bir 7 kilo çok değil :)

Selam canım.bizim bayram devam ediyor tabi.tartılmadım o yüzden ama ortalama 71 kiloyum.sen kaç kilosun?

Ne guzel buradaki bayram pffff
Canim ben 70 ile basladim gecen sali 66daydim yarin 65 olmaliyim Ben haftada 1kg vererek gittim ama yarin 65 cikmazsammmmm
boyun kac guzelim? Benimki 1.59 yada 1.60 tam bilmiyorum

Selam canım bende geldim yarın diyete devam

Evet kızlar hızlı kilo kaybetmek istiyorum varmı önereceğiniz diyet

Evet kızlar hızlı kilo kaybetmek istiyorum varmı önereceğiniz diyet
Selam canım.en son ayça kayanın diyetini uyguluyordum.fena değil.benim amacım doğru beslenme alışkanlığı kazanmak.yani hep zayıf kalmak.onda da yediklerini hep not alıyorsun bir yerlere.sayıp duruyorsn yediklerini.tabi yediklerinin kalori değerlerini bilmen lazım.kitabı var bende.buna karar verirsek okur size bilgi aktarımı yaparım.

Kilo bildirimi yapiyorumm
baslangic kilo 70kg.
suanki kilo 65kg.
Hedef 60

Canim hizli kilo vermek iyi olmazki yavas ver emin ol yani bu benim tavsiyem :)
Bende yavaş vermek istiyorum aslında şu anda haftada bir kilo vermek benim için hızlı demek

Aynen bende canım zayıflayınca kilo almamak için dikkat edeceğim sabitlemek önemli zaten sağol bu arada hiç yazmamışsın diyet nasıl gidiyor

Evet dünki Yediklerim
Öğlen bir porsiyon et
Akşam makarna salata
Bugünki
Sabah bir yumurta bir dilim peynir 5 zeytin bir domates bir dilim ekmek
Akşam bir porsiyon çökelekli pide

Evet dünki Yediklerim
Öğlen bir porsiyon et
Akşam makarna salata
Bugünki
Sabah bir yumurta bir dilim peynir 5 zeytin bir domates bir dilim ekmek
Akşam bir porsiyon çökelekli pide
Diyet yapıyorum denemez pek canım.dikkat etmeye çalışıyorum.şehir dışındayız.dönünce ciddi başlıcam.ptesi galiba başla r ım.

Evet arkadaşlar konuyu açalım üç hafta olmuş diyetimi yapıyorum ama her gün yediklerimi buraya yazmak sıkıcı geliyor bende yazmıyorum zaten burda konuşcak kimse de yok o yüzden girmiyorum yarın tartı günüm kilomu yazacağım

Ben seni takip ediyorum canım.günü gününe yazmak sıkıcı olabilir.ama seni motive eder.yine de sen bilirsin.

Merhabalarrr :) ben de 10 kilo verdim 7 kilo daha istiyorum aynen senin gibi :) başarırız umarım başarılarrr

Kızlar 7 kilo vermem lazım 24 Kasım'a kadar beni de alın aranıza... yarından itibaren başlıyorum benim de desteğe ihtiyacım var aslında iradesiz değilim ama köy gibi bir yerde çalışıyorum yemekten başka sosysl etkinlik yok 6 7 kilo aldım 1 sene de vermek istiyorum

Ben seni takip ediyorum canım.günü gününe yazmak sıkıcı olabilir.ama seni motive eder.yine de sen bilirsin.
Canım kimse yazmayınca tek senin yazmanın skcı oluyo teşekkür ederim takip ettiğin için sende kilo bildirimi yapsan daha sevinirim :)

Canım benim 5 kilom kaldı gel birlikte verelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…