- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Biraz mesafe koyamaz mısınız? Siz gitmeyin gelmek isterlerse de hastayım evde değilim falan diyin. Bence bu durumu eşinizle paylaşırsanız sizi anlayacaktır.
Neden hizmetci gibi hissetmene sebep olan sacmaliklardan kurtulmakla baslamiyorsun ise ? Kacan, tum yasadiklarini goze alarak kacmistir ..yine de degistirmek senin elinde ..sadece depresyona kisa bir ara vermen lazim ..
Neden, babası ağılda koyunun koynunda mı yatıyormuş?Sözde farklı evim var ama sürekli annesini yalnız bırakamıyor neymiş koyun almış babası bakıyor diye annesi yalnız kalıyormus
Geceli gündüzlü kalıyor babası malum bayram yaklaştıNeden, babası ağılda koyunun koynunda mı yatıyormuş?
Benim ailem olmadığı için katlanamıyorum piskolojim bozuldu diyin sizde hala anlamıyosa dediğim gibi bi kursa falan yazılın en azından onları görmek zorunda olmazsınız bi de bahaneniz olur kursa gidiyorum gelemem falan dersiniz.Benim ailem yokmuş doğru düzgün ben anlayamazmışım bişeyden ondanmış beni sosyalleştirmek istemesi.... kabaca böyle söyledi
Aynen ,sana mesgale lazim ..hem egitimini de tamamlamis olursun ..bence her kadin yasi kac olursa olsun okumali...İşte nerden başlayayım bilmiyorum aöf ten mi acaba
Bayrama kadar tamam bakalım bayramdan sonra ne bahane üreticek anneciğine gitmek içinGeceli gündüzlü kalıyor babası malum bayram yaklaştı
Haklısın bunlardan kafamı uzaklaştırmam lazımAynen ,sana mesgale lazim ..hem egitimini de tamamlamis olursun ..bence her kadin yasi kac olursa olsun okumali...
Bayramdan önce de anneciydi kiBayrama kadar tamam bakalım bayramdan sonra ne bahane üreticek anneciğine gitmek için
Bu sefer de annen hapisten kaçıp bize geldi tekrardan gelir diye anasını dikicek başıma biliyorumBayrama kadar tamam bakalım bayramdan sonra ne bahane üreticek anneciğine gitmek için
Bu sefer de seni yalnız bırakamıyorum ayağı yapıyor. Annem açık hapisaneden kaçıp geldi gittim kendim ihbar ettim polise düşün. Beni kendi annem tehdit ederken çirkeflik yaparken bu insanlar da benim güçsüzlüğümü kullanıyorlar.Gitmiyorum evimde durucam diyin, niye sürekli yanındasınız?
Anneni niye ihbar ediyon yazık kadına yaBu sefer de seni yalnız bırakamıyorum ayağı yapıyor. Annem açık hapisaneden kaçıp geldi gittim kendim ihbar ettim polise düşün. Beni kendi annem tehdit ederken çirkeflik yaparken bu insanlar da benim güçsüzlüğümü kullanıyorlar.
Benim evime geldi beni rezil etti her zamanki gibi ,kızgınlıkla yaptımAnneni niye ihbar ediyon yazık kadına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?