Bir akıl verin

Hiiiç umursamayın. Eşinizi senelerce şımartmışsınız belli ki. Şimdi yine aynı şeyi istiyor. Umursamayın. Siz 10 yıl fedakarlık yapmışsınız zaten, sıra eşinizde. Çocuklarınızla mutlu olun, keyfinize bakın. Eşinizle bu konu hakkında hiç konuşmayın, konuyu açarsa oda değiştirin, bir iş bulup meşgul olun. Mecburen alışacak.
Bende öyle yapıyorum canım ayrı odalarda oturuyoruz canım ister alışsın ister alışması n onun bileceği iş teşekkür ederim kardeş gibi anla gibi anladınız beni Allah hepinizden razı olsun

bas poposuna tekmeyi cnm malı mülkü üstüne aldır ama önce çatır çatır nafakayı ye hiç çekme

alışmış tabi bi arada olmaya ya vicdan yapıyor.. Bence üstelemeyin güzel güzel anlatın
hayatım bi düzenimiz yok sorunlar vardı biliyorsun biraz zaman tanı bize fln de ..
geri adım atmayın sakın ya alışacak ya alışacak siz üzerine düşmeyin

Ben 13 yıllık evliyim 10 yıl eşimin ailesiyle yaşadık anlaşamadık dayanamadım artık çok dışlanıyordum neyse ayrı eve çıkmaya karar verdik çıktıktan yıldır ayrı evdeyiz ama çıktığımızda beridir eşimle koptuk birbirimizden resmen eşim pişman olduğunu tekrar ailesinin yanına dönmemiz istiyor ama anlaşamadık bikere ikinci defa gitmeye gerek yok diyorum bende aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz konuşmuyor varmıyım yokmuyum bilmiyor 3 çocuğum var en küçüğü 6 aylık daha bende taşıyamıyorum artık düşünmekten deliye döndüm akıl verin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum
Eşin ailesiyle evlenseymiş ozaman dicem garip olcak insan diye eşini çocuklarının annesini bile isteye mutsuz olmaya iter anlamıyorum ya

bas poposuna tekmeyi cnm malı mülkü üstüne aldır ama önce çatır çatır nafakayı ye hiç çekme

Eşin ailesiyle evlenseymiş ozaman dicem garip olcak insan diye eşini çocuklarının annesini bile isteye mutsuz olmaya iter anlamıyorum ya
Çocuklarımı alır diye korkuyorum ben canım yoksa çekilecek şey değil bana diyor nedir senin benim aileme karşı kinin nefret dıyuyormuşum ailesine insan olsalar oş boşunamı kaçtım onlardan

Çocuklarımı alır diye korkuyorum ben canım yoksa çekilecek şey değil bana diyor nedir senin benim aileme karşı kinin nefret dıyuyormuşum ailesine insan olsalar oş boşunamı kaçtım onlardan
Allah sabır versin sana ortada bişey olmasa gitmek istemezsin dediğin gibi siz sırf bu evi ayırma konusundan dolayımı anlaşamıyosunuz yoksa başka sorunlarda var bu da tuzu biberimi oluyo?

alışmış tabi bi arada olmaya ya vicdan yapıyor.. Bence üstelemeyin güzel güzel anlatın
hayatım bi düzenimiz yok sorunlar vardı biliyorsun biraz zaman tanı bize fln de ..
geri adım atmayın sakın ya alışacak ya alışacak siz üzerine düşmeyin
Bıraktım zaten üstüne düşmeyi bigün yine tartıştık bu konu için sinir krizi geçirdim acillik oldum annem sormadı bile insan keyfinden sinir krizi geçirmez ne istiyorsun kızımdan diye

Bıraktım zaten üstüne düşmeyi bigün yine tartıştık bu konu için sinir krizi geçirdim acillik oldum annem sormadı bile insan keyfinden sinir krizi geçirmez ne istiyorsun kızımdan diye
yazık ya geçmiş olsun. ama siz bu kadar sinirlerinizi yıpratmayın bence çocuklarınız var.. Öncelikler değişti. bırakın ne derse desin siz bunun için tartışmayın bile .. Kendi gitmek istiyorsa gitsin sen bilirsin diyin ailen burada diyin gidecekse gitsin siz ve cocukları yokken kaç ay durabilecek. . .

10 yıl ailesi ile yaşamışsınız, daha ne kadar fedakarlık bekliyor sizden.
Eşinizin ki yüz aldım astarını da isteyeyim boyutuna geçmiş.
O senin için bunu yaparmıydı?
Şu saatten sonra gider yapacaksın.
"Ben 3 çocuklu bir kadınım ve kendi düzenimi istiyorum artık, bunda da çok haklıyım. Benimle ve evlatlarınla yaşamaktan mutlu değilsen git ailenle yaşa. İhtiyaçlarımızı karşıladığın süre sorun yok benim için. Zaten varlığın yokluğun bir şu tavırlarınla" diyeceksiniz.
Alttan alıp gereksiz açıklamalar, ikna edici konuşmalar yapmayın.

10 yıl yine iyi dayanmışsınız. Ev ev üstüne kurulmaz derler.
İşte bu yüzden baştan ayrı oturmak gerekiyor heleki bu anneci eşler için baştan ayrılmazlarsa sonradan hiç ayrılmıyorlar

Çok anlayışsız 1 yıldır anlatıyorum güzellikle yok anlamıyor git diyorum gitmiyorda
İşin içinde çocuklar olunca bu kararlar hiç kolay verilmiyo çocuk olmasa çek git sen dicem de o çocukları düşünmemek vicdansızlık olur ama bu konularda da hep çocuklar öyle gerginlik olan bi evde büyüceğine ayrı büyüsün daha iyi diye düşünürüm..

İşin içinde çocuklar olunca bu kararlar hiç kolay verilmiyo çocuk olmasa çek git sen dicem de o çocukları düşünmemek vicdansızlık olur ama bu konularda da hep çocuklar öyle gerginlik olan bi evde büyüceğine ayrı büyüsün daha iyi diye düşünürüm..
Öyle haklısınız 6 aylık bebeğim küçük daha

Back
X