uzun olsa bile ömür boyu kullanmak istiyorum cildi de temizliyor güzellestiriyor sacida besliyor tirnaklarida güzellestiriyor yani bence dene

:) kızma ya benimde zaten isteğim deneme yönünde ama tüylenme yapmasından korktm sdce:)

yaaa arkadaşlar nerdesiniz medobiotin kullanmaya başladım 3.günüm henüz ama lütfen kullanan lar yada daha önce kullanmış olanlar saçlarında ne gibi olumlu etkilerini gördüler çoğaltıyor mu saçları ,allah rızası için yazsın biri ...

bende ise yaradi

b vitaminini fazla aldım cildimde sivilceler çıktı,olabiliyor zararı

medobiotin sizce ayda 3 cm uzatır mı ??? ah birde güpgür yapsa dökülmesi dursa benden mutlusu olmucak:)

Back
X