Bir Adamdan çok kötü korkmaya başladım:(:(

şimdi arkadaş kendi korkularını yenebilsin, içi rahatlasın diye kendi kendine takıntılarıyla meşgul, birilerini korkuttuğunu bile bilmeyen bir adam teşhir mi edilsin diyorsunuz yani
maksat mariyel rahatlasın
adamın zaten problemleri var, psikolojisi iyice alt üst olsun
iyi walla

Allah Allah enteresan, sana hiçbir zararı olmayan bir adamdan bu kadar korkman,içinin ürpermesi...

Sence de anormal değil mi canım..Yani abartıyorsun iyice bana göre..

Sende başka konularda da böyle korkmalar, ürkmeler, kafaya takmalar, başka şeylerde de bana zarar verir mi bana birşey yapar mı gibi düşünceler, var mı?
Kendi silahınla vuruldun maryel:roflol:

Kendi silahınla vuruldun maryel:roflol:

pardon da beni vurduğunu söylediğin şahıs psikiyatris mi psikologmu?
insanların korkuları yada korktukları şeyler olabilir illa bunların altında bir sorun mu aramak gerek? ben gayet doğal bir korkumdan bahsettim, korktuğum insan içinde üzüldüğümü söyledim eğer elimden gelirse insaniyet namına birşeyler yapmalımıyım yapmamalımıyım eşiyle konuşrak bunu danışmak istedim arkadaşlara

o zmn ben çok sorunlu bir kişiyim hatta delinin tekiyim
çünkü ben yanlızlıktanda, köpektende korkuyorum
çünkü ben böceklerden ve aşırı hızdan korkuyorum
çünkü ben karanlıktanda korkuyorum
hadi beni tımarhaneye kapatın o zmn

Siz evham yapıyor olun ya da Adamın sorunu olur olmaz bilemem ama apartmanlar çokk tehlikeli

arkadaşlar hele de büyük şehirde yaşıyorsanız

en ufak bir şüpheniz varsa paranoyak olmak ölü olmaktan iyidir felsefesiyle tedbirli olun diye tavsiye

ediyorum..

yani ben ömsemezdim normalde ama neredeyse beraber büyüdüğüm dostumun o halini görünce

kesinlike şüphe varsa dikkali olunmalı herkese karşı....allah koruusun herkesi...

yazık adama yaa..var öyle hastalıklar.bizim akrabamız vardı kapıdan 3 kere geri dönüp tekrar geçerdi.ama her seferinde.sanırım o kişiyle aynı.çevreye zarar vermez o tür insanlar..eşi de biliyordur bence eğer muhabetin yoksa hiç karışma.korkulacak birşey yok.

pardon da beni vurduğunu söylediğin şahıs psikiyatris mi psikologmu?
insanların korkuları yada korktukları şeyler olabilir illa bunların altında bir sorun mu aramak gerek? ben gayet doğal bir korkumdan bahsettim, korktuğum insan içinde üzüldüğümü söyledim eğer elimden gelirse insaniyet namına birşeyler yapmalımıyım yapmamalımıyım eşiyle konuşrak bunu danışmak istedim arkadaşlara

o zmn ben çok sorunlu bir kişiyim hatta delinin tekiyim
çünkü ben yanlızlıktanda, köpektende korkuyorum
çünkü ben böceklerden ve aşırı hızdan korkuyorum
çünkü ben karanlıktanda korkuyorum
hadi beni tımarhaneye kapatın o zmn
Canım benim korkmak ayrı,ona bakarsan hepimizin korkuları var,mesela ben komik belki ama inek dana vs.den korkarım,yanlarından geçemembenneyaptımki
Ama korkularım beni rahatsız ediyorsa bu kadar içimde büyütmektense harekete geçerim,burda sana söylediğim de buydu yazdıklarımı okursan:kahve:
Bir daha oku yazdıklarımı ve yanlış kişiye kızdığını farket,ben burdaki alıntımda da sana laf çarpıtmak amacında değildim :1shok:.Olaylara daha rahat bir tavırla yaklaşırsan ve huzursuzluğunu büyütmemeye çalışırsan eğlenebilir ve daha esprili bir cevap verebilirdin.
Anlaşıldı espri kaldıracak durumda değilsin ve öfkeni çıkarmak için de seçtiğin keçi benim,CADIARZU
Sevgiler ve korkusuz bir hayat temennisiyle canım,umarım problemini bir an evvel halleder rahat rahat gider gelirsin işine gücüne:delphin:

