Bir akil veriiiiiiinnnnnn

Evranos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
371
194
103
Merhaba arkadaşlar çokdan beri uyeyim ama bugün konu açmak nasip oldu☺ sizinle birsey paylasip akil almak istiyorum. Konu şuki; geçen gün kv idik evli görümcem ile birlikde ben gittiğimde onlar dışardaydı alışveriş için geldiklerinde ise kv bana ve görümceye kahve fincanı almış görümce cıkardı bunları annem aldı bende teşekkür ettim ve sonra gorumce 2 tanede kupa cikardi bunlarida kendi paramla aldım dedi( ben sormadim kim alirsa alsin kv alsa nolacak sanki ama üstüne bastira bastira soledi) kv dede ordaydi bisey demedi. Ama ben yalan soledigini anladim çunku bu tur yalanlar çok soyluyo kendisi. Aksam bardaklardan biri kirildi ve gorumcem esini aradi sonra odadan cikinca annesine ; anne x tesekkur etti yinede sana dedi ben şok.... bu benim icime dert oldu ve bekar gorumceme anlattim.. oda hayir annem almamisdir o esinin gonlunu hos tutmak icin annrm aldi demisdir dediki ikna olmadim... Sonrasinda buyuk gorumcem kendisi gormus gibi anlatmis kv deye kv dede evet yalan soledi sonra aciga cikinca bende evranosun yuzune bakdm yanlis anlarmi diye ama toplum icindeyiz diye kizamadim da demis... sizce benim bu kucuk gorumceye tavrim ne olmali ( bu arada kucuk dedigime bakmayin benden 7 yas buyuk)

Simdi sorun ne? Kv nin sana kupa almamasi mi? Küçük görümcenin yalan soylemesi mi?

İki kere okudum yine anlamadım. Nokta virgül koysaydınız keşke.

kv kızına almış olabilir belki sen kıskanma diye öyle söylemiştir.abartma ve tavır falan da takınma

Ya eşiyle konusuyo gorumcem annem sana kupa aldi ama kirildi kupa eside olsun yinede tesekkur et anneme diyor... bende burda gorumcemin bana yalan soyledigini anliyorum.. ne kadar on yargilisiniz kupa umrumda degil... mesele bana neden yalan soyluyorki.. benim gözumun kalacagini dusunuyor demekki benden gizlemesi sacma... bi kac kere daha olmusdu ayni sey bana yalan soylemesi surekli canimi skiyor

Kayınvalidesi kızına ve konu sahibine fincan takımı almış.
2 kupa çıkarmış görümcesi bunları ben aldım demiş ama aslında kayınvalide almış o kupaları.
Konu sahibi de görümcem yalan söylüyor diye düşünmüş ve haklı çıkmış, bekar görümcesi de yok yanlış anlamışındır demiş ama ikna olmamış.
Pardon da konu sahibi neye ikna olacaksınız ki?
Belkide siz kırılmayın diye kendim aldı demiştir gücenmeyin diye.
2 kupa için sorun çıkarmayın yalan söyledi veya söylemedi ne önemi var?

bunu okuyan gözlerim kör olacaktı ki yarı yolda bıraktım.. ben sana, görümcelerine birer takım kupa alayım sorun çözülsün..
görümcenin kocasına da alırım.. yeter ki sen üzülme

Siz secilmis uyesiniz ,aramizda bu siz anlamisiniz

Mesele kupa değil ki... bana bir yandan sen bizim kardesimizsin kizimissin asla ayirt etmeyiz diyorlar ama bir yandan yalan soyluyorlar bu zoruma gitti yoksa kim kime ne almis umrumda degil ben onlara hep durust davranayim ama onlardan ayni seyi gormeyeyim.. yalanda kucumsenecek birsey degil bence bi insanin bir kere yalanini yakalarsaniz bir daha guvenebilirmisiniz

Şimdi gelirler aaaaa iki fincan için mi konu açtın diyen sığ görüşlüler konuya

Buzdağının sadece suyun üstündeki kısmını görenler...

Konu sahibi, o fincanları kv almamış olabilir, görümceniz eşine kayınvalideyi sempatik göstermek için o aldı demiş olabilir.

Veya kv almıştır, size almadım diye yalan söylüyordur.

Ortada kimin söylediği belli olmayan ama söylendiği aşikar bir yalan var. En nefret ettiğim şeydir bu arada kendisi, o yüzden konuya atladım.

Her neyse, ya kv ya görümce ya ikisi birden. Sonuçta siz de şüpheleniyorsunuz ve güvenmiyorsunuz. Güvenmemeye ve sırtınızı sağlam duvara yaslamaya devam edin.
Eşimin ailesidir deyip seviyeli bir ilişki yürütün. Amma velakin samimi olmayın. Sırlarınızı vermeyin. Kocanızla veya başka arkadaşlarınızla, ailenizle olan özel şeyleri sakın paylaşmayın.

İki ucu b... değnek gibi olmuş. Doğruyu söyleseler neden bana da almadı diye alınacaktınız. Şimdi kırılmayın diye söylenen pembe bir yalan için dünya başınıza yıkılmış gibi davranıyorsunuz. Kayınvalideniz ve görümceleriniz size nazik davrandığı için şanslısınız, bunu bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…