Bipolar hastası sevgili

Pembedunya34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
3
1
1
41
Merhaba,bir bucuk yıllık bir iliskim vardı sevgilimin bipolar hastasını ayrılmadan 2 hafta önce ögrendim.bazen görüsmek istiyor.bazen istemiyordu.erkenden yatıp uyuyordu.bir kadınla cinsel icerikli mesajlarını yakaladim.bir senedir ara ara görüsüyorlarmıs.yalvardı yakardı.birdaha olmaz dedi.afettim.gene aynı kadına mesajını yakaladım.gene yalvarmalar.senle evlenmek istiyorum bana zaman ver demeler.beni. ona guvenim bozuldu.sürekli onu sosyal medyada takip etmeye.nerdesin diye aramalara,onu sıkmaya basladım.bana soguk davranmaya basladı.telefonda neden diye sorunca.beni suclamaya basladı.sık bogaz ediyormusum.o bipolar hastasıymıs,baglanamıyormus.benden zaman istiyormus.evlilige hazır degilmis.o zaman neden bana hep yalvardın dedim.cevap vermedi.ben zaman vermedim.bagirdim.kufur ettim.kapadım telefonu.bir daha aramadı.1 hafta oldu.yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba,bir bucuk yıllık bir iliskim vardı sevgilimin bipolar hastasını ayrılmadan 2 hafta önce ögrendim.bazen görüsmek istiyor.bazen istemiyordu.erkenden yatıp uyuyordu.bir kadınla cinsel icerikli mesajlarını yakaladim.bir senedir ara ara görüsüyorlarmıs.yalvardı yakardı.birdaha olmaz dedi.afettim.gene aynı kadına mesajını yakaladım.gene yalvarmalar.senle evlenmek istiyorum bana zaman ver demeler.beni. ona guvenim bozuldu.sürekli onu sosyal medyada takip etmeye.nerdesin diye aramalara,onu sıkmaya basladım.bana soguk davranmaya basladı.telefonda neden diye sorunca.beni suclamaya basladı.sık bogaz ediyormusum.o bipolar hastasıymıs,baglanamıyormus.benden zaman istiyormus.evlilige hazır degilmis.o zaman neden bana hep yalvardın dedim.cevap vermedi.ben zaman vermedim.bagirdim.kufur ettim.kapadım telefonu.bir daha aramadı.1 hafta oldu.yorumlarınızı bekliyorum

Ne desem bilemedim cok zor bir durum ama bence artik kendi yoluna bak. Cünkü illeride cok yipranirsin gibime geliyor

Bakmaya calısıyorum ama çok üzgünüm:KK43:

üzgün olman gayet normal hatta üzül ama illerisini düsünürsen sende anlarsin. Benim bildigim bipolar hastalarinin bir devresinden cinsel istekleri cok oluyormus yani aldatma eyilimi gösterebilirler sizdede öyle olmus zaten. Üzgünüm ama malesef böyle bir hastalik ile saglikli iliskiler yasanabilecegine inanmiyorum ne kadar ilac tedavisi uygulansada. Cok zor gercekten. Cok seviyorum illa hayataimda istiyorum dersen bircok seyi göze alman gerek ama olan sana ve hayatina olacak. Bunlari yazarken o insana karsi bende kendimi kötü hissetim ama bazi gerceklerde var malesef. Agla sizla ama iletisim yollarinida kes. BAska seylerler ugrasmayi dene mevsim yaz gez toz

Evet bana ben bipolarım dayanamam seni aldatırım dedi açıkça.sanırım zamana ihtiyacım var.onu sosyal medya ve telefondan engelleyecegim.ilerde bana yazmasını aklımı çelmesini istemiyorum.haklısınız ondan bana bir gelecek olamaz.beni anladığınız.yazdıgınız icin tesekurederim

