bir adamin fiziksel görunumu sizde ne kadar önemli?

tabi ki böyle bir durum beni ondan hiçbir kuvvet uzaklaştıramaz.hem ne demek ya ben başkaları için mi onla beraberim ki.

ya bıraz yakısıklı olsun açıkçası, ben öyle kabul edebılıyorum bıraz gözume hoş görunsün, belkı baskaası cok begenmez ama ben begeneyım,
ayrıca aıleler mesela hep konusur hep cırkın derler brad pıtı getırsen yaşlıymış bu derler
tom crusu getırsen deve gıbı uzun derler
tarkanı getırsen cok esmer gözlerı de kocamanmış derler
aıle mesela begenmez ılla ki,
arkadaslar da bı kulp bulabılıyolar ama bazen de gercek cıkabılıyo
sengözlerimebaksanab
benım eskı sevgılım ıcın arkadaslar kugu gıbı bı boyu var amacırkın dıyolardı sonra hep böle olumsuz,
ben begenıyodum ayrıldım yıllar gectı gecen bı baktım ulen dedım bunun boynu bıraz uzun kafası da bı garıp bu ne yaa böle dedım bı de baktım kı arkadasların yorumuymuş,
hani onlar gercegı görmusler görmesıne de ben ınanmamısım,
onemlı olan senın begenmen de etraf da yanlıs göruyor degıl yani. onları da dınlemelısın cok zaman
sen cok guzelsen adam cırkınse ne var kızın eksıgı derler ya da bu adamın ne fazlası var derler
derler bunu göz var yordam var cunku :içelim:

denk olmak daha bı guzel yaa yas olarak ya da görunum olarak bıraz denk olmalı nasıl kı aıle dengesıne bakıyosak aman benımkıne benzesın yapısı da cakısmayalım dıyosak onlara da bıraz bıraz bence bakmalıyız gıbı gelıyor bana.

a.s

Bir keresinde senin dediğin gibi ii sayılabilecek biriyle çıkmıştım ama arkama dönüp baktığımda ne kadar aptalmışım diyorum bence fiziksel görünümü çok önemli!

aynı konuyu yaşamıştım ama benim yaşadığım öyle böyle değil dışa ne kadar bakılamayacak cinstense dışı da o derece harikaydı yani her görenin ilk yorumu hiç yakışmıyosunuz oluyordu kalbi ise mükemmeldi ilk gördüğümde kesinlikle istememiştim onu ama sonradan ne oldu bilmiyorum tabi sonu olmadı ilişkinin ve dış görnüşün de çok önmeli olduğunu düşünüyorum tabi son derece yakışıklı olsun demiyorum ama en azından birazcık uyumlu bir güzellik olmalı

hayatımda hiç herkesin çok yakışıklı dediği birini beyendiğimi hatırlamıyorum
bana hep sen daha güzelsin derlerdi
sempatik olması yakışıklı olmasından daha çok ilgilendirdi beni hep
eşim çok sempatik onu seviyorum

Benim bir arkadaşım var mesela. Arkadaşlarım, belki ailem bile yakışıklı bulmayabilir. Ama benim için o o kadar özel ki... Eğer istese, ölüm dışında hiçbir şey onunla olmamı engelleyemez. Herşeyiyle çok doğru, uygun biri çünkü. Bu da onu benim gözümde çok çekici yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…