Bir abimizin Eşi intihar etti

Eftum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
19
0
36
Bulgaristan
Merhabalar,

Dün akşam gebzede tanıdğımız bir abimizin eşi intihar etmiş.Halen etkisindeyim,eşi aldatmıs 2 cocugu vardı.Cocukları oldugu ıcın annesının evıne adapazarına gıtmıs ıntıhar etmıs..Asarak kendin oldurmus.

Bu sureklı arkadaslarımız ıle aramızda konusaln bır konuyu iyce dusunmeme neden oldu..Erkekler genclıklerınde bıseyler yapamayınca ne kadar ıyı olursa olsunlar evlıyken bu ılete bulasıyorlar.Çevrenizde sizinde vardır ne kadar ıyı ınsanlar evlendikten sonra karısına hissetirmeden illaki yapıyorlar bişeyler...
Hep kendıme soruyorum bekarlık donemınde doyuma ulasmıs erkek mı daha mantıklı evlılık ıcın...
:(

Bir çok kişi tabiki benim kocam yapmaz etmez diyecek ama türkiyede bu oran yuzde 60 ın ustunde.Herkesi genellemek hakkımız bile değil.Fakat türkiyede boşananların cogu sıkıntısı bu durumlardan kaynaklanıyor.

Aslına bakarsanız bir çok bayan cınsel anlamda hıcbısey yasayamadan devam edenler var.Sayıları cokda fazla kadın bısey yapsa bılıyorsunuz ne dendıgını ..Nasıl bır denklemdır bu ...

Teşekkürler

Ah bebegim aldatan bir ese verilecek en acimasiz ceza kendinden mahrum edip yani bosanip mutluluga yelken acmaktir.Adam simdi sanki umursayacak sanmam kurtuldum tazminattan diyecek yavrucaklarda anasiz (zaten babada yok)kalacaklar.Bir polis bayan anlatmisti.Esini kendi yataginda baska bir kadinla iliskideyken yakalamis.Cekip silahi ikisini de vurmus.Hapse girmis.Simdiki aklim olsaydi vurmazdim.Vurmak onlari onurlandirdi ama benim hayatimi mahvetti.Ayrilip hayatimi yasardim.Demisti.Ama sinirden akil calismiyorki.

işin garıp yanı adam karısını delı gıbı sevıor ama bu olaydan sonra bır cok kısı ıle knstuk,erkeklerımız hep gozlerı dısarda daha once cok sey yasamadıkalrı ıcın.Cınsellık onları meraka ve arayısa surukluyor...

işin garıp yanı adam karısını delı gıbı sevıor ama bu olaydan sonra bır cok kısı ıle knstuk,erkeklerımız hep gozlerı dısarda daha once cok sey yasamadıkalrı ıcın.Cınsellık onları meraka ve arayısa surukluyor...

sizde buna inandınızmı?? aldatan bir insanın sevgisi saçma geliyor bana seven nasıl başka bir tene dokunabilirki..:26:

canım turkiyede bılıyormusun kahveye gıdıyorum dıyıp sacma span yerlere gıden bır cok ınsan var.Bana hayat bır zat bunu tecrube ettırmedı ama gozumuz acıldı.Evlı olmayan gencler mı o yerlere gıdıyor sanıyorsun cebınde parası olmayan...

Çok yakın erkek arkadaslarımla oturup konustugumda erkeklerın ortamını anlıyabılıyor ınsan.
Aşk ve sex ulkemızde karıstırılıyor,bu sahsı bılmesem bende sızın gıbı dusunurum.Ama aldatanlar ask yasayarak aldatmıor genelde cınsellık anlamında aldatıor bılıorsunuz.

saygılar

Arkadasım ne alakası var ,gençlıkte cınsellığı yaşasın evlenınce karısını aldatmaz dıye bır sey yok.

Bu bence sadece karektersızlıkle ılgılı bır sey! Yanındakı kadının ,diğer kadından eksık ne yanı var.

Şu hareketı erkeklere hak olarak görmekten lütfen vaz gecın .Bu seferde bekarken kızların canını

yakıyorlar.Her halıkarda kadına yapılan bır haksızlık bu.

Az kendılerını eğıtsınler bu tür erkekler, bence...

Madem aşk için bırlıktelık yapmıyorlarsa ,kendılerını hayvansı duygularından uzaklaştıracak

başka şeyler bulsunlar.

canım senı cok ıı anlıyorum ama bu konuda bır turlu hıcbırımız içten olabılıyoruz ınanmak ıstedıklerımızı yazıoruz.Bende 2 sene oncesıne kadar senın gıbı dusunurdum dusunmek ısterdım gerceklerın bır kısmı bu .

Turkıyede 30 mılyon erkek varsa adult sıtelere bıle gırmelerı aldatmaya gırmıyor mu ? Veya arkadaslık sıtelerınden bıseylerı takıp etmelerı.Ne kadar saygın ıyı dedıgımız ınsanlar bu surecteler.erkeklerı haklı gormek gıbı bır luksumuz yok ama bu egıtımsızlık mı desek veya gormemezlık mı desek !

