Bu süreçte böyle şeyler hep olur
Ama dediklerinden sonra ;
Seni gerçekten seviyor mu ?
Sorusu aklıma geldi [•^_^•]
Nişanlanacak olan annen mi?Hevesini alamamiş herhalde.Bir organizasyon yapalim da annenle babana hevesini alsin şu kadın yazık da o da biz de rahatlayalim diyerek annesine laf attiğim için o da ipin ucunu kaçirdi bile isteye bence.
Ayrilmaniz iyi olmus. Bu konuyu bile böyle büyütecekseniz dügüne kadar ve ondan sonrasi neler neler olurdu. Lütfen kararinizdan dönmeyin
Valla artik ben de öyle düşünmeye başladim.Ya da bana düşkün ama anasina daha daha daha düşkün.Ben daha yüzyüze görüşememiş olmanıza takıldım öncelikle. Daha isteme bile olmamış, bohça savaşları başlamış. Bu kadar abartılacak bir mesele olmadığını düşünüyorum bohçanın. Nişanlınız böyle bir konuda bile gemileri yakıyorsa, sandığınız kadar size düşkün değil mi ne?
Farkli şehirlerdeyiz.Ben haftanın 6 günü calişiyorum.Benim bohça yapacak vaktim bile yok zaten.Gercekten bu sandik, bohca isleri falan cok gereksiz ya.. Asla kullanilmicak, bosa masraf edilen seyler oluyo icinde de... istememekte cok haklisin
Ayrılık sebebi bohça dolaylı olarak aslında.Alt metinde benden daha cok annesinin bohça hevesine verdiği değer yatiyor.Bana uzaklaşacak olan sen olur diyecek kadar.Komik bi tartışma gerçekten ...
Daha yüzyüze bile konuşmamışsınız ama sonuç:bohça ayrılık getirdi ...
Bohça kadar sevemediniz mi birbirinizi ?
Bi orta yol bulunurdu.
Duyduğum en tuhaf ayrılık sebebi bu olabilir.
O sürekli annesinin isteklerine ben istemediğim halde hayir diyemediği için ben de büyütmeye devam ediyorum sanırım.Artik iyice inat oldum ben de.
Farkli şehirlerdeyiz.Ben haftanın 6 günü calişiyorum.Benim bohça yapacak vaktim bile yok zaten.
Bohça bohça diye tutturduğu şeye namazlık, patik ve yazma koymuş zaten şimdiye kadar.Yani öyle geleneksel, yöresel, top top bohçalar yapmalıyız adetimizdir gibi bir durum da yok ki.Siz bana deger verilmiyor diye dert yaniyorsunuz. Ama aslinda eski geleneklerde bu bohcalar deger verildigi icin özenle secilir ve hazirlanir. Siz daha nisan olmadan gelin-kaynana güc savasina girmissiniz hic sebeb yokken. Ama ayrilmaniz su konu da iyi olmus: iki tarafa da bu tutumla huzur olmazdi. Iki tarafa da gecmis olsun
Bizim nazarımızda normal olan şeyler 50+ yaş için büyük önem arz edebiliyor.Ayrılık sebebi bohça dolaylı olarak aslında.Alt metinde benden daha cok annesinin bohça hevesine verdiği değer yatiyor.Bana uzaklaşacak olan sen olur diyecek kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?