Bir akıl verin kk kadınları ...

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Merhaba ben 10 aylık evliyim ve evlenirken ailem hiç yardım etmediği için kaçarak evlenmek zorunda kalan biriyim. Aile desteğim yok. Başka şehirde yaşıyorum artık. Evlenmek istedim diye annem babamla boşanacak korkusundan beni evden çıkarmayı göze alamadı bencil insanın tekidir. Zaten evlendikten sonra hiç umurlarında olmadım,neyse bu konunun özü aslında burdan kaynaklanıyor zaten. Ben depresyon geçiriyorum ve ilaçlar kullanıyorum kendi başıma evi çekip çevirmekte bile zorlanıyorum bazen. Eşim sadece işe gider gelir annesini ya benimle bırakır ya beni annesinde bırakır işte olduğu zaman. Gerçi işten çıkınca da yine kalabalık ailesiyle biraradayız. Bazen çok bunalıyorum istediğim evlilik bu muydu diyorum aklıma kimsesizliğim geliyor susuyorum. Elim ayağım da düzgün ,her gören teyzeler bile gelinin ne güzelmiş de derler benim için kvye ama hep böyle kendimi hizmetçi gibi hissediyorum nedense. Ne yapmalıyım ya da nasıl düşünmeliyim? Lütfen makul fikirlerinizi beyan edin çünkü üni okumadım öyle ayakları üzerinde duran kadın olamadım ben ailem destek değil köstek, el içinde desen öyle işte türlü entrikalar . Kendimi çok yalnız hissediyorum.

E annenizin evinden bu aileye kaçarken neler düşündünüz onu soralım madem. Belki de ailenizin bir bildiği vardı evliliğe onay vermezken.

Psikolojik destek alın. Alışma evresinin çabuk geçmesi için dua edin.

Kaçmanın hiç bir mantıklı tarafını anlayamıyorum öncelikle. Herşeyi ayarlayıp öyle evlenseydiniz bari. Madem severek evlendiniz. Eşinize onun olmadığı zamanlarda tek kalmak istediğinizi belirtin. Ya da o işten geldiğinde yalnız olmak istediğinizi söyleyin. Anlamadım ki kv ile birlikte mi yaşıyorsunuz. Malesef biz kadınlar evlenince herşeyin mükemmel olacagini saniyruz ama olmuyor tabiki

Ne mezunusun?
Açıktan eğitime devam edebilirsiniz. Bi yandan da çalışın ki kendinize güveniniz gelsin
Evde dura dura sanırım bunalmışsınız

Annem hapise girecekti ve bunu itiraf etmiş sırf beni rezil etsin diye belki de evlenmeyeyim diye özellikle söyledi, babamsa annemin olmadığı zaman beni hiç umursamaz. Anlayacağın mecbur kaldım,biraz da inat vardı işin içinde. Yıllardır kafama kakılıyordu evlen de ben boşanayım diye hem annem hem babam bunu bana hissettirdiler hep. Ben de tam tanımadan evlendim.

Kocanizda çalışıp eve ekmek getiriyor o da hizmetçi mi?

Hizmetçi değil ama nasıl desem anlatamıyorum benim mesaim ben uyanıkken sürekli ama onun sadece işte mesaisi var. Yediği tabağı bile kaldır dedim diye acaip bişey demişim gibi baktı. Ben çok bunaldım arka toplamaktan

Evliliğinizde mi problemler var yoksa içinde bulunduğunuz depresyon yüzünden mi böyle hissediyosunuz? Ben pek anlayamadım ama profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim. Ayrıca farklı aktiviteler edinmeye çalışın belediye kursları vs sizi şimdi ki durumunuzdan uzaklaştırmakta yardımcı olucaktır.

Kaç yaşındasın?

Kocanın ailesiyle beraber mi yaşıyorsunuz aynı evde tam anlayamadım kopuk kopuk anlatmışsın olayı

Alışkın olmadığım kadar sosyal çevreyle sürekli muhatap olmak beni geriyor

Ev hanimlarinin hayati budur.Adamında adı hıdır elinden gelen budur.
Sizde bir ugras hobi edinin.memnun olun hayatinizdan cunku elinizdeki hayat bu baska hayat yok.degistiremiyorsaniz kabulleneceksiniz.

Konularınıza baktım. Neredeyse evliliğinizin ilk günlerinden beri konu açmışsınız. Geneli evlilikle ilgili sıkıntılar. Bence yanlış tercih yaptığınızın farkındasınız ve bunu itiraf edemiyorsunuz. Bunu kabullenin. Ailenizi bahane etmeyin. Çözüm yolu arıyorsanız bu doğrultuda çaba gösterin.

Alışkın olmadığım kadar sosyal çevreyle sürekli muhatap olmak beni geriyor
Biraz mesafe koyamaz mısınız? Siz gitmeyin gelmek isterlerse de hastayım evde değilim falan diyin. Bence bu durumu eşinizle paylaşırsanız sizi anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…