Siz evham yapıyor olun ya da Adamın sorunu olur olmaz bilemem ama apartmanlar çokk tehlikeli

arkadaşlar hele de büyük şehirde yaşıyorsanız

en ufak bir şüpheniz varsa paranoyak olmak ölü olmaktan iyidir felsefesiyle tedbirli olun diye tavsiye

ediyorum..

yani ben ömsemezdim normalde ama neredeyse beraber büyüdüğüm dostumun o halini görünce

kesinlike şüphe varsa dikkali olunmalı herkese karşı....allah koruusun herkesi...
Canım bir ömür de paranoyak olarak geçmez.Yeri gelir ölmek ister o kadar tedirgin yaşayacaksa insan sengözlerimebaksanab.
Ama haklısın, İstanbulda yaşayan biri olarak artık bir çok tutarsız insanla karşılaşa karşılaşa kanıksar olduk çoğu şeyi ama paranoyaklığın da sınırını koymazsak bu sefer insanlar bizden korkar oluryerimseniben

Canım benim korkmak ayrı,ona bakarsan hepimizin korkuları var,mesela ben komik belki ama inek dana vs.den korkarım,yanlarından geçemembenneyaptımki
Ama korkularım beni rahatsız ediyorsa bu kadar içimde büyütmektense harekete geçerim,burda sana söylediğim de buydu yazdıklarımı okursan:kahve:
Bir daha oku yazdıklarımı ve yanlış kişiye kızdığını farket,ben burdaki alıntımda da sana laf çarpıtmak amacında değildim :1shok:.Olaylara daha rahat bir tavırla yaklaşırsan ve huzursuzluğunu büyütmemeye çalışırsan eğlenebilir ve daha esprili bir cevap verebilirdin.
Anlaşıldı espri kaldıracak durumda değilsin ve öfkeni çıkarmak için de seçtiğin keçi benim,CADIARZU
Sevgiler ve korkusuz bir hayat temennisiyle canım,umarım problemini bir an evvel halleder rahat rahat gider gelirsin işine gücüne:delphin:

bende oldum olası palyaçolardan korkarım. çocukluğumdan beri..alışveriş merkezlerinde falan,görsem ,anında yönümü değiştiririm. garip.:delphin:

bende oldum olası palyaçolardan korkarım. çocukluğumdan beri..alışveriş merkezlerinde falan,görsem ,anında yönümü değiştiririm. garip.:delphin:

Bende Chucky filmini seyrettigimden beri oyuncak bebeklerden nefret ediyorummm...sankim ben uzun süre bakarsam canlanacak gibime geliyor...benneyaptımki

Ve örümcek fobim var...hatta öldüremem bile...canlanip benden intikam alacagini düsüncesinden kurtulamiyorum...:1ninca:

Oki gel yavrimmm biz bir uzmana gidek:delphin:

Bende Chucky filmini seyrettigimden beri oyuncak bebeklerden nefret ediyorummm...sankim ben uzun süre bakarsam canlanacak gibime geliyor...benneyaptımki

Ve örümcek fobim var...hatta öldüremem bile...canlanip benden intikam alacagini düsüncesinden kurtulamiyorum...:1ninca:

gidelim gülcümcüğüm gidelim.... hayatım boyunca palyaçodan mı kaçacağım ben ya:..olmaz ki.:kızgın:

beni de alın giderken.
ben de bana bakan oyuncak bebeklerden korkarım..
bir Chucky sendromu da benden.

