Bir akıl verin kk kadınları ...

Neden hizmetci gibi hissetmene sebep olan sacmaliklardan kurtulmakla baslamiyorsun ise ? Kacan, tum yasadiklarini goze alarak kacmistir ..yine de degistirmek senin elinde ..sadece depresyona kisa bir ara vermen lazim ..

Biraz mesafe koyamaz mısınız? Siz gitmeyin gelmek isterlerse de hastayım evde değilim falan diyin. Bence bu durumu eşinizle paylaşırsanız sizi anlayacaktır.

Benim ailem yokmuş doğru düzgün ben anlayamazmışım bişeyden ondanmış beni sosyalleştirmek istemesi.... kabaca böyle söyledi

Neden hizmetci gibi hissetmene sebep olan sacmaliklardan kurtulmakla baslamiyorsun ise ? Kacan, tum yasadiklarini goze alarak kacmistir ..yine de degistirmek senin elinde ..sadece depresyona kisa bir ara vermen lazim ..

İşte nerden başlayayım bilmiyorum aöf ten mi acaba

Bu hayatı kabullendikçe siniyorum güçsüzleşiyorum farkındayım ama değiştirmek için de şu anlık bisey yapamıyorum aile desteğim yok ki

Benim ailem yokmuş doğru düzgün ben anlayamazmışım bişeyden ondanmış beni sosyalleştirmek istemesi.... kabaca böyle söyledi
Benim ailem olmadığı için katlanamıyorum piskolojim bozuldu diyin sizde hala anlamıyosa dediğim gibi bi kursa falan yazılın en azından onları görmek zorunda olmazsınız bi de bahaneniz olur kursa gidiyorum gelemem falan dersiniz.

Biz para kazanalım diye orda uğrasıyor babası ama hep bedel ödeyen ben oluyorum hayatım değişti benim ya

Gitmiyorum evimde durucam diyin, niye sürekli yanındasınız?
Bu sefer de seni yalnız bırakamıyorum ayağı yapıyor. Annem açık hapisaneden kaçıp geldi gittim kendim ihbar ettim polise düşün. Beni kendi annem tehdit ederken çirkeflik yaparken bu insanlar da benim güçsüzlüğümü kullanıyorlar.

Anneni niye ihbar ediyon yazık kadına ya

Kanatsız kuş misali
Sizi ailenizden vurmaya çalışıyor,

Ailenin neden onay vermediğini anlamışsınızdır belki de bunları gördüler. Bence ailenize karşı bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.
Hislerim bana onları yanlış değerlendirdiğinizi söylüyor

Boyle seylerin evlenmeden once dusunulmesi gerekmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…