Aman dikkat edin şimdi haberlerde izledim bipolar hastası kadın yengesini ve kendi oğlunu bıçaklayarak öldürmüş Allah korusunKizlar merhabalar. Kv bipolar bozukluk teşhisi konmuş ve eşim bana bunu demedi çünkü kendisi de annesinin rahatsız olduğunu kabul etmiyor. Kv ilaçlarını bi kullanıyor bi bırakıyor. Bu da onu daha dengesiz yapıyor..sabahtan bize geliyor evlerimiz yakın. Sürekli geçmişi anlatıyor ve bi yerde bana bağlayıp kavga çıkarıyor . Bir sus iki sus dayanamıyorum ben de patliyorim. Evet rahatsız olabilir ama benim kızdığım tedavi olmaması ve bu hastalığı kabul etmemeleri onun huyu karakteri deyip gecistirmeleri. Sohbetine dayanamiyorim eşim saatlerce abartısızzzz saatlerce dinliyor onu kadın coşuyor coşuyor gülüyor gülüyor sacma sapan konusuyor sonra bana bagirmaya basliyor niye suratin asık diye. Eşimde evet suratın biraz asık diye soylemese bile bakışlarından ayni seyi düşündüğünü biliyorum. Cunku ona gore annesi hasta degil. Sen başka odada dur demeyin orayada geliyor ondan da kavga çıkarıyor . Esimle aramız cok soğudu gerçekleri gormesi için konuşa konusa dirdirci birine donustum her gun annesi yüzünden kavga ediyoruz ama adam anlamiyor. Çok yoruldum her gün görüşmek istiyorlar. Kv Geçen yıl ayri olarak depresyon tedavisi gördü ondan önce yine coşkulu taşkındı yani 1 yıl ara şimdi yine ayni . Evet karakteri de biraz tuhaf hastalığı yaninda gerçekten karaketeri de sıkıntılı . ne yapicam bilmiyrm eşimi arıyor saatlerce konusuyor gece 11 12 3 fark etmiyor. Adam hic bisey demiyor. Böyle rahatsızlığı olan biriyle yaşayan var mi arkadaslar nasıl davranmaliyim.
Eşim tam bir sabir taşı bazen diyorum nolur biraz sinirli olsa. Kv küçüklükten çok bastırmış o yüzden sakin ılımlı bi tip evlenmeden önce iyi geliyordu böyle olması huzur veriyordu ama şimdi tam kabusEşiniz de hasta olabilir. Teşhis konulmuş nasıl kabul etmiyor?
Allah korusunAman dikkat edin şimdi haberlerde izledim bipolar hastası kadın yengesini ve kendi oğlunu bıçaklayarak öldürmüş Allah korusun
Biraz bilgi verir misiniz bu rahatsızlıkla ilgili. Netten okudum ama yasayan biri daha iyi anlatır.Kesınlıkle tedavı gormeli ben gordum tedavısini hemde yatılı şakaya gelxek bir rahatsızlık değil şizofrene cevırır o cok tehlıkelı işte
Tabi tamamen duygularla alakalı bır rahatsız lık duygu durum bozukluğu diye gecer ortada hıc bişe yokken mutlu yıne ortada hıc bıse yok Ken mutsuz olabılırsın yada aslında normal olan bir konu senı mutsuz edeb ir duygularla sıkıntılı bir hastalık kmseh gormek istemediği zaman lar olurdu mutsuz dum surekli telefonu ucak moduna alır muzik dinlerdim odam dan cıkmazdım hiç böle agır bır ergenlik gecırmıs tık de bunun tedavisinı uzun gordum mudahale edılmedıgı taktırde ilerleyebilir ve şiozfrnee kadar gıderBiraz bilgi verir misiniz bu rahatsızlıkla ilgili. Netten okudum ama yasayan biri daha iyi anlatır.
Su an ilac kulanıyor musunuzTabi tamamen duygularla alakalı bır rahatsız lık duygu durum bozukluğu diye gecer ortada hıc bişe yokken mutlu yıne ortada hıc bıse yok Ken mutsuz olabılırsın yada aslında normal olan bir konu senı mutsuz edeb ir duygularla sıkıntılı bir hastalık kmseh gormek istemediği zaman lar olurdu mutsuz dum surekli telefonu ucak moduna alır muzik dinlerdim odam dan cıkmazdım hiç böle agır bır ergenlik gecırmıs tık de bunun tedavisinı uzun gordum mudahale edılmedıgı taktırde ilerleyebilir ve şiozfrnee kadar gıder
Eşime saydığım laflarin haddi hesabi yok inanın. Ama adam anlamiyo. Bisey yok deyip geçiyorHasta olsun veya olmasın kimsenin bagırmaya hakkı yok. Bunu ters bi’ sekilde esinize izah edin. Biraz dik durmaya ne dersiniz? Eşşek başı muamalemesi görüyorsunuz resmen.
“Annen hasta veya degil zaten kabul etmiyorsun fakat bende bir annenin kızıyım annenin bana bagırmaya hakkı yok” diyin eşinize.
Peki o halde bu sefer kv söyleyin bana bagırmaya hakkın yok diye. Gerekirse kavga cıksın cinnet gecirin.Eşime saydığım laflarin haddi hesabi yok inanın. Ama adam anlamiyo. Bisey yok deyip geçiyor
Hayır 17 yasından 20 yasına kadar kullandım suan iyiyi.Su an ilac kulanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?