kardeşim diye bahsettiğim kişi en en en yakın arkadaşım aslında ama kardeşten öteyiz onunla. 17 yıldır falan arkadaşız. neyse... kardeşim çok hassas çok romantik adeta melek gibi prenses gibi bir kızdır. küçüklüğümüzden beri birbirimize evlilik hayellerimizi anlatırdık her şeyin çok güzel ve kusursuz olmasını ister bunun hayalini kurardı her şeyi planlamıştık hatta onlarca kez birlikte :) istenme evde, söz bahçedeki çardakta, nişan güzel bir mekanda, bohça alışverişi, kına, bekarlığa veda, hikaye çekimi, düğün balayı vs. vs. her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. gelgelelim kardeşimin odun sevgilisi kariyer sevdasına kapıldı. yok yüksek lisans yok doktora yok askerlik bilmem ne derken kardeşimin çevresindeki bütün arkadaşları (ben de dahil!) sözlendi nişanlandı evlendi... şimdi nihayet bizim öküzün (kardeşimin sevgilisi!) aileleri tanıştırma gibi bir niyeti varmış. ne güzel di mi bütün hayalleri gerçekleştirebileceğiz dedim ama öyle olmadı kardeşim "çevremdeki herkes hayalimdeki nişan düğün vs. yi yaşadı hevesim kalmadı bu yaştan sonra amma meraklıymış gibi olucam bazı şeyler o zaman güzel olucaktı şimdi eğreti durur istenme-söz-nişan bir arada olacak, bohça falan istemiyorum, kına bekarlığa veda asla yapmam, düğün de istemiyorum nikah kıyılsın yeter" diyor
( ama ben hayalindeki şeyleri yaşasın istiyorum laf dinletemiyorum arkadaşlar onu bu düşüncelerden nasıl uzaklaştırabilirim bi akıl verin saçmalıyor resmen
(