Bir açıklaması var mı?

Valla biz anneye ozon terapi yaptırıyoruz tedavi amaçlı. Tedavi olmadı ama cildi 1 yıl içinde inanılmaz canlandı kırışıklıklar açıldı. 35 ten sonra ben de yaptırcam. Herkese tavsiye ederim sağlığa da zararı yok hücre genclestiriyor resmen

Leke tedavisi diye biliyorum o işlemi?

Gen kesinlikle önemli ama bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye bir savımız var.
Valla cilt bakımı yapmaya çalıştım kendime temizleme jelinden toniğe yağdan nemlendiriciye kadar cildim daha fena oldu ürün değiştim yine aynı pahalı ürünler kullanmadım ama pahalı ürünlerde çok iyi değil yani cilt için en güzeli bol bol su içip temiz beslenmek ben bunu gördüm yok illa birşey yapacaksan temizleme jeli ve tonik yerine doğal gül suyunu yedi tonik işlemiyle uygularsın korelilerin yöntemi yedi tonik birkaç kez uyguladım cildim yumoş yumoş oldu çok güzeldi :))

Yedi tonik nedir?

Ayy ne var yaa ben atlardım hemen , hocam çocukluğumdan beri hep merak etmişimdir güzelliğinizin püf noktaları , tüyoları varmı? lütfen banada söyleyin diye
Ya aslında sormak sorun değil sorarım ama egosu bir hayli kuvvetli iyice şişirmek bana göre değil Öyle de gururluyumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…