Kocanizda çalışıp eve ekmek getiriyor o da hizmetçi mi?
Ne mezunusun?
Açıktan eğitime devam edebilirsiniz. Bi yandan da çalışın ki kendinize güveniniz gelsin
Evde dura dura sanırım bunalmışsınız
Kaç yaşındasın?Annem hapise girecekti ve bunu itiraf etmiş sırf beni rezil etsin diye belki de evlenmeyeyim diye özellikle söyledi, babamsa annemin olmadığı zaman beni hiç umursamaz. Anlayacağın mecbur kaldım,biraz da inat vardı işin içinde. Yıllardır kafama kakılıyordu evlen de ben boşanayım diye hem annem hem babam bunu bana hissettirdiler hep. Ben de tam tanımadan evlendim.
Evliliğinizde mi problemler var yoksa içinde bulunduğunuz depresyon yüzünden mi böyle hissediyosunuz? Ben pek anlayamadım ama profesyonel yardım almanızı tavsiye ederim. Ayrıca farklı aktiviteler edinmeye çalışın belediye kursları vs sizi şimdi ki durumunuzdan uzaklaştırmakta yardımcı olucaktır.
Sözde farklı evim var ama sürekli annesini yalnız bırakamıyor neymiş koyun almış babası bakıyor diye annesi yalnız kalıyormusKocanın ailesiyle beraber mi yaşıyorsunuz aynı evde tam anlayamadım kopuk kopuk anlatmışsın olayı
Dediğim gibi eğitim e devam et ve kendini geliştirmeye bakLise mezunuyum, aöf kaydım var şu an.
25Kaç yaşındasın?
Ev hanimlarinin hayati budur.Adamında adı hıdır elinden gelen budur.Hizmetçi değil ama nasıl desem anlatamıyorum benim mesaim ben uyanıkken sürekli ama onun sadece işte mesaisi var. Yediği tabağı bile kaldır dedim diye acaip bişey demişim gibi baktı. Ben çok bunaldım arka toplamaktan
Biraz mesafe koyamaz mısınız? Siz gitmeyin gelmek isterlerse de hastayım evde değilim falan diyin. Bence bu durumu eşinizle paylaşırsanız sizi anlayacaktır.Alışkın olmadığım kadar sosyal çevreyle sürekli muhatap olmak beni geriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?