Bir akıl verin kk kadınları ...

Beni onlar bu duruma getirdi ruhsuz ve hizmetçi oldum sayelerinde

Aynen öyle
Hem de dayanağım diye onu bellemişken
Eminim aöfe de kayıt yaptırmak istemicek beni ama direticem
Benim tavsiyem öncelikle ailene bir adım atman.
Sonrada eşine, ailesiyle ilgili ne hissettiğini söyleyip güçlü durman. Yani ben bir daha eve dönemem sana mecburum gibi görünmemen lazım

Siz bence şu an yaşadığınız hayat için suçlayacağınız günah keçisi arıyorsunuz. Ve en uygun adaylarda terkettiginiz aileniz size göre.
Başka hangi aile beni kabul eder di ki zaten diyorum bazen ... o derece aşağıda hissediyorum kendimi bazen

Benim tavsiyem öncelikle ailene bir adım atman.
Sonrada eşine, ailesiyle ilgili ne hissettiğini söyleyip güçlü durman. Yani ben bir daha eve dönemem sana mecburum gibi görünmemen lazım

Artık arayamam da onları, yaptıklarım yüzünden

Niye ayrı eve cıkmıyorsunuz ?
Ayrı evler var ama evime gelmekle bana ve eşime zarar vermekle tehdit eden öz annem var. Bizim parayla koyun bakan bir kayınbabam ve evinde yalnız kalamaz diye anacığından ayrılmayan bir kocam var

Ayrı evler var ama evime gelmekle bana ve eşime zarar vermekle tehdit eden öz annem var. Bizim parayla koyun bakan bir kayınbabam ve evinde yalnız kalamaz diye anacığından ayrılmayan bir kocam var
1 degıl 2 degıl desene eşinle konuşsan anlamaz mı ?

1 degıl 2 degıl desene eşinle konuşsan anlamaz mı ?
Anlasa da değişmez ki benim depresyonumu bahane ederek annesiyle oturtuyor işte. Nasıl ediyo başarıyo dersen zaten 1.si aile desteğim yok sadece onun ailesi var hayatımızda 2 si ailem de ilgisiz umurlarında değilim 3sü herkes halinden memnun bir ben değilim nedense

Demekki neymiş, ailenin istemediği adamla evlenmemeliymişiz.

Ne olursa olsun anne baba onlar, bi yere kadar sırtını dönebilirler.

Yerinde olsam bu insanların beni hizmetçi gibi kullanmalarındansa, annemin babamın nazını çekmeyi göze alır, öncelikle ailemle arayı düzeltirdim.
Kapıdan kovsalar bacadan girer her laflarını yutar kendimi affettirirdim.

Ailemle arayı düzelttikten bi süre sonra da bu adamı bırakırdım. O da annesiyle başbaşa otururdu. Bak elin adamı annem de annem diyip duruyor sen neden annenle küsüyorsun.

En iyisi eğitimle uğraşmam demek ki burda yazmamda bir hayır varmış kayıda az kaldı. Fikirleriniz için teşekkürler hanımlar

Peki kendi ayakları üstünde durabilen bir kadın olsaydın maddi gücün olsaydı eşinle hala bu şartlarda kalır mıydın yoksa yolunu mu çizerdin

Bende kaçarak evlendim. Sahipsiz ve kimsesizim düşüncesini at kafandan. Sen kendini böyle gösterdikce karsı taraf daha cok baskı uygular. Herkesin evliliğinin ilk zamanları sorunları oluyor. Çoğu erkek evlenince annesine babasına daha bi düşkün oluyor yanlarından ayrılmak istemiyor. Senin elinde bu iyilikle olmuyorsa inatla seninde bi birey oldugunu kanıtlaman lazım. Kendi evinde kal bahane üretmeye gerek yok canım istemedi demen yeterli sürekli bahanelerle olmaz zaten. Benim de ilk zamanlar haftanın 3-4 günü falan annesindeydik. Eşim böyle olmuyor daha cok gelmemiz lazım falan dedi o zaman dank etti ne kadar ılımlı yaklaşsam o kadar tepeme cıkıyor diye mesafeyi koymak zor oldu tabi ama suan rahatım cok şükür. Her konu da alttan alayım aman eşim üzülür onun istediği gibi olsun vs vs dersen ayy ne kadar anlayışlı karım var demez daha cok yönetmeye calısır.

Bu hayatı kabullendikçe siniyorum güçsüzleşiyorum farkındayım ama değiştirmek için de şu anlık bisey yapamıyorum aile desteğim yok ki
Basindan beri tutturmussunuz aile destegim yok diye
Herkesin aile destegi mi var? Tamm olsa guzel olur ama ailesi olmayan milyonlarca kadin var
Hepimiz tekiz bu hayatta , madem mutsuzsunuz kalkin silkelenin mutlu olacaginiz sekilde yasayin
Bana cok mizmiz geldiniz kusura bakmayin
Kendinizi o kadar cok kucultuyorsunuz ki gozunuzde , burda size kim nasil yardim etsin?
Siz yapacaksiniz yardimi kendinize , istemediginiz seyleri net soyleyeceksiniz , kendinizi ezdirmeyeceksiniz , esinize karsi da burdaki gibiyseniz ezee tabi sizi
Once aklinizdan atin aile destegim yok fikrini , yoksa yok yani
Bana kimse istemedigim hicbirseyi yaptiramaz bunun ailemle falan alakasi yok ki benimle alakasi var
Siz kendinizi boyle zavalli gorurseniz herkes boyle gorur ve oyle davranir , once degerinizi fark edin siz kendinize deger verirseniz herkes verir

Psikolojimin bozuk olmssını bahane edip annemi yanımdan ayırmıyor demişsiniz.kendinize zarar verirsiniz endişesi mi var ? Ya da başka tarafa kaçarsınız korkusu mu ?
AÖF te ne okuyorsunuz bence Okumanın yanında bir de iş bulun çalışın.eşinizin size nasıl davrandığından hiç söz etmemişsiniz.Çalışmak istiyorum derseniz cevabı ne olur ?
Canım bak bi insan kafaya koyarsa her şeyi yapabilir.Ben ailede kavga gürültü ortamındaydım.Burdan çıkmam Lazım ama nasıl dedim Okumayı sectim başkaları nasıl oluyorsa ben de olurum dedim öğretmgn oldum.halbuki çok mükemmel bir öğrenci değildim sıfırdan aldım kendimi bir sene.hem Eğitimini tamamla hem bi işe gir çalış ve her şeyden önce zavallı görünümünden çık.Beceriksiz Görüyor seni eşin öyle geldi bana ön yargıları yok et kendine güven sağla.Bunlsrı yaparak yol aç kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…