Bipolar bozukluğum var?

avrupayakasiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
666
50
98
26
Bipolar bozukluğum var.Ve bu sıralar ölmeyi düşünüyorum.Atak döneminde miyim bilmiyorum ama 3-4 gün öncesinde bir kutu ilaç içtim.Daha önce yaşayan yada tanık olan var mı bu hastalığın çözümü nedir yada 7 gün sonra doktorum var ona bu düşüncelerimi anlatsam ne yapar?

Sizi üzmek kırmak da istemiyorum ama buradan ne bekliyorsunuz tam olarak anlamadım. Önceki konunuza birçok kişi aynı şeyi yazdı ama verilen tavsiyelere uyma gibi bir niyetiniz yok ki sizin. Yani acile gideceksiniz bunun başka bir akıl verecek yanı yok ki. Acile gidip ölüm düşüncelerinizin olduğunu söyleyeceksiniz gerisini onlar halledecek. Her gün farklı başlıkla aynı konuyu açıp farklı yanıtlar beklemeniz anlamsız.

Hani pazartesi sabahı gidecektiniz ne oldu o iş?
Bu arada o hapları içmediğinizi biliyoruz zaten. O gün konuşuldu bunlar.

Sana burda defalarca söylendi yatarak tedavi olman gerektiğini Neden dinlemiyorsun ki

Nedense hep 7 gün sonra oluyo randevuların hayır dinlemiyorsun da yani söyleneni
İnsanlardan ilgi görmek için yapıyorsan yapma güven kırıcı oluyor çünkü
Sürekli sürekli aynı konu üzerinden yürüyorsun

Hemen şimdi gidin neden bekliyorsunuz. Çözümü ilaclarinizi düzenli kullanmanız, kendinizi kötü hissettiğinizde beklemeden doktora gitmeniz. Geçmiş olsun

çözümü yok düzenli ilaç kullanımı düzenli kontrol ile dengede kalirsiniz. doktora da düşüncelerinizi söylerseniz yatış verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…