Aynı durum bızım ıcınde gecerlı,kızların canını yakıyorlar dıyorsun cogu kız kendı ıstegı ıle bırlıkte oluyor canım benım..Konular aslında o kadar tartısmaya acık kı..

Biz burda guzelce konusunken dertlesırken onlar ınternettekı zamanlarını ya dedıgım gıbı gereksız aptalca seylerle gecırıyorlar yada spor sayfalarını okuyorlar.

Bılgısayarlarına log tutucu dosya yerlestıren nıce arkadasım nelerle karsılastı.Bu konuyu bız defalarca reel olarak arkadaslarımızn arasında yaptıgımız oldu.Evden cıkmayan karısına gozu gıbı bakan erkeklerın bıle yaptıgını ogrendık.Karısı yakaladı ama acılamıyor daha nıcesı.

Saygılar

bana göre yapacak erkek zaten yapar doymak diye bir kavramı kabul etmiyorum ...........içinde varsa bulduğu her fırsatı değerlendirir evlide olsa...ama içinde yoksa bekarda olsa yapmaz kişiden kişiye değişir ..........kadına çok üzüldüm ama değmez sonuçta noldu olan çocuklarına ailesine oldu adam zaten hayatına devam edicek çok yazık olmuş :37:

Evlilik öncesi doyuma ulaşmamış birinin evlenince aldatması olayı tamamen bir
aldatmaca...Ozaman evlenmeden herşeyi yaşasın, hergün biriyle beraber olsun ardında birsürü
gözü yaşlı kalbi kırık genç kız bıraksın sonra da gözüm doydu deyip evlensin öyle mi?
Bu erkeklerin birtür kandırmacası ve zoraki birşekilde bunu topluma aşılamaya çalışması,kendilerini
meşru gösterme çabaları...
Lütfen sizler de erkekleri haklı çıkarmayın...Gözün doyması doyuma ulaşması gibi
bir durum insani değildir birkere.
Bir erkeğin aldatması kadar iğrenç bir durum olamaz.
Heleki yaşadığı birsürü beraberliğin kılıfına sadakati saklaması hiç inandırıcı değil.
Eğer gerçekten sevmişse, tüm varlığını ailesine yuvasına adamışsa, Allah korkusu taşıyorsa ve
yaptığı her kötülüğün birgün kendine döneceğine inanıyorsa o insandan emin olmak çok daha kolaydır.
İbret alınacak okadar hadise yaşanıyor ki malesef...

Pekı o adam pısman mı sımdı ne yapıyor?Cocuklara kım bakıyor.Neden erkeklerın aldatmasını bu gıbı kalıplara sıgdırıyorsunuz?

Yazık, Allah affersin, başınız sağolsun canım.
Gözlemlediğim kadarıyla, aslında aldatma eylemi gerçekleşmeden çok önce evlilikte
çatlaklar başlamış oluyor. Hatta pek çok evlilik kağıt üzerinde yaşanmaya başladıktan
sonra aldatma gerçekleşiyor lakin aldatılan kişi bunu kendine bile itiraf etmekten kaçarak,
güllük gülistanlık bir evliliğin içinde aldatılmış gibi yansıtıyor. Hiç kimse aptal değil.
Ne erkek ne de kadın, uyum içindeki mutlu huzurlu yuvasına zarar vermek istemez.
Toplum olarak sorunları zamanında çözme yöntemlerini bilmiyoruz (ben de dahil)
çözülemeyen ufak tefek sorunlar, çığ gibi çoğalarak üzerimize yıkılıyor.

Buyuk konusulmasını sevmıyorum ,cunku cevremızde nıce ınsanları gordum..Esı aldatıp esını halen kabul edenlerı ..

Benım sıgdırdıgım nokta bu degıl ac gozluluk de demek degıl.Cınsel anlamda cahıl olmasna baglı oluyor.Şeytan ısı bu ıllakı yapıyor.Fırsatı degerlendırme ayrı konu fırsatları kendı yaratması ayrı konu..

Burada bısey kanıtlama cabasında degılız.Koruma mekanızmasına kımsenın gırme ıhtıyacıda yok sadece gercekcı olalım.

Adam yıkılmıs durumda zaten,cocugun bırı 1 yasına yenı bastı.Kadın gururu ve gerı donulmezlıgın ıcınde gıdıp geldıgı ıcın ıntıhar ettıgını dusunuyorum.

Saygılar

Böyle özel bir konuyu burada paylaşmamanız gerekiyor.. O kişin özeli bu ve vefat eden kişiye yapılan bir hakszılıktır bu konu..

İslami konulara çok girmek istemiyorum ama her bu başlığı okuyan, o kişi için bir şahit olarak yazılır..

Ayrıca intahar eden kişilere ait konular, vefat edenler v.s bu dünyada bizimle olmayan kişiler hakkında hiçbir şekilde olumsuz konuşmamak gerekiyor.. Bu intihar kelimeside olumsuz bir sonuçtur.

