Bir abimizin Eşi intihar etti

yazık olmuş kadına.hiç değer mi böyle bir erkek için bunu yapmaya:50:
en çok da geride kalan yavrucaklara üzüldüm:59:

yani böyle bir durumda da erkeği haklı görebiliyorsunuz söylenecek hiçbirşey yok. erkek evlilikten önce bu doyuma ulaşsın ulaşmamışsa karısınıda aldatır buda normal birşeydir. var mı böyle bi mantık ya...

Konu sahibi arkadaşım bir fikir sunmuş ama bende şöyle düşünüyorum.
Neden erkeklerin doyuma ulaşmasması gerekiyor sadece?
O zaman pekala kadınlar içinde düşünmeliyiz bunu değilmi?
Çünkü ikiside insanoğlu ve ikisininde cinsel dürtüleri var, bir erkek yapsın doyuma ulaşsın ama el değmemiş bir kızla evlensin, bu ne kadar mantıklı sizce?
Ben şahsen iki tarafında nefsine hakim olması kanısındayım, öyle bir zamandayızki, artık televizyonda kendini afişe eden insanlar bize çok normal geliyor, fakat bilinçaltımıza yanlış düşünceler yerleşiyor farkında değiliz...

tanıdığm birisi vardı yeni evli bikaç aylık ama başka kızlarlada görüşüyodu yüzüğü çıkarmalar falan ben utanmıyomusun dedim hergün kuru fasülye yenmez dedi ve bu kişide karısından çok korkan kılıbık biri erkeklerin hepsi böyle kızım hergün kuru fasülye yenmez taktiği siz anlamazsınız dedi
biz bayanlar duygusallık olarak baksakta erkekler değişiklik olarak algılıyolar
kadıncağız kimbilir ne duygularla astı kendini allah günahlarını affetsin :59:

Aldatmanın bahanesi ya da gerekçesi mi olur ya hu? Aldatmak tek bir şeyi gösterir; o kişinin karaktersizliğini. Ayrıca gençliğinde doyuma ulaşmak ne demek? Doyuma ulaşmak için başka kadınları mı kullansın, para vererek malum yerlere mi gitsin? Hangisini tercih ederdiniz? İkisinin de ucunda hemcinsinizin kullanılması var. Bunları yapmış birine nasıl saygı duyarsınız, bir de tutup evlenirsiniz? Ya kusura bakmayın ama cidden sinirleniyorum erkeklere olan bu bakış açısına. İnsan insandır, başkalarına, kendine saygısı olan zaten bu tür saçmalıklara yeltenmez. Tüm erkekler böyledir diyebiliyorsanız, yanınızda sonuna kadar güvenemeyeceğiniz bir adam olacağına o zaman evlenmeyin.

Şu durumda da olan zavallı kadına ve annesiz kalan çocuklarına olmuş. Yazık işte, beş para etmez insanlar uğruna, bir çok hayat mahvolup gidiyor.

lütfen artık biz kadınlar erkeklerin beyinlerimize soktukları zırvaları düşünmeyelim...

doyuma ulaşmak ne demek yahu...

pasta seviyorsunuz, dondurma seviyorsunuz.....fırsat buldukça yiyorsunuz....peki ne zaman doyuma ulaşıp pastadan dondurmadan vazgeçeceksiniz....yersiniz açlığınız geçer, isteğiniz diner bbir süre sonra deli gibi canınız ister....acıkınca yemek yersiniz diğer öğün saati geldiğinde yine acıkırsınız....

doymak diye birşey yoktur bu konuda....çok pis kandırıyorlar sizi

aldatmak ise sadece kişilik sorunudur. tek eşli yaşayamayacaksan evlenmezsin...ya da öyle bir durum yaşayacağında çeker gidersin...bir insanı kandırmak kadar kötü birşey varmı...

Son düzenleme:
Allah taksiratini affetsin...
Hayat ne ahretimizi bile zarara sokacak kadar agir,
ne de dünyamizi ucuzlastiracak kadar hafiftir...
Bizi üzen insanlarin karsisinda dengemizi korumayi ve tepkilerimizde ölcülü olmayi hepimiz icinde diliyorum..

sizde buna inandınızmı?? aldatan bir insanın sevgisi saçma geliyor bana seven nasıl başka bir tene dokunabilirki..:26:

kesinlikle dokunamaz dokuna biliyorsa demekki yeterince sevmiyorudur ben bu yüzden 4yıllık ilişkimi bitirdim halada seni seviyorum diyor .insan birsey hissetmedigi birini öpemez bile benm sahsi fikrim.

Arkadasım ne alakası var ,gençlıkte cınsellığı yaşasın evlenınce karısını aldatmaz dıye bır sey yok.

