Bipolar bozuklugu olan biriyle yasamak

İğrenç bi insanmış. Kıskanan kendisi hem de feci kıskanıyor, onca şeyden sonra bi şey olmamış gibi davranmanızı bekliyor, hala sizi suçluyor karaktersiz işte. Allah uzak etsin

Benim teyzemde gençliğinden beri bipolar, ilaçlar düzenli kullanılmadığında ne yazık ki çok ağır bir hastalık haline geliyor. Allah kimseye göstermesin. 5-6 yıldır teyzem hastanelerden çıkamıyor ne yazık ki. Çıkıyor 1 ay evinde kalıyor sonra yine aynı. Ne elektro şok ne haplar işe yaramadı. Eşiniz bu konuda mutlaka bilen birilerinden bilgi almalı. o öyle diye kabul etmek en çok da kvnize zarar verir. Allah yardımcınız olsun

Bunun genetik olduğunu biliyor musun

Kesınlıkle tedavı gormeli ben gordum tedavısini hemde yatılı şakaya gelxek bir rahatsızlık değil şizofrene cevırır o cok tehlıkelı işte

Şizofreni ayrı bir hastalıktı. İnsanı korkutmayın boşuna. Hiçbir hastalık şizofreniye eyrilmez. Elma hiç armuta dönüşür mü? Öyle düşünün.

Aman dikkat edin şimdi haberlerde izledim bipolar hastası kadın yengesini ve kendi oğlunu bıçaklayarak öldürmüş Allah korusun
Şöyle yaftalamayı bıraksanız keşke!!! sanki sadece bipolar bozukluğu olanlar katil oluyor da normal insanlar hiç cinayet işlemiyor değil mi?!!!kadın cinayetlerini de mesela hep bipolarlar işliyor?!!!yanlış algı yaratmaya hakkınız yok hanımefendi p haberi yapanlar da aynı şekilde bir hastalığın üzerinden yanlış algı oluşturuyorlar. bipolar bozukluğu olan her insan saldırgan yada cinayete meyilli değildir !

Bu hastalığa dair herhangi bir bilgisi fikri ollmadan cahilce düşüncelerini yazanlar olmuş bence bu başlık kapatılmalı. psikiyatrik rahatsızlığı olanlara tehlikeli hatta katil deniyor burada Allah vermesin ama psikiyatrik rahatsızlığı yaşayan bilir uzaktan konuşmak ne hoş değil mi bilip bilmeden atıp tutmak!

Kusura bakmayın ama sanırım siz de bu rahatsızlığa sahipsiniz. 4 yıl önceki konuyu bulup hortlatıp gecenin bu saati öfke saçan biri teyitliyor bu yazılanları , daha ürkünç..

Kusura bakmayın ama sanırım siz de bu rahatsızlığa sahipsiniz. 4 yıl önceki konuyu bulup hortlatıp gecenin bu saati öfke saçan biri teyitliyor bu yazılanları , daha ürkünç..
Tesadüfen daha yeni denk geldim ve yazılanlar hiç hoş değil hanımefendi cahilce algı oluşturulmaya çalışılmış öfke saçmıyorum ben bilip bilmeden konuşmak kimsenin haddine değil görmüşken yazdım niye üstünüze alınıp cevap yazdıysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…