Aynen öyleKanatsız kuş misali
Sizi ailenizden vurmaya çalışıyor,
Ailenin neden onay vermediğini anlamışsınızdır belki de bunları gördüler. Bence ailenize karşı bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.
Hislerim bana onları yanlış değerlendirdiğinizi söylüyor
Düşünülecek bişey yoktu onlara kızgındım arkamda durmadılar bense inat ettimBoyle seylerin evlenmeden once dusunulmesi gerekmiyor mu?
Düşünülecek bişey yoktu onlara kızgındım arkamda durmadılar bense inat ettim
Benim tavsiyem öncelikle ailene bir adım atman.Aynen öyle
Hem de dayanağım diye onu bellemişken
Eminim aöfe de kayıt yaptırmak istemicek beni ama direticem
Siz bence şu an yaşadığınız hayat için suçlayacağınız günah keçisi arıyorsunuz. Ve en uygun adaylarda terkettiginiz aileniz size göre.Beni onlar bu duruma getirdi ruhsuz ve hizmetçi oldum sayelerinde
Başka hangi aile beni kabul eder di ki zaten diyorum bazen ... o derece aşağıda hissediyorum kendimi bazenSiz bence şu an yaşadığınız hayat için suçlayacağınız günah keçisi arıyorsunuz. Ve en uygun adaylarda terkettiginiz aileniz size göre.
Benim tavsiyem öncelikle ailene bir adım atman.
Sonrada eşine, ailesiyle ilgili ne hissettiğini söyleyip güçlü durman. Yani ben bir daha eve dönemem sana mecburum gibi görünmemen lazım
Benim için sadece bana güvenli liman olan bir evlilik buGenel olarak Evlilik bu zaten sen ne bekliyordun..
Niye ayrı eve cıkmıyorsunuz ?Benim için sadece bana güvenli liman olan bir evlilik bu
Ayrı evler var ama evime gelmekle bana ve eşime zarar vermekle tehdit eden öz annem var. Bizim parayla koyun bakan bir kayınbabam ve evinde yalnız kalamaz diye anacığından ayrılmayan bir kocam varNiye ayrı eve cıkmıyorsunuz ?
1 degıl 2 degıl desene eşinle konuşsan anlamaz mı ?Ayrı evler var ama evime gelmekle bana ve eşime zarar vermekle tehdit eden öz annem var. Bizim parayla koyun bakan bir kayınbabam ve evinde yalnız kalamaz diye anacığından ayrılmayan bir kocam var
Anlasa da değişmez ki benim depresyonumu bahane ederek annesiyle oturtuyor işte. Nasıl ediyo başarıyo dersen zaten 1.si aile desteğim yok sadece onun ailesi var hayatımızda 2 si ailem de ilgisiz umurlarında değilim 3sü herkes halinden memnun bir ben değilim nedense1 degıl 2 degıl desene eşinle konuşsan anlamaz mı ?
Bende kaçarak evlendim. Sahipsiz ve kimsesizim düşüncesini at kafandan. Sen kendini böyle gösterdikce karsı taraf daha cok baskı uygular. Herkesin evliliğinin ilk zamanları sorunları oluyor. Çoğu erkek evlenince annesine babasına daha bi düşkün oluyor yanlarından ayrılmak istemiyor. Senin elinde bu iyilikle olmuyorsa inatla seninde bi birey oldugunu kanıtlaman lazım. Kendi evinde kal bahane üretmeye gerek yok canım istemedi demen yeterli sürekli bahanelerle olmaz zaten. Benim de ilk zamanlar haftanın 3-4 günü falan annesindeydik. Eşim böyle olmuyor daha cok gelmemiz lazım falan dedi o zaman dank etti ne kadar ılımlı yaklaşsam o kadar tepeme cıkıyor diye mesafeyi koymak zor oldu tabi ama suan rahatım cok şükür. Her konu da alttan alayım aman eşim üzülür onun istediği gibi olsun vs vs dersen ayy ne kadar anlayışlı karım var demez daha cok yönetmeye calısır.Merhaba ben 10 aylık evliyim ve evlenirken ailem hiç yardım etmediği için kaçarak evlenmek zorunda kalan biriyim. Aile desteğim yok. Başka şehirde yaşıyorum artık. Evlenmek istedim diye annem babamla boşanacak korkusundan beni evden çıkarmayı göze alamadı bencil insanın tekidir. Zaten evlendikten sonra hiç umurlarında olmadım,neyse bu konunun özü aslında burdan kaynaklanıyor zaten. Ben depresyon geçiriyorum ve ilaçlar kullanıyorum kendi başıma evi çekip çevirmekte bile zorlanıyorum bazen. Eşim sadece işe gider gelir annesini ya benimle bırakır ya beni annesinde bırakır işte olduğu zaman. Gerçi işten çıkınca da yine kalabalık ailesiyle biraradayız. Bazen çok bunalıyorum istediğim evlilik bu muydu diyorum aklıma kimsesizliğim geliyor susuyorum. Elim ayağım da düzgün ,her gören teyzeler bile gelinin ne güzelmiş de derler benim için kvye ama hep böyle kendimi hizmetçi gibi hissediyorum nedense. Ne yapmalıyım ya da nasıl düşünmeliyim? Lütfen makul fikirlerinizi beyan edin çünkü üni okumadım öyle ayakları üzerinde duran kadın olamadım benailem destek değil köstek, el içinde desen öyle işte türlü entrikalar . Kendimi çok yalnız hissediyorum.
Basindan beri tutturmussunuz aile destegim yok diyeBu hayatı kabullendikçe siniyorum güçsüzleşiyorum farkındayım ama değiştirmek için de şu anlık bisey yapamıyorum aile desteğim yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?