aa bir de yatarken başucumdaki kitabın kapağındaki resim de bana bakıyorsa olmaz, ters çevirmem gerek.

zaten biliyordum az biraz sıyrık birşey olduğumu kafamçokkarıştı

Koulrofobi okycim,palyaço korkusunun psikolojideki adı:1shok:
Garip diil kııız,çok rastlanan bir korku seninki,benimkine ne demeli,
Zaten kendim dana gibiyim doğum sonrasında,bi de danadan korkuyorum:roflol:

beni de alın giderken.
ben de bana bakan oyuncak bebeklerden korkarım..
bir Chucky sendromu da benden.

aa bir de yatarken başucumdaki kitabın kapağındaki resim de bana bakıyorsa olmaz, ters çevirmem gerek.

zaten biliyordum az biraz sıyrık birşey olduğumu kafamçokkarıştı

aliriz yavrimmm ne demek.:delphin:..topluca bir piskologa gidek...korkularimizi anlatalim..
Senle ben Chucky filmlerini izleyip terapie oluruz...Okiyide palyacolarin icine atariz yada daha etkili bir terapie kendisini palyaco yapariz.CADIARZU..Mariyelide bir minibüs dolusu tikli adamlarin icine atariz...olduda bitti masallah:teytey:

Koulrofobi okycim,palyaço korkusunun psikolojideki adı:1shok:
Garip diil kııız,çok rastlanan bir korku seninki,benimkine ne demeli,
Zaten kendim dana gibiyim doğum sonrasında,bi de danadan korkuyorum:roflol:

Zuhahahahah....iste bende bunda koparimmmm:roflol:

gidelim gülcümcüğüm gidelim.... hayatım boyunca palyaçodan mı kaçacağım ben ya:..olmaz ki.:kızgın:

aaaaaaa ben de ciddi ciddi aynı şeyi yaşıyorum, ne zaman palyaço görsem inanılmaz gerilirim, yanından geçmem, kendime yakıştıramıyordum ama resmen korkuyorum, kabul :1closedeyes: ben de gelicem uzmana kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aliriz yavrimmm ne demek.:delphin:..topluca bir piskologa gidek...korkularimizi anlatalim..
Senle ben Chucky filmlerini izleyip terapie oluruz...Okiyide palyacolarin icine atariz yada daha etkili bir terapie kendisini palyaco yapariz.CADIARZU..Mariyelide bir minibüs dolusu tikli adamlarin icine atariz...olduda bitti masallah:teytey:

bence korkularımızı birbirimizle atlatalım.
biz palyaço olup okypete'ye bööö yapalım.:1shok:

o zaten oyuncak bebek gibi yatıp bana baksın. ben korkayım. fisfisfis
aşalım kendimizi böyle..

veee bir konu işte böyle sabote edilir. :teytey:

bence korkularımızı birbirimizle atlatalım.
biz palyaço olup okypete'ye bööö yapalım.:1shok:

o zaten oyuncak bebek gibi yatıp bana baksın. ben korkayım. fisfisfis
aşalım kendimizi böyle..

veee bir konu işte böyle sabote edilir. :teytey:

geçer değilmi,essmeralda öyle yapsak:uhm:. bööö ve palyaçodan korkmaya son.:lepi:
iyi denemeli..bu fikri sevdim.:delikafadulden...

Son düzenleyen: Moderatör:

:roflol::roflol::roflol:

bana davranışları obsesif kompulsif bozukluk gibi geldi.
zannedersem psikolojik bir rahatsızlığı var.
eğer eşiyle muhabbetiniz varsa bahsedin ama hiçbir diyaloğunuz yoksa da söylemeniz garip kaçar bence.

Adamın bişey yapmaya niyeti olsa çoktan harekete geçerdi şimdiye dek..Siz adamı incelemeyin,görmezden gelin..Zararlı biri gibi gelmedi bana....

Back
X