Aynen sonunda anlayan biri çikdi çok sukur... buyk gorumcem durust bi insandir o annesine sorup ogrenmis zaten anneside evet evranosun dedigi gibi oldu ama ben ses edemedim toplum icinde incitmemek icin kizimi demis... sorun kucuk gorumcem cok yalanlari var bu sekilde bu son damlaydi onunla gercekden bir mesafe koyucam artik kv ve buyuk gorumce durustler haklarini yemeyeyim.Ama kucuk olan kendini iyi ve hakli cikarmak icin hep yalana basvuruyorŞimdi gelirler aaaaa iki fincan için mi konu açtın diyen sığ görüşlüler konuya
Buzdağının sadece suyun üstündeki kısmını görenler...
Konu sahibi, o fincanları kv almamış olabilir, görümceniz eşine kayınvalideyi sempatik göstermek için o aldı demiş olabilir.
Veya kv almıştır, size almadım diye yalan söylüyordur.
Ortada kimin söylediği belli olmayan ama söylendiği aşikar bir yalan var. En nefret ettiğim şeydir bu arada kendisi, o yüzden konuya atladım.
Her neyse, ya kv ya görümce ya ikisi birden. Sonuçta siz de şüpheleniyorsunuz ve güvenmiyorsunuz. Güvenmemeye ve sırtınızı sağlam duvara yaslamaya devam edin.
Eşimin ailesidir deyip seviyeli bir ilişki yürütün. Amma velakin samimi olmayın. Sırlarınızı vermeyin. Kocanızla veya başka arkadaşlarınızla, ailenizle olan özel şeyleri sakın paylaşmayın.
Sesli guldummmbunu okuyan gözlerim kör olacaktı ki yarı yolda bıraktım.. ben sana, görümcelerine birer takım kupa alayım sorun çözülsün..
görümcenin kocasına da alırım.. yeter ki sen üzülme
Evet anlayislilar ama yalan neden girsinki araya.. kucuk gorumcemin kizina birsey alirken bile benden sakliyolar dusunun bi iki kerede onu yakaladim acaba ilerde benim cocugum olunca aynisini beklerim diye mi boyle yapiyolar anlamadim. Bide ben ailemden uzakda bir sehirdeyim iyice yanliz hissediyorum kendimi bu olaylar oldukca hickimsem yok burdaİki ucu b... değnek gibi olmuş. Doğruyu söyleseler neden bana da almadı diye alınacaktınız. Şimdi kırılmayın diye söylenen pembe bir yalan için dünya başınıza yıkılmış gibi davranıyorsunuz. Kayınvalideniz ve görümceleriniz size nazik davrandığı için şanslısınız, bunu bozmayın.
Kendisi 30 yasinda ama ilkokul cocugu gbi zaten esinede bu tip ufak yalanlar cok soyluyor... iyi hoş bi insan ama şu yalanlari gercekden soguttu beni ona karsi.. cnku hangi lafina inanacagimi sastim... dusunsenize bisey diyor ama ben dusunuyorum acaba dogrumu diye ne kadar kotu bir durum... kendimize dikkat edelim arkadaslar pembe yalan diyip kandirmayalim söz senin senedindir.Kendince annesinin ayrımcılık yaptığını saklamış
Boşver ama bana asıl kırılınca eşini arayıp annem fincan aldı bize ama kırıldı işte demesi garip geldi yani yüz yüze iken anlatırsın laf açılırsa bu kadar mı önemli 3-5 liralık bardak
Ilkokul davranışı bunlarr
Takılmaya değecek insanlar değill
katildimKayınvalidesi kızına ve konu sahibine fincan takımı almış.
2 kupa çıkarmış görümcesi bunları ben aldım demiş ama aslında kayınvalide almış o kupaları.
Konu sahibi de görümcem yalan söylüyor diye düşünmüş ve haklı çıkmış, bekar görümcesi de yok yanlış anlamışındır demiş ama ikna olmamış.
Pardon da konu sahibi neye ikna olacaksınız ki?
Belkide siz kırılmayın diye kendim aldı demiştir gücenmeyin diye.
2 kupa için sorun çıkarmayın yalan söyledi veya söylemedi ne önemi var?
bazı insanlar yalan söylemeyi huy edinmiştir. Yalan söylemeden duramaz.
Görümcenizin davranışı saçma, kim aldıysa aldı niye yalan söylüyorsun.
Sizin bunu takmanız saçma, amaan iki kupa yahu deyip sallamamanız lazımdı.
Odadan çıkınca'dan sonra hiç bişey anlamadım desem
Ben neyin peşinde olduğunuzu anlayamadım. 2 kupayı kim aldı diye konu mu açtınız?
bişi anlasaydım cevap verirdim...
Bende anlamadım :)
Simdi sorun ne? Kv nin sana kupa almamasi mi? Küçük görümcenin yalan soylemesi mi?
Noolmus ya
Kim kime ne almis?
İki kere okudum yine anlamadım. Nokta virgül koysaydınız keşke.
bende birşey anlamadım
tam olarak sorun ne?
Anne hem geline hem kızına fincan alıyor.Anlayan bi hayirsever bana da anlatabilir mi
Açıkça söyleYa eşiyle konusuyo gorumcem annem sana kupa aldi ama kirildi kupa eside olsun yinede tesekkur et anneme diyor... bende burda gorumcemin bana yalan soyledigini anliyorum.. ne kadar on yargilisiniz kupa umrumda degil... mesele bana neden yalan soyluyorki.. benim gözumun kalacagini dusunuyor demekki benden gizlemesi sacma... bi kac kere daha olmusdu ayni sey bana yalan soylemesi surekli canimi skiyor
amaan iki kupa yahu değil ki ama
Biri bana yalan söyleyince salak yerine konulduğumu düşünürüm ben.
Konu sahibi de öyle düşünmüş, incinmiş
İşte o sözlerin yalan olduğu ortaya çıkmasın diye gizlemişlerMesele kupa değil ki... bana bir yandan sen bizim kardesimizsin kizimissin asla ayirt etmeyiz diyorlar ama bir yandan yalan soyluyorlar bu zoruma gitti yoksa kim kime ne almis umrumda degil ben onlara hep durust davranayim ama onlardan ayni seyi gormeyeyim.. yalanda kucumsenecek birsey degil bence bi insanin bir kere yalanini yakalarsaniz bir daha guvenebilirmisiniz
Tamam işte iki kupa için insanlar ne şekilden şekile girmiş. Ben olsam karşıdan bakıp eğlenirim ortaya çıkan saçmalığa. Bizim gelin de böyle yalan söylerdi, ortaya çıkınca ne yapacağını bilemez halini izlerken gidip mutfaktan çekirdek alıp çitlerdimSonuçta bizi de aptal yerine koyardı. Görümce iki kupa için yalan söylemiş ama konu sahibinin iki kupa için söylenen yalanı bu kadar önemsememesi gerekiyor bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?