BİPOLAR KARDEŞ VE AİLEMİN BANA TAŞINMASI

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.062
1.483
133
Kardeşim bipolar ve düzgün ilaç kullanmadığı için şuan kontrol altına alamıyoruz. Sebebi de ilk başlarda annemin benim çocuğum iyi diyerek hastaneye yatırmayı kabul etmemesi. Şimdi bu hastalık fazlasıyla ilerledi saldırgan ve çok öfkeli. 18 yaşını da geçtiği için hastaneye yatırmak kolay değil.
Başlıkta da bahsettiğim gibi asıl derdim şu annemlerin evinde tıkanan borular yüzünden 2 hafta sürecek bir tadilat başlayacak. Ee tuvalet banyo mutfak hiçbirisi kullanılmayacağı için bir süre sana gelelim dediler. Tabii ki annemdir başımın üstünde yeri var anlaşamasakta birde böyle bir durumda gelmeyin diyemezdim fakat kardeşim en son olay çıkardı evde tabak bardak ne varsa kırdı evden kaçtı 2 3 gün sonra telefonunu satmış onun parasını harcayınca bizi aradı alın diye annemlerde aldı. Evlattır atılmaz sonuçta fakat kimse hastaneye yatırmaya ikna edemiyor bi kurula girmesi gerekiyor vs.bu süreçler nasıl oluyor açıkçası bilmiyorum.
Bu hafta tatile gideceğim kedimi de anneme bırakacaktım fakat bu durumda bu bir seçenek değil bir arkadaşımdan rica edeyim diye düşündüm kedime arada baksın diye ama annemler bana taşınacak tadilat başladığı an. Henüz ne kadar süreceğini bilmiyorum bu tadilatın tam olarak. Benim evimde de aynısını yapar mı kırar döker mi ya da bir şey yapsa kedime ne olur düşünmeden edemiyorum. Birde umursamaz ki sormayın camı pencereyi açık bırakır diye muhtemelen tatilim zehir olacak.
Şimdi ben ne yapabilirim hanımlar? Bu konuyu halledemiyorum yarın gece yola çıkacağım bir yanda canımın parçası çok sevdiğim kedim bir yanda ailem ve ruhsal bozukluğu olan kardeşim

Samimi olduğunuz yada halinizi anlayacak bir arkadaşınız varsa kedinizi emanet etmeniz.Ev eşya yeniden alınır zorda olsa ama kediniz bir can.En azından onu güvence altına almaya çalışın.Yada ücretli kedi otelleri var mecburen.Kacarsa üzülecekseniz ya arkadaş ya petotel.

Var fakat kedim çok çabuk depresyona giren bir hayvan tanımayan arkadaşımın yanında yemeden içmeden kesilir bu yüzden kedi otelini de düşünemiyorum farklı ortamda hasta oluyor hemen

Veterinerlerde belli ücret karşılığında bakıyorlar.Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum.Ben mesela tatile giden iş arkadaşımın kedisini 9 gün evimde baktım benim hem kedim hem köpeğim var.onu da yatak odasinda benimkilerden uzakta birsure misafir ettim.Daha 1 aylikti ayrıca biberon ile besleniyordu.Cöpün kıyısına atılmış ölmek üzere olan bir bebekti.Sabah ise getirdim aksam eve götürdüm mecburen.En sonunda sağ salim arkadaşıma teslim ettim gözü arkada kalmadı.Biberonluk bebekti sonuçta.

Geçmiş olsun .
Kedinizi bırakabileceğiniz veteriner ya da belirli bir ücret karşılığı bakacak kimse bulamaz mısınız ?

Kardeşinize gelince ne yapın edin tedavi için ikna edin .
Veterinerler bakıyor fakat kedim çok çabuk hastalanıyor farklı ortamda olunca. Kardeşimin başına daha yeni bu olay geldiği için annemler korkuyor yeniden kaçar diye

Bakıyorlar ama dediğim gibi hasta oluyor yemez içmez başkasının yanında. En azından evinde kalsaydı bir arkadaşım mamasını verse huzurlu olurdu bildiği ortam olduğu için ama annemler gelecek muhtemelen ev zaten dolu olacak

Normalde kafesler çok ufak olduğu için veteriner önermem ama direkt alın bırakın veterinere. Arkadaşınıza bıraksanız da yaz ayındayız sonuçta cam konusu orada da geçerli. Beni daha çok kardeşinizin bir atak geçirme riski endişelendiriyor.
Hastalığı ile ilgili yardımcı olacak yorum yapamıyorum kusura bakmayın.

Var fakat kedim çok çabuk depresyona giren bir hayvan tanımayan arkadaşımın yanında yemeden içmeden kesilir bu yüzden kedi otelini de düşünemiyorum farklı ortamda hasta oluyor hemen
Benimki strese girip heryere işemişti ama eğer ben misafir etmeseydim evde yalnız bırakacaklar arada babası yoklarim demis ama biberonluk bebek antalya sıcağı hayvan hem.sicak hem açlıktan ölebilirdi.Ben teklif ettim istersen bakabilirim diye.her akşam da resim attım emanet can sonuçta.

Evet beni de en çok endişelendiren konu bu çünkü evi o hale getirdiğini hatırlamıyordu bile. Yine olmayacağının garantisi yok. Annem çayına suyuna katıyor ilacı ama hala sakin gibi görünmüyor bana

Ben arkadaşımın kedisini her sabah akşam boxı ile bir eve bir işe taşıyıp durmuştum.Isyerinde ayrı kum.ve mama ayarlamistik müdurden de izin aldik. Simdi arkadaşım arada getiriyor beni görünce koşa koşa gelip üstüme tırmanmaya calisiyor yaramaz.9 gün koynumda uyuyup elimi emmişti.

Yok maalesef birkaç kere gördüğü insanlara alışmıyor istemiyor ama güvenliğinden endişe ediyorum bu daha kötü

Ev dolu olsada kedinin sigacagi bir yer hala var evde degil mi?yemegini ayarlarsiniz aile uyeleride ilgilenir keyfi yerine gelir..asil uzuldugum kardesiniz
Zaten sorun evin dolu olması değil kardeşimin bir şey yapabilecek olması. Annem çalışıyor abim çalışıyor evde kimse olmayacak akşam 7den 5e kadar

Yatak odanız varsa ayrı olarak,anneniz kapısını yemeğini suyunu verdikten sonra kilitleyip anahtarı alsa .Kardeşiniz giremez belki.

Zaten sorun evin dolu olması değil kardeşimin bir şey yapabilecek olması. Annem çalışıyor abim çalışıyor evde kimse olmayacak akşam 7den 5e kadar

Ay siz de çözüm beğenmiyorsunuz! Kedinizin canından olması / sakatlanması mı yoksa bir kaç gün depresyona girmesi mi? Yapın seçiminizi ama sonra ağlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…