- 10 Ekim 2018
- 1.062
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Var fakat kedim çok çabuk depresyona giren bir hayvan tanımayan arkadaşımın yanında yemeden içmeden kesilir bu yüzden kedi otelini de düşünemiyorum farklı ortamda hasta oluyor hemenSamimi olduğunuz yada halinizi anlayacak bir arkadaşınız varsa kedinizi emanet etmeniz.Ev eşya yeniden alınır zorda olsa ama kediniz bir can.En azından onu güvence altına almaya çalışın.Yada ücretli kedi otelleri var mecburen.Kacarsa üzülecekseniz ya arkadaş ya petotel.
Veterinerler bakıyor fakat kedim çok çabuk hastalanıyor farklı ortamda olunca. Kardeşimin başına daha yeni bu olay geldiği için annemler korkuyor yeniden kaçar diyeGeçmiş olsun .
Kedinizi bırakabileceğiniz veteriner ya da belirli bir ücret karşılığı bakacak kimse bulamaz mısınız ?
Kardeşinize gelince ne yapın edin tedavi için ikna edin .
Kedinizi yanınızda götürme şansınız yok mu ?Veterinerler bakıyor fakat kedim çok çabuk hastalanıyor farklı ortamda olunca. Kardeşimin başına daha yeni bu olay geldiği için annemler korkuyor yeniden kaçar diye
Bakıyorlar ama dediğim gibi hasta oluyor yemez içmez başkasının yanında. En azından evinde kalsaydı bir arkadaşım mamasını verse huzurlu olurdu bildiği ortam olduğu için ama annemler gelecek muhtemelen ev zaten dolu olacakVeterinerlerde belli ücret karşılığında bakıyorlar.Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum.Ben mesela tatile giden iş arkadaşımın kedisini 9 gün evimde baktım benim hem kedim hem köpeğim var.onu da yatak odasinda benimkilerden uzakta birsure misafir ettim.Daha 1 aylikti ayrıca biberon ile besleniyordu.Cöpün kıyısına atılmış ölmek üzere olan bir bebekti.Sabah ise getirdim aksam eve götürdüm mecburen.En sonunda sağ salim arkadaşıma teslim ettim gözü arkada kalmadı.Biberonluk bebekti sonuçta.
Benimki strese girip heryere işemişti ama eğer ben misafir etmeseydim evde yalnız bırakacaklar arada babası yoklarim demis ama biberonluk bebek antalya sıcağı hayvan hem.sicak hem açlıktan ölebilirdi.Ben teklif ettim istersen bakabilirim diye.her akşam da resim attım emanet can sonuçta.Var fakat kedim çok çabuk depresyona giren bir hayvan tanımayan arkadaşımın yanında yemeden içmeden kesilir bu yüzden kedi otelini de düşünemiyorum farklı ortamda hasta oluyor hemen
Otele evcil hayvan kabul edilmiyor maalesef tatili şuan iptal de edemiyorum yoksa iptal edecektim para iadesi yapmadılar.Kedinizi yanınızda götürme şansınız yok mu ?
Sizinle birlikteyken de mi hastalanır ?
Evet beni de en çok endişelendiren konu bu çünkü evi o hale getirdiğini hatırlamıyordu bile. Yine olmayacağının garantisi yok. Annem çayına suyuna katıyor ilacı ama hala sakin gibi görünmüyor banaNormalde kafesler çok ufak olduğu için veteriner önermem ama direkt alın bırakın veterinere. Arkadaşınıza bıraksanız da yaz ayındayız sonuçta cam konusu orada da geçerli. Beni daha çok kardeşinizin bir atak geçirme riski endişelendiriyor.
Hastalığı ile ilgili yardımcı olacak yorum yapamıyorum kusura bakmayın.
Yok maalesef birkaç kere gördüğü insanlara alışmıyor istemiyor ama güvenliğinden endişe ediyorum bu daha kötüİki ihtimal de kötü ama güvenli bir yerde huzursuz olmasını tercih ederdim sanırım en azından başına bir şey gelmeyeceğini bilirsiniz. Alışık olduğu bir arkadaşınız varsa belki bu sefer hastalanmaz?
Zaten sorun evin dolu olması değil kardeşimin bir şey yapabilecek olması. Annem çalışıyor abim çalışıyor evde kimse olmayacak akşam 7den 5e kadarEv dolu olsada kedinin sigacagi bir yer hala var evde degil mi?yemegini ayarlarsiniz aile uyeleride ilgilenir keyfi yerine gelir..asil uzuldugum kardesiniz
Zaten sorun evin dolu olması değil kardeşimin bir şey yapabilecek olması. Annem çalışıyor abim çalışıyor evde kimse olmayacak akşam 7den 5e kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?