yazdım zaten okurkuyacaksınız ama tekrar söyliyim yinede,küçük bir yerde çalıştığı için ve geçici olduğu için orda düzen kurmadık.ev sorunuda olduğu için diğer personelin yanında kaldı.ama şimdi vuruyorum tabii kafama
Bir erkek sevmedigi kadinla evlenmez. Bilmiyorum baska kadin olabilir de olmayabilir de. Senin simdi dik durman lazim. Ailene git, bosanma davasi acicam de bakalim tepkisi ne olacak. Cocuk cok mu erken oldu onun icin acaba ondan mi kaciyor
kızlar ben size bişey sorucam şimdi.sizce ben şimdi o kadını arasam ve desemki ben oraya geliyorum eşime sürpriz yapıcam.ama malum eşimin kaldığı evde kalamam eşim istemez evde başkaları olduğu için bunu bahane ederek desemki canım 2-3 gün sana gelicem yatmaya diye.bakalım ne tepki verecek.ne dersiniz.
Canim bahsettiginiz ilce aydincik turistlik bir ilce yani tatil beldesi denizi ile dagi ile cok guzel bir yer eger esiniz ile gelmis olsaydiniz siz aydincikta otururdunuz ki aydincikta bir suru guzel siteler var esiniz de koye gidis-gelis yapardi ulasimi hic zor olmazdi keskd ilk basta gelseydiniz neyse simdi ne yapacaksiniz peki.
İyi de bebeğimiz olacağını öğrendiğimizde benden çok o sevinmişti.
İyi de bebeğimiz olacağını öğrendiğimizde benden çok o sevinmişti.
böyle dıyen bı adamın peşinden asla gıtmem kendımı zaten geçerimde yavruma olan davranışından ben bu adamı bırd aha asla görmem madem çok meraklı derı sensın ayrıl gıtsın sen üsteledikçe odahada sıkılacak dahada uzaklaşacak hiç uğraşma bırak ne halı varsa görsün evladını görmek istemeyen bı adamdan asla hayır gelemz daha 6 aylıkya en sevımlı olduğu zaman
evet her annenin evladı kendine ayrı bi güzel gelir.bnm kızımda şu an öyle.ay parçası gibi çok güzel,ben öpüp koklamaya doyamıyorum,hiç mi özlemedi bunuda kabullenemiyorum işte
gelmicem diyo zaten.o bizi gözden çıkarmış tamamen.beni değilde çocuğunu silip atacak kadar ne olmuş olabilir çok merak ediyorum.bir kadın varsa ortadabir kadın için bu kadarı fazla değil mi?
yok 3 kişi kalıyorlar kimlerle kaldığını iyi biliyorum ama o kadın tam olarak öyle söylemedi aslında eşimle konuşmuşta laf arasında buna benzer bişilerin geçtiğinden bahsetti.ama çok eminim bunları iyi niyetle söylemedi.bende eşime sordum o kadın bizim özelimizi nasıl bu kadar biliyor diye oda sana çok kızgındım mutlu değilim falan dedim dedi.kadın evli falan değil.aslında bana sık sık eşimle aramın nasıl olduğunu falan soruyodu.hatta benim hamile olduğumu biliyodu,bebeğim doğduktan sonra bir kez bile hayırlı olsun demedi.bebek doğsuktan sonrada konuşmuştuk halbuki.şimdi aklıma geldikçe jeton düşüyor sanırım parçaları birleştirince yani.
yazdım zaten okurkuyacaksınız ama tekrar söyliyim yinede,küçük bir yerde çalıştığı için ve geçici olduğu için orda düzen kurmadık.ev sorunuda olduğu için diğer personelin yanında kaldı.ama şimdi vuruyorum tabii kafama
ben de bu kadını iyi niyetli görmedim açıkçası. altta alta sizi yoklamış durumlarınızı kontrol etmiş fark ettirmeden.
yazık ya bu insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor hadi karısını geçtin adamın biliyorsun küçük bebeği var ayıp günah her defasında bu konuları okuyunca şaşırmaktan kendimi alamıyorum.
bence kalkın gidin eşinizin yanına ama kimseye söylemeyin bir nevi baskın olsun bakalım nasıl davranacak ama kendinizi de en kötüsüne hazırlayın sizi oraya geldiğinizi pişman edebilir. neden geldin derse de son kez yüz yüze konuşmak için geldim dersiniz. baskın yapmaya geldim vs demeyin sakın.
bi arkadaş yazmış ona da sonuna kadar katılıyorum eğer bu işin sonu boşanma olacaksa elinizden geleni de ardınıza koymayın maddi manevi her türlü işkenceyi edin. bu iş çocuk oyuncağı değil dediğim gibi bebeğiniz olmasa hadi diyeceğim yine neyse bir adam/ bir kadın bebek yapıyorsa onun sorumluluğunu ölene kadar taşımak zorundalar. zaman geçse anlaşamasanız da boşanmak isteseniz o da kabul ama bu adam sizinle yaşamaya daha başlamadan sizden vazgeçmiş. insanların hayatı, bir çocuğun hayatı bu kadar ucuz mu?
hem sizin hem de bebeğinizin hayatını mahvediyorsa bunun bedelini de ödemeli. bu fikrime katılmayanlar elbet olacaktır ama ben böyle düşünüyorum hele ki konu sahibi bayanın durumu için.
inanılmaz hırslandım adama karşı sanki 17 yaşında ergen. bu neyin rahatlığı yahu? sen elin kızının küçücük bebeğinin günahına nasıl giriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?