Başınız sağolsun.
Doymak diye bir şey yok.Ama bence hazımsızlık var.hazımsız erkekler her şeyi yaparlar.

Böyle özel bir konuyu burada paylaşmamanız gerekiyor.. O kişin özeli bu ve vefat eden kişiye yapılan bir hakszılıktır bu konu..

İslami konulara çok girmek istemiyorum ama her bu başlığı okuyan, o kişi için bir şahit olarak yazılır..

Ayrıca intahar eden kişilere ait konular, vefat edenler v.s bu dünyada bizimle olmayan kişiler hakkında hiçbir şekilde olumsuz konuşmamak gerekiyor.. Bu intihar kelimeside olumsuz bir sonuçtur.

Beni yalnış anlama,forumda her konu senın tabırınle dedıkoya gırıyor.Burada sahsın ne ismi verildi nede daha fazlası haber olarak gectım ve onların ustunden dıkkat ettıysen kesınlıkle yorum yapma eglımıne gecmedım soruldugu ıcın cevapladım.Haberlerde cıkar zaten yarın 76 mılyon okur.

Üzüldüğüm bir konuda burda sıze anlattım ozellerıne ne kadar ındım orasınıda sormadıkca cevaplamamaya calıstım.

Ondan yorum yaparken lutfen konuyu ıyı okuyup ırdıleyelım karsıklıklı polemıkler yaratmanın anlamı yok.

Saygılar

Allah rahmet eylesin. İntihar üstüne yorum yapmak istemiyorum, çok bilinmeyenli denklem gibi...

Aldatma konusuna gelince;
Bekarken gözün doyması diye bir şey yok. Kişiden kişiye değişir. Çok hareketli yaşamı olup da evlenince tek eşliliğe uyum sağlayamayan erkek de çok var, bekarlık günlerini özlüyorlar.

İnsan sevdi mi, başka biriyle yakınlaşmaz diye düşünüyorum.
Kadın veya erkek yapınca bir şey değişmiyor bana göre.

bence hayat eşten ibaret değil olmadı boşanırsın eşi çocuklarından dahamı kıymetli ben o çocukları düşünemiyorum yazık insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı hem dünyasını yaktı hem ahiretini ama bence şiddette var işin içindeki kadın bukadar bunalıp intahar etmiş benmde çocuklarım var hiçbirinin tırnağını on eşe değişmem o intahar etsin ben değil ALLAH rahmet eylesin

canım turkiyede bılıyormusun kahveye gıdıyorum dıyıp sacma span yerlere gıden bır cok ınsan var.Bana hayat bır zat bunu tecrube ettırmedı ama gozumuz acıldı.Evlı olmayan gencler mı o yerlere gıdıyor sanıyorsun cebınde parası olmayan...

Çok yakın erkek arkadaslarımla oturup konustugumda erkeklerın ortamını anlıyabılıyor ınsan.
Aşk ve sex ulkemızde karıstırılıyor,bu sahsı bılmesem bende sızın gıbı dusunurum.Ama aldatanlar ask yasayarak aldatmıor genelde cınsellık anlamında aldatıor bılıorsunuz.

saygılar

sonrasındada benim kocişim beni çok seviyor aldatmadı sadece o kadın ayrattı kocamda peşine gitti oluyor .. erkekleri masum yapmayalım lütfen.. aldatmanın cinseli aşkı cartı curtu olmaz

ayy tüylerim ürperdi kadın bıraktı gıttı ama gene olan çoçuklara olur bakalım evın erkeği vicdanını yastığın neresıne koyacak uyuyabilecek mii??

Beni yalnış anlama,forumda her konu senın tabırınle dedıkoya gırıyor.Burada sahsın ne ismi verildi nede daha fazlası haber olarak gectım ve onların ustunden dıkkat ettıysen kesınlıkle yorum yapma eglımıne gecmedım soruldugu ıcın cevapladım.Haberlerde cıkar zaten yarın 76 mılyon okur.

Üzüldüğüm bir konuda burda sıze anlattım ozellerıne ne kadar ındım orasınıda sormadıkca cevaplamamaya calıstım.

Ondan yorum yaparken lutfen konuyu ıyı okuyup ırdıleyelım karsıklıklı polemıkler yaratmanın anlamı yok.

Saygılar

Benim yazdığım değil sizin cevabınız polemiğe açık olmuş..

Bakın gayet nazik bir şekilde ; '' x kişi intihar etti dememeliyiz. '' Bu dünyada kalanlar için bir görev..Bunu her dediğinizde karşıdaki sıkıntı çekiyor. Herneyse bu konulara girmek istemiyorum..

Gazetede dahi çıksa , biz o kişiyi tanımıyoruz, siz tanıyorsunuz, kimden söz ettiğinizi biliyorsunuz dolayısıyla o kişi üzerinden konuşuyoruz şuan..

Dedikodu diye bir kelime kullanmadım ben, zira yapılan dedikoduya girmez. Çok daha hassas bir konu..

Ben üstüme düşen sözü söyledim..Gerisi size kalmış.

Back
X