Bir açıklaması var mı?

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. İlkokuldaki bir öğretmenimle kafayı bozmuş durumdayım. Böyle söyleyince erkek sananlar olacaktır ancak kendisi kadın. Hayır eşcinsel de değilim Şöyle bir durum var bu öğretmen hanım aşırı güzel ve bakımlı bir kadın. Kendisi ben ilkokul öğrencisiyken 33-34 yaşlarında idi ve yalnızca 22-23 gösteriyordu. Günümüzde bakıyorum sosyal mecralardan, 45’i geçti hâlâ güzel ve genç Dert kısmına geçecek olursak; bu kadının kullandığı kişisel bakım ürünlerini, neyle beslendiğini o kadar merak ediyorum ki... Youtuber’ları izlemekten mi oldu nedir, çok saçma bir merak var içimde. Bu merak sadece o kadına özgü bir şey bunu da belirtmek isterim. Bir ara kapısına dayanıp sormak istedim o derece. Siz böyle bir şey yaşadınız mı hayatınızın herhangi bir anında? Neden böyle bir duygu-durum içersinde olabilirim? (Derdini ******* butonu )

O buton varya hani olmayan ona dakikalarca hayal gucumle bastım haberin ola .... ee tuhaf belki ama merak etmişsin msj at sor belki genetik belki kremdir nedeni.

Çoğunluk genetiktir :)
Ama şimdi erkek menisi meşhur
Smotie yapan mı ararsın , yüzüne süren mi ararsın

Benim annemde 60 yaşını geçti cildi genç hiç makyaj yapmamış bildiğin beyaz sabunla yüzünü yıkanmış oda banyodan banyoya normalde sadece su...Genler önemli...

Çok seviyodunuz heralde , hayranlık duygusu uyandırmış belliki ne güzel :)
Bencede büyük ihtimal genetik ve iyi beslenip mutlaka takviyedir...

Benım arkadaşlarımın çoğu 35 ten gün almış gibiler
Çoğu çocuksuz yani yıpratacak birşey de yok bakıldığında
Beni ise 18 sanıyorlar
Beslenmenin , sporun etkisi olsa da böyle durumlarda bu çoğunlukla genetikle alakalı bir durum

Çoğunluk genetiktir :)
Ama şimdi erkek menisi meşhur
Smotie yapan mı ararsın , yüzüne süren mi ararsın
Niye aklıma suzansuzi geliyor sperm deyince shshsh

Bahsettiğim kadının kızı var. Size de maşallah

Çok seviyodunuz heralde , hayranlık duygusu uyandırmış belliki ne güzel :)
Bencede büyük ihtimal genetik ve iyi beslenip mutlaka takviyedir...
Valla fotoğraflarına denk geldiğimde köşe başlarında bekleyen serseriler gibi Allah neler yaratıyor yauuuv derken buluyorum kendimi

Bahsettiğim kadının kızı var. Size de maşallah
Bende ikinci bebişime hamileyim
Gören kızımı kardeşim sanıyor
Benim kardeşlerim annem vs . minyon
Genetik bir durum
Ama öğretmen hanımda iyi vakmış demek ki kendine
Yoksa sadece genlerle de bitmiyor

Benim annemde 60 yaşını geçti cildi genç hiç makyaj yapmamış bildiğin beyaz sabunla yüzünü yıkanmış oda banyodan banyoya normalde sadece su...Genler önemli...
Gen kesinlikle önemli ama bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye bir savımız var.

Bende ikinci bebişime hamileyim
Gören kızımı kardeşim sanıyor
Benim kardeşlerim annem vs . minyon
Genetik bir durum
Ama öğretmen hanımda iyi vakmış demek ki kendine
Yoksa sadece genlerle de bitmiyor
Allah bağışlasın yavrularınızı. Bahsi geçen öğretmenin boyu 173 idi. Minyon falan da değil.

Bence aşırı hayranlıktan da olabilir.Çocukların gözünde en güzel kadındır ilkokul öğretmenleri.Sizde öyle kalmış demek ki.Bakınca güzel görüyorsunuz,masum anılarınızı hatırlattığı için güzeldir belki de,kim bilir?

Ben de 22 gösteriyomuşum herkes öle diyor bi on bir yaş geri yani. Genetik bizde hiç bişey kullanmıyorum. Belki onun da öyledir

Ya aslına bakarsanız müzik dersine giriyordu sadece. Herhangi bir paylaşımımız olmadı denilebilir.

Ben de 22 gösteriyomuşum herkes öle diyor bi on bir yaş geri yani. Genetik bizde hiç bişey kullanmıyorum. Belki onun da öyledir
Maşallah size de... Biz de duştan çıkıp yarım saat nemlendirmeyle uğraşalım sağımızı solumuzu Hoş bana da 15 gösteriyorsun diyorlar da, yine de önlemimizi alalım. Dediğiniz gibi belki de kullanmıyordur ama yine de sormak isterdim kendisine ne yazık ki öyle bir samimiyetim de ortamım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…