Selam canım.bizim bayram devam ediyor tabi.tartılmadım o yüzden ama ortalama 71 kiloyum.sen kaç kilosun?
Sağol canım geç oldu biraz ama seninde bayramın mübarek olsun :)Çok sevindim canım.tamam yazışalım harikaaaaa.bayramın mübarek olsun canım
Selam canım.en son ayça kayanın diyetini uyguluyordum.fena değil.benim amacım doğru beslenme alışkanlığı kazanmak.yani hep zayıf kalmak.onda da yediklerini hep not alıyorsun bir yerlere.sayıp duruyorsn yediklerini.tabi yediklerinin kalori değerlerini bilmen lazım.kitabı var bende.buna karar verirsek okur size bilgi aktarımı yaparım.Evet kızlar hızlı kilo kaybetmek istiyorum varmı önereceğiniz diyet
Canim hizli kilo vermek iyi olmazkiEvet kızlar hızlı kilo kaybetmek istiyorum varmı önereceğiniz diyet
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsinKilo bildirimi yapiyorumm
baslangic kilo 70kg.
suanki kilo 65kg.
Hedef 60
Bende yavaş vermek istiyorum aslında şu anda haftada bir kilo vermek benim için hızlı demekCanim hizli kilo vermek iyi olmazkiyavas ver emin ol yani bu benim tavsiyem :)
Aynen bende canım zayıflayınca kilo almamak için dikkat edeceğim sabitlemek önemli zaten sağol bu arada hiç yazmamışsın diyet nasıl gidiyorSelam canım.en son ayça kayanın diyetini uyguluyordum.fena değil.benim amacım doğru beslenme alışkanlığı kazanmak.yani hep zayıf kalmak.onda da yediklerini hep not alıyorsun bir yerlere.sayıp duruyorsn yediklerini.tabi yediklerinin kalori değerlerini bilmen lazım.kitabı var bende.buna karar verirsek okur size bilgi aktarımı yaparım.
Diyet yapıyorum denemez pek canım.dikkat etmeye çalışıyorum.şehir dışındayız.dönünce ciddi başlıcam.ptesi galiba başla r ım.Evet dünki Yediklerim
Öğlen bir porsiyon et
Akşam makarna salata
Bugünki
Sabah bir yumurta bir dilim peynir 5 zeytin bir domates bir dilim ekmek
Akşam bir porsiyon çökelekli pide
Ben seni takip ediyorum canım.günü gününe yazmak sıkıcı olabilir.ama seni motive eder.yine de sen bilirsin.Evet arkadaşlar konuyu açalım üç hafta olmuş diyetimi yapıyorum ama her gün yediklerimi buraya yazmak sıkıcı geliyor bende yazmıyorum zaten burda konuşcak kimse de yok o yüzden girmiyorum yarın tartı günüm kilomu yazacağım
Canım kimse yazmayınca tek senin yazmanın skcı oluyo teşekkür ederim takip ettiğin için sende kilo bildirimi yapsan daha sevinirim :)Ben seni takip ediyorum canım.günü gününe yazmak sıkıcı olabilir.ama seni motive eder.yine de sen bilirsin.
Canım benim 5 kilom kaldı gel birlikte verelim :)Kızlar 7 kilo vermem lazım 24 Kasım'a kadar beni de alın aranıza... yarından itibaren başlıyorum benim de desteğe ihtiyacım var aslında iradesiz değilim ama köy gibi bir yerde çalışıyorum yemekten başka sosysl etkinlik yok 6 7 kilo aldım 1 sene devermek istiyorum
Canım benim 5 kilom kaldı gel birlikte verelim :)Merhabalarrr :) ben de 10 kilo verdim 7 kilo daha istiyorum aynen senin gibi :) başarırız umarım başarılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?