Kizlar merhabalar. Kv bipolar bozukluk teşhisi konmuş ve eşim bana bunu demedi çünkü kendisi de annesinin rahatsız olduğunu kabul etmiyor. Kv ilaçlarını bi kullanıyor bi bırakıyor. Bu da onu daha dengesiz yapıyor..sabahtan bize geliyor evlerimiz yakın. Sürekli geçmişi anlatıyor ve bi yerde bana bağlayıp kavga çıkarıyor . Bir sus iki sus dayanamıyorum ben de patliyorim. Evet rahatsız olabilir ama benim kızdığım tedavi olmaması ve bu hastalığı kabul etmemeleri onun huyu karakteri deyip gecistirmeleri. Sohbetine dayanamiyorim eşim saatlerce abartısızzzz saatlerce dinliyor onu kadın coşuyor coşuyor gülüyor gülüyor sacma sapan konusuyor sonra bana bagirmaya basliyor niye suratin asık diye. Eşimde evet suratın biraz asık diye soylemese bile bakışlarından ayni seyi düşündüğünü biliyorum. Cunku ona gore annesi hasta degil. Sen başka odada dur demeyin orayada geliyor ondan da kavga çıkarıyor . Esimle aramız cok soğudu gerçekleri gormesi için konuşa konusa dirdirci birine donustum her gun annesi yüzünden kavga ediyoruz ama adam anlamiyor. Çok yoruldum her gün görüşmek istiyorlar. Kv Geçen yıl ayri olarak depresyon tedavisi gördü ondan önce yine coşkulu taşkındı yani 1 yıl ara şimdi yine ayni . Evet karakteri de biraz tuhaf hastalığı yaninda gerçekten karaketeri de sıkıntılı . ne yapicam bilmiyrm eşimi arıyor saatlerce konusuyor gece 11 12 3 fark etmiyor. Adam hic bisey demiyor. Böyle rahatsızlığı olan biriyle yaşayan var mi arkadaslar nasıl davranmaliyim.