Bır Akıl Verin Cildiracagim

dreams_97

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
56
11
3
28
Sevgilim ile 1 ay önce kavga ettik ve ayrılıyorum demedi ama hergün mesaj attım son günler atmadım bi tek hep soğuk davrandı affedemiyorum dedi.Aradim bahane buldu kapattı.Sebebi su kesin olarak ondan ayrıldığımız zaman bi erkek ile konuştum zaten konuşmayı da uzatmafim.yarıda kestim bunu gördü ama ben kabullenemiyorum diyor .O da o dönemden önce başkası ile konuşmuştu ama ispat edemedim sonra bana bi kızdan bahsediyordu şöyle böyle diye ben de beni kıskandırmak için şaka olduğu düşünüyordum sonra tekrar sevgili olunca insta şifresini vermişti o kıza sık baktığını gördüm inkar etti .kapattım konuyu .Az önce instagramin a baktım hala orda arkadasiz bi sürü kız takibe almış eski arkadaşları sanırım çok çok zoruma gitti .Biz ilk sevgiliolunca benim instamdaki tüm erkekleri çıkarmıştı şu an moralimoralim çok bozuk hala doner diye umudum varken yaptığına bakın sizce bu durumda ne yapmalıyım?dayanamıyorum ondan uzak olmaya tamamen ayrılınca ne yapcam bilmiyorum ona bi derste vermek istiyorum kafam çok karışık

Sosyal medyadan kızları çıkarmak falan bırakın bunları arkadaşlar adam seni aldatacaksa aldatır sosyalmedyadan kızları silsen ne olcak ki.Aranız bozulunca hemen biriyle konuşmanı affedememesi normal.Sevgi zorlukları aşmak içindir herşeyi görmezden gelmek için değil sevgiyi de suistimal etmemek lazım.

Bence umutlanma dönmez zaten yeni arayışlara girmiş dönesi yok. Kendi yolunu çiz sende zor olsada o yapıyorsa sende yapabilirsin öyle düşün demekki yeterince sevmemiş buda bahanesi

Aslında gördük.
Yorumcuları çıldırtan konu sahipleri mesela :)

Konu sahibi, seni istemeyene yapışma. Zaten istenmediğin kişiye ders falan veremezsin yıprandığınla kalırsın.
Iliskinin bittiğine dair mesajda mi atmiyim çünkü o bitti ya da bitmedi demedi

Az önce instagramin a baktım hala orda arkadasiz bi sürü kız takibe almış eski arkadaşları sanırım çok çok zoruma gitti .Biz ilk sevgiliolunca benim instamdaki tüm erkekleri çıkarmıştı şu an moralimoralim çok bozuk hala doner diye umudum varken yaptığına bakın sizce bu durumda ne yapmalıyım?dayanamıyorum ondan uzak olmaya tamamen ayrılınca ne yapcam bilmiyorum ona bi derste vermek istiyorum kafam çok karışık

Erkekleri geri ekle, nasil olsa barisinca yine silersin.

Bence bunu birak , bir daha da kimse icin listendeki kimseyi silme.

Aslında gördük.

Konu sahibi, seni istemeyene yapışma. Zaten istenmediğin kişiye ders falan veremezsin yıprandığınla kalırsın.
Bence umutlanma dönmez zaten yeni arayışlara girmiş dönesi yok. Kendi yolunu çiz sende zor olsada o yapıyorsa sende yapabilirsin öyle düşün demekki yeterince sevmemiş buda bahanesi
bence de dönmez artıkona zaten arkadaşları diyordu yeni birini ayarlayalım diye hep dönerse bile kafasına göre birini bulamazsa donet ben hemen yeni bir aşka başlamak istemiyorum bugün den sonra dönse bile affetmem ben ilişkiyi bitirdigime dair mesaj atmalimiyim ona

Kaldirmissin bi taraflarini karsi tarafin. Sen de onun yaptgini yap ilgilenmiyomus gibi yap. Sonuc olarak ya tekrar senle konhsmaya baslar ya da tamamen bitecekse de sen de bu duruma alismis olursun. Kimse vazgecilmez degil unutma. Kendini daha cok sev..

Sosyal medyadan kızları çıkarmak falan bırakın bunları arkadaşlar adam seni aldatacaksa aldatır sosyalmedyadan kızları silsen ne olcak ki.Aranız bozulunca hemen biriyle konuşmanı affedememesi normal.Sevgi zorlukları aşmak içindir herşeyi görmezden gelmek için değil sevgiyi de suistimal etmemek lazım.
O da benim listemdeki erkekleri çıkarmıştı bende onunkilwei baktım da bi sürü kız takibe almış

Aslında gördük.

Hiç mesaj da atmiyim mi insantagramdan cikariyim mi onu

Cnm sen kac yasindasin ya lise yıllarım geldi aklıma aslında 5 6 yıl oldu ama bu konuşmalar bana çocukça geliyor şimdi bırak naparsa yapsın msjda atma zaten suan o msji at Die öyle yapior sen bitirki suçlu sen ol diye bitiren suçlu olurya hep engelle gitsin zamanini ailene ver kendi geleceğin için harca ilerde pişman olursun boş geçen bir dakika için bile

bence de dönmez artıkona zaten arkadaşları diyordu yeni birini ayarlayalım diye hep dönerse bile kafasına göre birini bulamazsa donet ben hemen yeni bir aşka başlamak istemiyorum bugün den sonra dönse bile affetmem ben ilişkiyi bitirdigime dair mesaj atmalimiyim ona
Niye atasınki? O sana atmamış. Yani bitirmek içinde olsa önemsememiş tenezül etmemiş sen şimdi ne yazacaksın? Bitti ayrıldık mı ona kendisini önemli hissettirme bence oldugu gibi kalsın orda yarın birgün o sevgili yapar hevesini alır gelirse de affedip affetmemek sana kalmış kendi yolunu ciz derken yeni bi ilişkiye başla değil demek istediğim işin varsa işine bak daha verimli çalış okuyorsan derslere yogunlaş hayat bi şekilde devam ediyor

Cnm sen kac yasindasin ya lise yıllarım geldi aklıma aslında 5 6 yıl oldu ama bu konuşmalar bana çocukça geliyor şimdi bırak naparsa yapsın msjda atma zaten suan o msji at Die öyle yapior sen bitirki suçlu sen ol diye bitiren suçlu olurya hep engelle gitsin zamanini ailene ver kendi geleceğin için harca ilerde pişman olursun boş geçen bir dakika için bile
21 yaşındayım evet amacı o bence de direk wngelliyim yani bi ayrılık mesajını bile haketmiyor o

Back
X