Evet bana ben bipolarım dayanamam seni aldatırım dedi açıkça.sanırım zamana ihtiyacım var.onu sosyal medya ve telefondan engelleyecegim.ilerde bana yazmasını aklımı çelmesini istemiyorum.haklısınız ondan bana bir gelecek olamaz.beni anladığınız.yazdıgınız icin tesekurederim

rica ederim canim. Zamanla duygularin köreldiginde mantiken yaklastiginda bazi seylerin dahada farkina varirsin. Hayat fazla kisa. Iliskiler tek tarafli yürümez. Bak zaten kendi agiziyla demis. Eger cinselik yoksa aranizda yasama ihtimali daha yüksek. Sonra ben hastayim dayanamadim der. Üzer kirar normale dönünce hastayim der. En iyisi engellemek. Kimse vazgecilmez degil zaten.

Böyle saçmalıkmı olur ya hasta olabilir bende bipolar hastasıyım ilaç kullanıyorum çok şükür evliyim çok çok mutluyum ilaç kullansın tedavi olsun eğer tedavi olmazsa hastalıgı daha çok ilerleyebilir herkes hasta olabilir ama her hastalığın bi ilacı var. Zaten yaptığı bu bütün davranışlar hastalığı dolasıyla yani şuan o kendi değil yani hastalıgın etkisinde ama bunu aşabilir ilaç kullansın tedaviye şimdi başlamazsa daha sonra herşey için geç olabilir. Bu cidden çok ciddi bi rahatsızlık bende yaşadım çok şey gördüm yani insan kendisi olmaktan çıkıyor ama tedavi olmak zorunda bence kendisi içinde en iyi olan şey bu . Eğer tedavi olmuyor ise pek görüşmenizden yana değilim çok ciddi bi hastalık bem ilaçlarla atlattım bu ilaçlarıda ömür boyu kullancak değil tabi . Biraz katlancak öbür türlü kendisinede çevresindeki insanlarada çok zarar verir kırar üzer onları en çokta kendisi yıpranır internetden girer okursanız hastalığın belirtileri çok ağır. Biraz savaşması mücadele etmesi lazım.

Kurtuldugunuza sukredin ,erkek bipolarlarin cogu begenilme hep arzulanma istegindedirler ,yani tek esli olmazlar ,
Hep magdur o olur ,hep hastaligi ,hep bastan soyle dedin ,
Gun gelir isine gelmeyen bir durum olur seni dover ,birakir gider ,tedavi gormesi durumu degistirmez ,ilaclar bastiriyor ama bir yere kadar ,bazi durumlar huy a donusuyor ,karakterin etkisi yok denemez
Ornegin camiye yakininin cenazesine gelir ,sıkildim eve gelmiyecem der,o arada hangi hatunla kim bilir ,
Hep maddi manevi ihtiyaclari vardir ,
Atak doneminde yalanlar havada ucusur ,
Ustelik bipolarin genetik gecisi var ,cocuk sahibi olunca % 50 onda ihtimali var ,

Kurtuldugunuza sukredin ,erkek bipolarlarin cogu begenilme hep arzulanma istegindedirler ,yani tek esli olmazlar ,
Hep magdur o olur ,hep hastaligi ,hep bastan soyle dedin ,
Gun gelir isine gelmeyen bir durum olur seni dover ,birakir gider ,tedavi gormesi durumu degistirmez ,ilaclar bastiriyor ama bir yere kadar ,bazi durumlar huy a donusuyor ,karakterin etkisi yok denemez
Ornegin camiye yakininin cenazesine gelir ,sıkildim eve gelmiyecem der,o arada hangi hatunla kim bilir ,
Hep maddi manevi ihtiyaclari vardir ,
Atak doneminde yalanlar havada ucusur ,
Ustelik bipolarin genetik gecisi var ,cocuk sahibi olunca % 50 onda ihtimali var ,
Bence hic alakasi yok ben ilaclarimi duzenli kullaniyorum ve cok iyiyim allahima sukur cok duzeldim hala hastayim ama 360 derece dondum diyebilirim

Back
X