Bu bence sadece karektersızlıkle ılgılı bır sey! Yanındakı kadının ,diğer kadından eksık ne yanı var.

Şu hareketı erkeklere hak olarak görmekten lütfen vaz gecın .Bu seferde bekarken kızların canını

yakıyorlar.Her halıkarda kadına yapılan bır haksızlık bu.

Az kendılerını eğıtsınler bu tür erkekler, bence...

Madem aşk için bırlıktelık yapmıyorlarsa ,kendılerını hayvansı duygularından uzaklaştıracak

başka şeyler bulsunlar.

Ben de aynen bu arkadasa katiliyorum..Tamamen kisinin karakteriyle ilgili, adam ........se onu kimse baglayamaz...Allah herkesi bu tür erkeklerden korusun..

Bazı arkadaşlar özeleştri yapabilniş.Doyum olarak demiyorum görmemezlik yüzünden o temiz 5 vkit namazını kılan kişiler 3 cocukları olup o dedıgınız malum para verılıp gıdılen yerlerın musterısı oluyorlar.
Diyorum ya 2 seneye kadar bende sızın gıbı dunyaya kucucuk bır pencereden bakıyordum.Aldatılmadım sukur ama erkeklerı ogrenmek bu yastan sonra mumkun oldu.

saygılar

aldatan bi erkeğe verilen en büyük ceza bu olmasa gerek... sadece kendine yaptı... hem bu dünyasını hemde öbür dünyasını bitirdi... 2 çocuk annesiz kaldı ... çok acı bi senaryo..
ama aldatmanın yaşanmışlıklarla bi ilgisi yok bence tamamen kişilik meselesi ....

Bazı arkadaşlar özeleştri yapabilniş.Doyum olarak demiyorum görmemezlik yüzünden o temiz 5 vkit namazını kılan kişiler 3 cocukları olup o dedıgınız malum para verılıp gıdılen yerlerın musterısı oluyorlar.
Diyorum ya 2 seneye kadar bende sızın gıbı dunyaya kucucuk bır pencereden bakıyordum.Aldatılmadım sukur ama erkeklerı ogrenmek bu yastan sonra mumkun oldu.

saygılar

canım arkadaşım bence penceren hala büyümemiş sadece erkeklerin baktığı kısmına küçük bir delik açılmış...

"o temiz" derken "o temiz zannedilen" demek istediniz sanırım. bakın işte 5 vakit namazla bitmiyormuş iş. görmemezlik değil arkadaşım. her görmeyeni bıraktığınızda kadınların üzerine atlamıyor emin olun.

evet isöylemek istediğini az çok anlıyorum. ama erkekler görmemiş değil kadınlar cahil ve görmemiş ve bir çoğunun kendini geliştirme gibi bir derdi yok. ve erkekler herşeyi yutturabiliyorlar.

şöyle düşün evimin kapılarını açık bıraktım dışarı çıktım içerisi altın dolu. sen içeri girip altınları çalarmıydın??? yoksa bunun suç olduğunu, hak yemek olduğunu bilerek uzak mı dururdun. açık kapı bulduğunda herkes içeri mi dalıyor?

demem o ki aldatma gibi kötü birşeye görmemezliği, ya da kapalı yaşamayı bahane etmek ne derece doğru. kişi karakteri sağlamsa kötü olduğunu bildiği bir şeyi yapmaz. tuzağa sadece salaklar ya da iradesi zayıf zavallılar düşer..... şimdi kadıncağız öldü, çocuklar perişan ve aldatan zavallı (!) -ki gerçekten zavallı- adam da perişan öyle mi...

bir yerde de fırsat bulmakla ,fırsat yaratmaktan bahsetmişsiniz ben aralarında ne fark var anlayamadım.

Zannettiğiniz gibi dünyaya küçücük bir pencereden bakan biz değiliz.

Seven, kendisine-eşine-evliliğine saygısı olan veya günahı sevabı gerçekten ayırt edebilen bir insan aldatmaz. Kadın erkek diye ayırt etmiyorum. Aldatan her erkek; hayatında kimse olmayan yalnız kadınlarla birlikte olmuyor sonuçta.

'Beyni' ile davranışlarına yön veren insan, hormonlarının etkisinde kalıp bu yanlışı yapmaz.

Kim o zina pisliğine bulaşırsa kendini hançerlemiş olur sanırım insanın özgüveni ve kişiliği ile alakalı sanırım bazı kadınların ve kızların hayatlarında en büyük ilgi alanları erkekten ibaret olmayışı toplumsal olarak dejenere olduğumuz anlamına gelmiştir

Back
X