- 6 Ağustos 2019
- 98
- 55
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kahkahabagyan
-
4 bin kadar var birikimim .. Ama artık zorla biriktirdiğim parayı gönderip yerine koyamamaktan dolayı da üzülüyorum.eğer maddi imkanım varsa ben yeğenim için gönderirdim. ablam istemese dahi gönderirdim yani param varsa. ama suistimal edilmediğim sürece. suistimal varsa gönderme. bunu da ancak sen bilirsin.
Siz bekar mısınız?Merhaba Arkdaslar sizden bir konuda akıl istiyorum. Ben memurum.. Ailemin durumu pek iyi değil o yüzden aldığım Maasın bi kısmını onlara gönderiyorum. Kız kardeşlerim evli. Yeri geliyor onlara da yardımcı olmaya çalışıyorum zorda kaldıklarında. Ama artık kullanıldığımı düşünüyorum. Çünkü artık birikim yapmak istiyorum ama bir birikimim yok doğru düzgün bu da benim canımı sıkıyor. Kız kardeşimin Esinin borcu vardı. Ödeyemeseydi icra gelecekti evlerine. 2 bin kadar para gönderdim. Ama o para geri gelmedi. Simdi de dün ablam aradı beni. Yeni ev aldılar borçla harcla. Bu arada Ablamın ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir kızı vardı. Kızıma oda yapacam. Yatak dolap vs. Bana 2 bin gönderir misin sana öderim dedi. Yeğenimin ilk defa bir odası olacak . O yüzden biraz üzüldüm ama artık bıktım bu durumdan. Ki annemde 2 bini karşılayacak kadar çeyreği var. Onu satamam tekrar yerine koyamam sen bana gönder yavaş yavaş öderim dedi. Annem de bosver altınını satsın senden niye istiyor ki dedi. Acıkcası ben de öyle düşünüyorum zaten var altını benden istemesinin ne gereği var ki... Neyse annem altını bozsun alsın sen uğraşma dedi... Simdi de annem bana diyor ki varsa 500 gönder borç olarak değil sonuçta yeğenin yazık dedi. Ne yapmam lazım simdi ? 500 tl göndereyim mi yeğenim icin yardım amaçlı. Ama bu şekilde onun 500e onun 600e ihtiyacı var deyip göndermekten de sıkıldım..
bunu ablanıza istediğiniz kadar güzel bi dille söyleyin alınacaktır. çünkü öyle alıştırmışsınız yapacak bi şey yok. annenizin dediği mantıklı katkı olması amacıyla gönderebilirsiniz. ama madem çeyreği var tüm oda takımını siz niye alasınız ki?
geri öder mi peki?4 bin kadar var birikimim .. Ama artık zorla biriktirdiğim parayı gönderip yerine koyamamaktan dolayı da üzülüyorum.
bir yerde dur demessen, ömür boyu yakanı kurtaramassın...herkes yetişkin bireydir, annen-babanda dahil...yardım etme bakalım, gerçek yüzleri görürsün ozaman...yufka yüreklisin belliki, tüm ailen bu durumunu kullanıyor...verirsen iyisin, vermessen senden kötüsü olmayacak...Merhaba Arkdaslar sizden bir konuda akıl istiyorum. Ben memurum.. Ailemin durumu pek iyi değil o yüzden aldığım Maasın bi kısmını onlara gönderiyorum. Kız kardeşlerim evli. Yeri geliyor onlara da yardımcı olmaya çalışıyorum zorda kaldıklarında. Ama artık kullanıldığımı düşünüyorum. Çünkü artık birikim yapmak istiyorum ama bir birikimim yok doğru düzgün bu da benim canımı sıkıyor. Kız kardeşimin Esinin borcu vardı. Ödeyemeseydi icra gelecekti evlerine. 2 bin kadar para gönderdim. Ama o para geri gelmedi. Simdi de dün ablam aradı beni. Yeni ev aldılar borçla harcla. Bu arada Ablamın ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir kızı vardı. Kızıma oda yapacam. Yatak dolap vs. Bana 2 bin gönderir misin sana öderim dedi. Yeğenimin ilk defa bir odası olacak . O yüzden biraz üzüldüm ama artık bıktım bu durumdan. Ki annemde 2 bini karşılayacak kadar çeyreği var. Onu satamam tekrar yerine koyamam sen bana gönder yavaş yavaş öderim dedi. Annem de bosver altınını satsın senden niye istiyor ki dedi. Acıkcası ben de öyle düşünüyorum zaten var altını benden istemesinin ne gereği var ki... Neyse annem altını bozsun alsın sen uğraşma dedi... Simdi de annem bana diyor ki varsa 500 gönder borç olarak değil sonuçta yeğenin yazık dedi. Ne yapmam lazım simdi ? 500 tl göndereyim mi yeğenim icin yardım amaçlı. Ama bu şekilde onun 500e onun 600e ihtiyacı var deyip göndermekten de sıkıldım..
Bi kere Esine borç verdim adam oralı bile olmadı geri ödemek icingeri öder mi peki?
Merhaba Arkdaslar sizden bir konuda akıl istiyorum. Ben memurum.. Ailemin durumu pek iyi değil o yüzden aldığım Maasın bi kısmını onlara gönderiyorum. Kız kardeşlerim evli. Yeri geliyor onlara da yardımcı olmaya çalışıyorum zorda kaldıklarında. Ama artık kullanıldığımı düşünüyorum. Çünkü artık birikim yapmak istiyorum ama bir birikimim yok doğru düzgün bu da benim canımı sıkıyor. Kız kardeşimin Esinin borcu vardı. Ödeyemeseydi icra gelecekti evlerine. 2 bin kadar para gönderdim. Ama o para geri gelmedi. Simdi de dün ablam aradı beni. Yeni ev aldılar borçla harcla. Bu arada Ablamın ikinci evliliği. İlk evliliğinden bir kızı vardı. Kızıma oda yapacam. Yatak dolap vs. Bana 2 bin gönderir misin sana öderim dedi. Yeğenimin ilk defa bir odası olacak . O yüzden biraz üzüldüm ama artık bıktım bu durumdan. Ki annemde 2 bini karşılayacak kadar çeyreği var. Onu satamam tekrar yerine koyamam sen bana gönder yavaş yavaş öderim dedi. Annem de bosver altınını satsın senden niye istiyor ki dedi. Acıkcası ben de öyle düşünüyorum zaten var altını benden istemesinin ne gereği var ki... Neyse annem altını bozsun alsın sen uğraşma dedi... Simdi de annem bana diyor ki varsa 500 gönder borç olarak değil sonuçta yeğenin yazık dedi. Ne yapmam lazım simdi ? 500 tl göndereyim mi yeğenim icin yardım amaçlı. Ama bu şekilde onun 500e onun 600e ihtiyacı var deyip göndermekten de sıkıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?