bir 7 kilo çok değil :)

flove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
130
37
53
Evet arkadaşlar ben aslında başarı öykümü yazdım 70 den 60 kiloya düştüm die belki görmüşsünüzdür boyum 160 kilom 60 büyük bi değişme oldu çokda iyi oldu ama bana buda yetmedi 7 kilo daha vermek istiyorum kısa bi süre sonra nişanım olacak inşallah neden Fazlalıklarımı o zamana kadar vermeyim ki :) bana katılmak isteyene önerisi olana her zaman açığım ama gelip iki gün sonra gideceksiniz kusura bakmayın ama hiç başlamayın kararlı azimli arkadaşları bekliyorum topiğime :) dediğim gibi fikirlere açığım mesela arada detoks felan da yaparız kürleri deneriz dertleşiriz bekliyorum kızlar :)

valla her türlü diyeti deneyen biri olarak karatay diyetinin üstüne tanımıyorum

valla her türlü diyeti deneyen biri olarak karatay diyetinin üstüne tanımıyorum
Peki siz karatay diyetini nasıl yaptınız örneğin bi gün içerisinde yediklerinizi yazar mısınız bide ne kadar sürede kaç kilo verdiniz şimdiden teşekkürler :)

Peki siz karatay diyetini nasıl yaptınız örneğin bi gün içerisinde yediklerinizi yazar mısınız bide ne kadar sürede kaç kilo verdiniz şimdiden teşekkürler :)

ben çok kasmadım

unlu tüm gıdalar,patates,pirinç ve şekeri hayatımdan çıkardım ama çikolatayı bırakmadım :)

bunlar dışındaki tüm gıdalar sınırsız

12 günde 3 kilo verdim

ben çok kasmadım

unlu tüm gıdalar,patates,pirinç ve şekeri hayatımdan çıkardım ama çikolatayı bırakmadım :)

bunlar dışındaki tüm gıdalar sınırsız

12 günde 3 kilo verdim
Çok iyi vermişsin tebrikler benim bildiğim de tatlı ve hamur işi yasak ana kuralları bu karatayın zaten normalde de diyette bunları azaltarak gidiyor zaten kilolar

Bugün ilk baştan başladığım için detoks gibi oldu saat 16:30 a kadar sadece 2 yeşil elma 3 ceviz yedim bol su ve şekersiz çay içtim akşam yemeğimi 16:30 da yedim
1 kase yayla çorbası
bir tabak tavuk sote
bir dilim ekmek
Salata
Yedim ve dahada bişey yemedim :)

Çok iyi vermişsin tebrikler benim bildiğim de tatlı ve hamur işi yasak ana kuralları bu karatayın zaten normalde de diyette bunları azaltarak gidiyor zaten kilolar

çok teşekkür ederim umarım devamı gelir bu kadarı bile benim içim mucize

cnm seni izliyorum :)
kendimi sende gorur gibi oldum. boyum 1.60 - 60 kg idim ama 70e cikmisim. eylulun 1inde 70kiloyla basladim haftada bir kilo veriyorum suan 66kiloyum...
seninle baska topiklerdede yazistik aslinda Ben seninleyim eger beni gormezsen bana boyle yaparsin hihih

Canım ya güldürdün beni :) evet hatırladım yazışmıştık başarı öykümde maşallah ne güzel vermişsin 4 kilo ben çok zor veriyorum artık ama işi iyice sıkıya aldım yakın tarihe kadar ne kadar Zayıflarsam kâr birlikte devam edelim verelim kilolarımızı :)

Bugün yediklerimi yazıyorum :)
Kahvaltı
1 peynirli poğaça
5 zeytin
3 ceviz
Çay
Ara öğün
1 nar 1 mandalina
Akşam
1 porsiyon makarna
Yoğurt

Kahvaltı
1 elma
1 mandalina
2 ceviz
1 yumurta
Peynir
5 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
Akşam
Patates salatası çay
Şimdi belki yersem meyve yerim

Acaba bendemi yediklerimi yazsamki
60a bi gelseydim

Merhaba kızlar. Ben de katılmak istiyorum. Ama benim biraz desteğe ihtiyacım var.yazışirken beni de unutmayın.başka topiklere de yazdım.iletişim yetersizliğinden biŕaktım oraları.

Merhaba kızlar. Ben de katılmak istiyorum. Ama benim biraz desteğe ihtiyacım var.yazışirken beni de unutmayın.başka topiklere de yazdım.iletişim yetersizliğinden biŕaktım oraları.
Bende yazdim ama herkes farkli biseylerden bahsediyo sinir oluyorum kimi kaynanasi kimi kocasi kimide hamileliginden bahsediyo.

Bende yazdim ama herkes farkli biseylerden bahsediyo sinir oluyorum kimi kaynanasi kimi kocasi kimide hamileliginden bahsediyo.
Aynen canım yaa.öyle olunca ben de bırakıyorum o topiği.bir yere dahil olamıyorum o yüzden.

Acaba bendemi yediklerimi yazsamki
60a bi gelseydim
Aynen canım bencede yaz çünkü kendini biliyosun yağdığında ama ben bayramdan sonra devam edeceğim yazmaya çünkü ailemin yanına geldim ve malum bayram menüsünüde diyet die yazmak olmaz tabi diyet yok ama asla abartmam sonra devam tam gaz Zayıflıcaz ya

Hoşgeldin canım merak etme sen yazarsan ben sana yazmayı unutmam bayramdan sonra tam gaz devam burda olacağım :)

Hoşgeldin canım merak etme sen yazarsan ben sana yazmayı unutmam bayramdan sonra tam gaz devam burda olacağım :)
Çok sevindim canım.tamam yazışalım harikaaaaa.bayramın mübarek olsun canım

Iyi bayramlar sekerler. Nslsiniz? Ben buroya donus yaptim (not: trde yasamiyorum resmi tatilimiz yok bayramda) F flove _nurbanu_
Pff bu sabah tartildim hala ayni kilodayim yarin sabaha bakalim, asil tartilma gunum sali ama merak ettim tartildim sabah

Selam canım.bizim bayram devam ediyor tabi.tartılmadım o yüzden ama ortalama 71 kiloyum.sen kaç kilosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…